This version of the page http://www.ccf.org.ua/for-parents (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-14. The original page over time could change.
Для батьків - Український фонд "Благополуччя дітей"

Для батьків


Українські народні дитячі ігри як засіб виховання

Гра - важливий засіб виховання, який доступний кожному, має тісний зв‘язок з життям. Граючись, дитина пізнає світ, навчається спілкування з іншими, виконує побутові дії, фантазує. Для маленької дитини гра - це життя.

10 кроків, щоб стати кращими батьками

Більшість батьків замислюються, чи правильно вони себе поводять з дитиною. Звичайно, немає ідеальних батьків. Усі вони мають труднощі й іноді не впевнені, чи добре виховують своїх дітей. Однією з проблем, що найбільше непокоїть батьків, є питання поведінки: що треба зробити аби діти поводилися добре? Скористайтеся нашими порадами.

Активні ігри для школярів


Активні ігри для дошкільнят

Психологи вважають, що маленька дитина - це діяч, творець. А гра різнобічно впливає на дітей, сприяє розвитку гармонійної особистості. „Гра - це іскра, як запалює вогник допитливості", - казав В.А.Сухомлинський. Пограйте зі своєю дитиною. Ми пропонуємо Вам велике різноманіття розвиваючих ігор для дошкільнят.

Готовність дитини до школи

База успішного навчання або конфліктів з цього приводу закладається у старшому дошкільному та молодшому шкільному віці. При визначенні готовності дитини до школи слід звернути увагу на рівні розвитку основних психічних процесів та моторики, а також на особистісні та емоційні особливості дитини.
Якщо ваш малюк збирається до школи, перевірте завчасно ступінь його готовності до шкільного навчання.


Я хочу до школи!

Ваша дитина іде до школи. Починається новий, цікавий і складний період в її житті. Які почуття переповнюють вашу дитину? Може, це радість відкриття нового світу, бажання знайти нових друзів, а може, це страх перед невідомим, невпевненість у власних силах, сум через прощання з дитячими іграшками та розвагами?

Статті з 11 по 20


Статті з 1 по 10