This version of the page http://catalog.kyiv.ru/ua/categ-Other-337.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-14. The original page over time could change.
Різне: Екотехсервіс. Біосорбенти. Еколан. Київ Києві Києва 2007 - 2008
Послуги  - Різне
Eng Ger Rus Ukr Esp
  
Заказ портрета в Киеве с доставкой по всей Украине

Каталог   Послуги   Різне
Сайти  1 - 10 з 16
  1. Электрочайники
    Цены, описания, характеристика товаров: Электрочайники. Сравнение цен в интернет магазинах.
    Каталог: Різне
    Регіони: Kiev


  2. Манипуляторы
    Цены, описания, характеристика товаров: Манипуляторы. Сравнение цен в интернет магазинах.
    Каталог: Різне
    Регіони: Kiev


  3. Екотехсервіс. Біосорбенти. Еколан.
    Продаж біосорбенту "Еколан". Нафтові забруднення.Лівідація нафтових забруднень з усых видів поверхонь. Розробка та супровід екологічної документації підприємств. Запчастини до холодильного обладнання. Автохолод. Встановлення та обслуговування авто кониціонерів
    Каталог: Різне
    Регіони: Київ


  1. Сурін В. Ексклюзивна ручна робота
    Ексклюзивні моделі камінів, журнальних столиків та дзеркал ручної роботи, в "Класичному", "Єгипетському" інших стилях та на замовлення. Любої форми та кольору, з любим зображенням, починаючи з логотипу (емблеми) Вашої фірми закінчуючи Вашим особистим портретом. На сайті Ви побачите таке: дзеркало, фісташкового кольору з портретом Тимошенко Юлії Володимирівни... Камін в "класичному" стилі... Журнальний столик в "індійсько-єгипетському" стилі... Заходьте!!!
    Каталог: Різне
    Регіони: Київ


  2. Ландшафтний дизайн "Зелена гама"
    Ландшафтний дизайн та комплексний благоустрій території якісно та за розумною ціною. Індивідуальний підхід, можливість роботи "під ключ". Вперше в Україні! Послуга ЕКСТРЕНЕ ОЗЕЛЕНЕННЯ, в найкоротші терміни
    Каталог: Різне
    Регіони: Київ


  3. бюро перекладів, СПД Соловйов
    Переклади. Легалізація. Апостілювання. Консультування. Викладання ін. мов. Представництво інтересів. Освітні програми. Нотаріальне засвідчення. Засвідчення печаткою бюро перекладів. Кур’єрські послуги. СКЛАДНІ ТА ТЕРМІНОВІ ПИТАННЯ. % ПОСЕРЕДНИКАМ. ЧП Андрей Соловьев бюро переводов 04210 Украина, г. Киев, проспект Героев Сталинграда 8, корпус 4, офис 1 тел. +380 44 5995279 моб. тел. +380 67 9668190 факс +380 44 5377760 e-mail translation777@ukr.net ICQ 415-556-617 http://www.soloviov-translation.com.ua
    Каталог: Різне
    Регіони: Київ


  4. Фотосайт Василя Гуменюка
    фотогалерея Василя Гуменюка. Вашій увазі представлено роботи з різних рубрик: мвкро, архітектура, ВЕСІЛЬНІ та інші. Є підбірка статей по фото/відеозйомці та проведенню весільних урочистостей.
    Каталог: Різне
    Регіони: Київська область


  5. Агенція перекладів KEY TRANSLATIONS
    Агенція перекладів KEY TRANSLATIONS – це висококласна перекладацька агенція, що надає широкий спектр мовних послуг відмінної якості. Окрім стандартних послуг, які надають усі агентства, ми, зокрема, спеціалізуємось на корпоративних перекладах та забезепеченні успішного ділового спілкування компанії (у щоденній роботі, на переговорах, зустрічах, конференціях, відрядженнях тощо). Крім того, ми займаємось перекладом і адаптацією маркетингової/рекламної продукції - наші досвідчені перекладачі та редактори підготують зрозумілі та літературно грамотні тексти, що забезпечать успіх Вашої фірми. Агенція перекладів KEY TRANSLATIONS – це відмінна якість, швидкість та доступні ціни. Основні тематики перекладу: економіка, медицина, техніка, юриспруденція. У нас працюють носії таких мов: англійська, арабська, китайська, німецька, російська та українська.
    Каталог: Різне
    Регіони: Київ


  6. Двері
    Завдяки нашому сайту Ви зможете втілити найзаповітніші бажання і зробити Ваше житло затишним і неповторним. Ми розкажемо про двері, які гарантують надійність і тепло, в додаток до сучасного дизайну вашого будинку.
    Каталог: Різне
    Регіони: Київ


  7. Компанія ДіП-Металообробка
    Компанія ДіП-Металообробка пропонує металорізальне та металошліфувальне обладнання. Стрічкопильні металорізальні верстати польского заводу Zaklad Metalowy Stefan Drozdowski дозволяють розрізати під кутом від 45 до 90 градусів заготовки діаметром до 350 мм. Виконані відповідно до європейських стандартів якості ці верстати водночас є найкращими по ціні в своїй категорії в Україні. Компанія також поставляє стрічкові пили за доступними цінами. Калібрувально-шліфувальні широкострічкові верстати фірми RWT (Чехія) забезпечують високу якість шліфування та продуктивність. На сайті ДіП-М представлена більш детальна інформація про продукцію і відеоролики роботи верстатів
    Каталог: Різне
    Регіони: Київ


  8. Послуги перекладача. Українська, німецька, російська мови
    Послуги перекладача. Українська, німецька та російські мови. Шевченко Юрій Васильович.
    Каталог: Різне
    Регіони: Київська область


  9. художня майстерня Полам - виробник форм
    Виробляємо форми до бетону, форми до гіпсу, форми до смол і форми до виробів з воску та парафіну. Пропонуємо такі моделі: садові фігури, фігури декоративні, рекламні фігури, гноми, фонтани, колонни, лавки, бюсти, вазони, клумби, коміни, донички, штукатурку, огорожі бетонні, звірів, балюстради, тральки, свічки.
    Каталог: Різне
    Регіони: Київська область


  Сайти  1 - 10 з 16
12
Інтернет крамниця
Портативная электроника

DataConcept 460

Портативная электроника

DICOTA Start.Off

Фото техника

Pentax OPTIO M30

Холодильники

Bosch KAN 58 A 50

Микроволновые печи

Electrolux EMM 2015

Домашние кинотеатры

LG LH-T6341

Холодильники

Liebherr CP 40030

Цифровые фотоаппараты

Samsung NV20

Новини
Ультрамобильный ПК CE260 был представлен компанией First International Computer
 
Послуги  - Різне