This version of the page http://ukrmed.org.ua/listservice.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
Архів розсилки "Новини Каталогу УКРМЕД"
 
про каталогрейтингдодати/поновити сайт оголошенняпошук:  

Новини Каталогу УКРМЕД
випуск № 1 за період з 17.11 по 29.11.2001
http://ukrmed.org.ua/

Від редактора:
Вітаю всіх, хто терпеливо дочекався першого випуску цієї розсилки.
На даний момент таких 7 (як для початку , цифра гарна :-)

Основна подія, це запуск  нової версії Каталогу УКРМЕД. На роботу над проектом, пішло багато часу, сил і, відповідно, коштів. Хоча це не означає, що сайт повністю викінчено, є ще маса різного роду нюансів, які потрібно по ходу доробляти. Один з них - розділ розсилки, з архівами (з часом мали б бути) і можливістю керування підпискою.  Не докінця уявляю собі якою мала би бути ця розсилка, як в плані інформаційного наповнення, та і в плані дизайну, формату, кодувань і т.п. Цей варіант розіслано в кодуванні Windows (сp1251) і в обидвох форматах - plain/text i html. З часом можливо заради красоти доведеться відмовитись від текстової версії. Можливо це буде огляд, який буде публікуватися в онлайні, а розсилатися буде лише короткий текстовий анонс. У кожному випадку будь-які пропозиції, поради, зауваження від Вас будуть дуже доречі.


Нові надходження до Каталогу УКРМЕД

  Інтердент  (http://www.interdent.com.ua/)
Фірма Інтердент Лтд - постачальник стоматологічних матеріалів та іструментарію, ортодонтичної продукції.
Cайт, який повинен зацікавити кожного стоматолога, маса унікальних перекладів технічної документації на стоматологічні матеріали та інструменти, тексти власного бюлетеню та наукові статті. Як стверджує автор, на сайті понад 15 мегабайт документації. Попри всі переваги інформаційного наповнення, дизайн, навігація та спосіб подачі матеріалів нижче середнього рівня. Хоча стайт ще в стадії розробки.

Нейрохірургічне відділення м.Запоріжжя (http://med.zp.ua/str_meduchr/5_klin_bol/nxo/index.html)
Нейрохірургічне відділення Центру екстремальної медицини і швидкої медичної допомоги Запоріжжя. Призначено для надання екстренної і планової спеціалізованої нейрохірургічної допомоги постраждалим і хворим, у першу чергу з травмою центральної нервової системи, гострими порушеннями мозкового кровообігу. Посередній презентаційний сайт.  Подано тексти публікацій співробітників.

  Інститут Репродуктивної Медицини (http://www.irm.com.ua/)
Лікування всіх видів безпліддя. Консультації та діагностика, штучне запліднення, кріоконсервування. Сайт у якого і зміст і дизайн на високому рівні. Детальна інформація для пацієнтів, опис та пояснення різних технологій, що використовуються для лікування. Цікавий дитячий гороскоп.

ТзОВ Лізоформ - дезинфекція та гігієна (http://lysoform-donbass.com.ua/)
ТзОВ Лізоформ - Донбас (м. Донецьк) постачальник препаратів для передстерилізаційної очистки, дезинфекції, стерилізації медичних інструментів, антисептиків, засобів гігієни та аксесуарів німецької фірми Lysoform. Подана детальна інформація про всі типи препаратів і їх застосування, дозування, концентрації. Можливо найближчим часом в Каталозі УКРМЕД буде створено розділ  "Гігієна та дезинфекція".

Волинське обласне дитяче територіальне медичне об'єднання (http://ibis-birthdefects.org/SerProv/Lutsk1/ukrainian/uvolcent.htm)
Сайт об'днання створено в рамках українсько-американської програми Запобігання вродженим вадам розвитку. Проста презентаційна сторіка з статистичною інформацією. Значна частина розділів ще не готові.

АТ "Київський вітамінний завод" (http://www.vitamin.com.ua/)
Інформація про препарати, інструкції щодо медичного застосування, пошук по фармакологічній групі, пошук по назві, інформація про реєстрацію наших препаратів в різних країнах СНД та Європи. Прайс-лист на продукцію (аптечний, повний, ветеринарний), прайс-лист в режимі онлайн, підписка на розсилку прайсу. Інформація про здійснення купівлі-продажу, оформленню фінансових документів. Публікації про вітаміни. Одним словом, зразок гарного бізнес-сайту.

 Кафедра соціальної медицини, управління та економіки охорони здоров'я ОДМУ (http://socmed.wallst.ru/)
Сайт кафедри соціальної медицини, управління та економіки охорони здоров'я Одеського державного медичного університету. Історія та співробітники кафедри. Викладацька та наукова діяльність. Публікації, питання тестового контролю для студентів. Сайт середнього рівня. Певні проблеми з дизайном. Може бути цікавим співробітникам інших кафедр подібного профілю та студентам.


Санаторій "Либідь"  
(http://www.lybid.ukrbiz.net/)   
Один з санаторіїв курорту Трускавець. Типова штампована візитка від ukrbiz.net. Загальний огляд послуг, показів для лікування, фотогалерея, інформаційні статті. Зацікавити може лише для тих хто там був або вже зібрався тужа їхати...


Важливіші поновлення сайтів

Дніпропетровська державна медична академія (http://www.dsma.dp.ua/)
Поновлений сайт. Піднято рейтинг.

Національний Медичний Університет ім. акад. О. О. Богомольця  (http://www.nmu.edu.ua/)
Після повного копіювання структури і дизайну сайту ЛДМУ, почалася робота над наповненням сайту.  Додано українську версію. Піднято рейтинг.

Стоматологічний навчальний центр "ФЕНЕСТРА" (http://www.fenestra.com.ua/)
Повністю перероблено і розширено сайт.  Додано  нові навчальні курси. Тести власного журналу в форматі PDF. Піднято рейтинг.

Українська медична стоматологічна академія (http://www.pi.net.ua/umsa/)
Мертвий сайт. Інформація не поновлюється понад два роки. Знижено рейтинг.

Українська Фармацевтична Академія (http://www.ukrfa.kharkov.ua/)
Доповнено інформацію. Піднято рейтинг.

Ароматерапія (http://aromaterapia.bigmir.net/)
Змінено адресу сайту

Оголошення УКРМЕД

Бюлетень УНІАН "Україна та СНІД"
Конференція "Поступ в дихальній підтримці новонароджених."
Collaboration Between Ukrainian and American Immunologists
f.a.q. розсилка реклама банери книга відгуків контакт пошук:  
розділ категорії • розділ спеціальності • розділ регіони
про каталог • новинки • поновлення • додати сайт • оголошення • рейтинг • реклама • банери • f.a.q. • пошук

продажа кофемашин Saeco Odea
: лазерная коррекция зрения по методу ЛАЗИК
: активный отдых в подмосковье с детьми
: эффективная раскрутка сайтов в интернет
: качественные стелажи, металлические стеллажи для склада
: профессиональные тренинги в Москве : офисная мебель
: недорогие новые фильмы на dvd с доставкой
: Russia-travel.ws: city Moscow guide: Kremlin, Red Square : предлагаем компрессорное оборудование, винтовые компрессоры от производителя : Увеличение груди; Блефаропластика Рекомендуем: профессиональные шампуни на shop.zakarpatie.com.ua