This version of the page http://assom.donntu.edu.ua/company/14_12_2003.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-14. The original page over time could change.
Ассоциация механиков "АссоМ" - "FUCHS" - команда спеціалістів
 

СОВРЕМЕННЫЕ РЕМОНТНЫЕ ТЕХНОЛОГИИ И МАТЕРИАЛЫ. ОБОРУДОВАНИЕ

 

Донецкий национальный технический университет Об ассоциации О благотворительном фонде

Ассоциация | Ремонтная служба | Публикации и издания | Образование | События | Поиск и ссылки | Главная

  Ремонтная служба


 

  Новости
23 октября 2007 г. - опубликован отчет о проведении Седьмой выставки-форума "Промышленность. Инвестициию Технологии".
17 сентября 2007 г. - Добавлен новый раздел "Изобретения", в котором опубликована информация о защищенных патентами изобретениях Головизина Бориса Николаевича.

Архив новостей

  Реклама



















  Download
Металлургические процессы и оборудование в современных условиях - международная научно-техническая конференция, состоится 23-24 марта 2005 г.
Вибрация машин: измерение, снижение, защита - ІІІ-я международная научно-техническая конференция, состоится 23-25 мая 2005 г.

  Партнеры




И другие

  Статистика


  Мнение посетителя
Какой раздел сайта заслуживает внимание?
Ремонтная служба
Публикации и издания
Образование
События
Никакой


Результаты опроса
Технологии и инструмент Компьютеризация Производственный опыт
Рубрикатор сайта    

"FUCHS" - команда спеціалістів

Всесвітньо відома в галузі виробництва мастильних матеріалів група фірм FUCHS була заснована у 1931 році в м. Маннгейм, Німеччина. На сьогоднішній день у 84 фірмах групи зайнято більше 4000 працівників. У 1968 році були створені перші іноземні дочірні компанії. Завдяки серйозним капіталовкладенням, здійсненим в 1991 році в Англії та Франції, значно збільшились авторитет та вагомість фірми в Західній Європі. Починаючи з 1994 року компанія концентрує свої зусилля на створенні спільних підприємств в країнах Східної Європи, Азії, Африки та в Північній Америці.

FUCHS став одним із лідерів в галузі виробництва мастильних матеріалів завдяки високій якості і широкому асортименту - від стандартних продуктів до спеціальних мастильних матеріалів, створених на замовлення. FUCHS пропонує своїм клієнтам широку гаму консультаційних і сервісних програм спрямованих на оптимізацію використання мастильних матеріалів. В асортименті фірми кілька тисяч найменувань продуктів для металургійної, гірничо-видобувної, будівельної промисловості, машинобудування, сільського господарства та ін.

Постійний діалог з клієнтом є поштовхом для інновацій. В результаті дослідницької роботи, яка проводиться на всіх фірмах групи FUCHS, щодня створюються рецептури 3-4х нових продуктів. У наукових розробках беруть участь 40 лабораторій фірми в усьому світі, оснащених найсучаснішим обладнанням і новітніми технологіями. 70% найменувань продуктів - це мастильні матеріали створені протягом останніх п'яти років. Завдяки цьому FUCHS посідає провідне місце в світі в галузі виробництва мастильних матеріалів.

Найбільші клієнти фірми FUCHS:

- автомобілебудуванняVWPEUGEOT
MBSKODA
ZFAvtoVAZ
FAGIMATRA
SKFTOYOTA
VOITIVECO Мотор-Січ
FORDМотордеталь Правекс
 
- гірничо-видобувна промисловістьRUHRKOHLBCCL WCL
SINAI COALШахта Роспадская
HUNOSAШахта им. Кирова
SMOKEY RIVERШахта Соколовская
DATON LUANШахта ім. Засядько
STORE NORSKДХК "ЗАХІДВУГІЛЛЯ"
SCCL SINGARINI 
 
- металургійна промисловістьALGOMA STEELCORUS BRITISH STEEL
ARMCO STEELSIDMAR
BRTHLEHEM STEELSEGAL
CHARTER STEELVOEST-ALPINE
INLAND STEELEKOSTAHL
LTV STEELTHYSSEN
MIDWEST STEELKLOECKNER STAHL
TEMPEL STEELKRUPP-HOESCH
WORTHINGTON STEELSTAHLWERKE BREMEN
USIMINASSAARSTAHL
BAOSHAN STEELHUTA KATOWICE
BHPHUTA SENDZIMIRA
ISCORNOVA HUTA
RASSELSTAHLSTINOL

Мастильно-холодильні рідини (МХР) для металообробки

ECOCOOL- MK 6Серія змішуваних з водою, емульгуючих, напівсинтетичних та синтетичних мастильно-холодильних рідин. Застосовуються у вигляді 2-10% - розчинів при точінні, свердлінні, фрезеруванні, інших операціях обробки різанням чавунів, сталей, металів. Характеризуються високою біостійкістю, відмінними змащувальними, антикорозійними та екологічними властивостями.
- RATAC 6210
- 68 CF 2
- Soluble 30
- Al-Plus
- S 170 NA
- 3015 S
- 3515 MB
 
ECOCUT- 400-800Cерія спеціальних олив для точіння, свердління (в тому числі глибокого), різьо- і зубообробки, протягування, шліфування, хонінгування, електроерозійної обробки сталей і сплавів, важкооброоблюваних матеріалів, кольорових металів. Не містять хлору. Характеризуються високими протидимними, змащувальними, миючо-диспергуючими властивостями.
- HSG 900
- HFN
- HON
- 3000
- 1251
- 1520
 
RENOFORM- MBOCерії технологічних олив та водозмішуваних емульсолів для холодного штампування (висадки, вирубки, глибокої витяжки, гнуття, пресування), прокатування, витяжки дроту, труб, профілів із різних сортів сталі, сплавів міді та алюмінію. Створюють міцні розділові плівки з високими змащувальними і адгезійними властивостями. Забезпечують надійний захист від корозії.
- MCO
- MCU
- HAO
- HBO
- FW
- Al 3000
- Alurol
 

Гартувальні оливи

THERMISOL- QBCерії високоякісних гартувальних олив, синтетичних і змішуваних з водою рідин для застосування при різних умовах термообробки сталей. Характеризуються надзвичайно високою термоокислювальною стабільністю та екологічністю.
- QH
- QW
- QHY
- QZS
 

Високотемпературні мастила

GLEITMO 100Універсальна монтажна паста з дисульфідом молібдену МоS2 для притирки сильно навантажених підшипників ковзання, направляючих, зубчатих коліс та ходових різей, а також для експлуатаційного змащування гвинтів і гвинтових з'єднань. (-20 / +400 oС)
GLEITMO 700Монтажна паста з дисульфідом молібдену на базі синтетичної оливи для застосування в тих випадках, коли пластичні мастила не підходять, напр. для підшипників кочення і ковзання у печах, для посадки кілець, запресовки стержнів, шайб, коліс і т.п. (-30 / +400 oС)
 

Мастильні матеріали для металургії

RENOLIN BСерія олив для управління гідравлікою поворотньої вежі в установках безперервного лиття заготовок. Мають 7-8 клас чистоти. Висока протиокислювальна стабільність, продовжений термін використання.
RENOLIN B HVIСерія олив для використання при екстремально високих та низьких температурах в гідравліці установок безперервного лиття.
RENOLIN DTAСерія гідравлічно-трансмісійних водостійких олив для підшипників ковзання Моргойля, деемульгують воду, характеризуються високою протиокислювальною стабільністю і бездоганними змащувальними властивостями.
RENOLIN CLPСерія трансмісійних олив для вальцювальних секцій. Витримують високі навантаження (>12 ст). Забезпечують антикорозійний захист.
RENOCАST 703Олива для змащення стінок кристалізатора установок безперервного лиття профілю 120-140 мм. На основі рослиних базових олив з додатками мінеральних нафтових фракцій. Не димить, зволожує стінки кристалізатора, що забезпечує добре заповнення форми і малий радіус кутів заготовки.
RENOSAFE HFDUГідрорідина на базі синтетичних ефірів для обладнання, розміщеного поблизу відкритого вогню, маніпуляторів пробивання глини в спускових отворах установок безперервного лиття. Характеризується довгим терміном служби (кілька років).
RENOLIT CXI 2Пластичне мастило на базі кальцієвого комплексу. Відпірний на воду. Навантаження приварювання на 4х кульковій машині - 5600 N. Працює при температурі від -20 до +180 oС.
URETYN MP 1Водостійке мастило на основі полісечовини. Під впливом високих температур (до +200 oС) не пригоряє в отворах систем централізованої подачі мастил.
RENOLIT FEP 2Водостійке літієве мастило з присадками ЕР для точних підшипників установок вальцювання профілів.
RENOLIT FLM 502Мастило з присадками ЕР, графітом і МоS2 для змащення бронзових вкладишів хрестовин карданних валів, що з'єднюють привід з вальцями. Витримує високі динамічні навантаження.
CEPLATYN 300Адгезивне мастило з графітом на базі високов'язкісної оливи для змащування відкритих коробок передач і поверхонь ковзання де має місце інтенсивне обливання водою.
 

Важкозаймисті гідравлічні рідини

AQUACENTЕмульсія типу вода в оливі. Характеризується дуже малими розмірами часток води. Забезпечує високий антикорозійний захист, стабільність та фільтрацію емульсії. Рекомендовано для застосування в якості гідравлічних олив в умовах пожежонебезпеки.
HYDROTHERM 46 NF 3Емульсія типу вода в оливі. Характеризується дуже високим індексом в'язкості та ефективним пакетом присадок. Рекомендується для використання в якості гідравлічної оливи в умовах пожежонебезпеки.


Українсько-німецьке СП "ФУКС МАСТИЛА УКРАЇНА" ТОВ
79024 м. Львів, вул. Трактористів, 44

Телефоны и Факс:
8 (0322) 94 89 01 (Management)
8 (0322) 94 89 03 (General inquiries)
8 (0322) 94 89 04 (Accounting)
8 (0322) 94 89 00 (Fax)

http://www.fuchs-oil.com.ua,
e-mail: fuchs@fuchs-oil.com.ua

Региональный представитель по Донецкой области:
Бридковский Алексей Анатольевич (г. Горловка)

Телефон/Факс: 8 (067) 674 40 33

Представительсво в г. Донецке (автомастила):

Телефон/Факс: 8 (0622) 97 02 01

Региональный представитель по Днепропетровской области:
Власенко Евгений Иванович (г. Днепропетровск)

Телефон/Факс: 8 (0562) 65 90 08

Генеральний директор
Лобозинський Сергій Панасович
14.12.2003 г.

       

Главная | Поиск и ссылки | События | Образование | Публикации и издания | Ремонтная служба | Ассоциация

Материал размещен с разрешения авторов. При полном или частичном использовании материалов
ссылка, для интернет-ресурсов активная гиперссылка, на assom.donntu.edu.ua обязательна.
"ART-Soft" © 2000-2004
"Контакты и реквизиты"