This version of the page http://svetlovodsk.com.ua/2007/10/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
Интернет-издание Светловодск » Материалы за Октябрь 2007 года » Светловодск » Світловодськ » Svetlovodsk » Svitlovodsk

Разместить рекламу на нашем сайте.
Нужен веб-сайт? Обращайтесь!
Начало Архив Фото Форум Чат Работа 09 Погода Карта Знакомства Гороскопы Объявления Ссылки Контакты RSS
  Логин: Пароль:   Регистрация Восстановить пароль Webmaster

TOP 100
ЭРО ТОП 100
www.2008.svetlovodsk.com.ua - Зима Online!

Аншлаг у Палаці

31 октября 2007 // admin // Светловодск, Власть // Отзывы: 1 // Просмотры: 184 
Такого людського моря, яке заповнило 30 жовтня концертну залу міського Палацу культури, не було тут, напевне, з 70-х років минулого століття, коли до Світловодська приїздили московські співаки, типу, Лєщенка. Але цього разу не мистецтво об’єднало громаду, а спроба загалом вирішувати насущні проблеми...
Подробнее...

З листопада – гривня

31 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 113 
Одним з результатів четвергового засідання світловодського міськвиконкому стали зміни у вартості пасажирських перевезень по місту і до селища Власівка. Рішення це стало, певною мірою, компромісом поміж перевізниками, які вимагали, враховуючи здороження ПММ, запасних частин, ріст середньої зарплати тощо (у середньому на 20%), підняти тариф від 1,50 до 1,80 грн., і Громадською радою, члени якою виступали за незмінність тарифів у 75 копійок і гривня – до Власівки.
Подробнее...

Голову не відірвало

31 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 3 // Просмотры: 279 
У Світловодську залізничний переїзд, що на греблі, знов нагадав про себе ще одним жахливим ДТП. Щоправда, трагедія сталася не на центральному переїзді на Власівку, а на тому, що ближче до Кременчуцької ГЕС... Все розпочалося, як завжди, з чуток. Переповідаючи про те, що сталося минулого четверга на переїзді, всезнаючі бабці додавали моторошну деталь, мовляв, водієві від удару відірвало голову. Начисто!
Подробнее...

Перевізники хочуть більше... рубля

25 октября 2007 // admin // Светловодск, Власовка // Отзывы: 3 // Просмотры: 170 
„Даже Гай Юлий Цезарь, который мог делать несколько дел одновременно, - лох на фоне водителя маршрутки” – з народного фольклору.
Минулого тижня у депутатській кімнаті „білого дому” світловодські пасажирські перевізники (а їх у нас шість підприємств), представники економічного сектору у міськвиконкомі і члени Громадської ради шукали компроміс щодо розміру плати за перевезення пасажирів по місту і на Власівку.
Подробнее...

На Власівні вода джерельна

25 октября 2007 // admin // Власовка // Отзывы: 0 // Просмотры: 156 
Колись дешеві квартири у робітничому селищі Власівка, яке розташоване на самому „прикордонні” з Полтавською областю, сьогодні за вартістю майже зрівнялися з житлом розташованого поряд (навіть, ближче, аніж до Світловодська) 400-тисячного Кременчука. Саме кременчужани, купуючи тут собі квартири, і роздули ціни. А причина проста – екологія. Чисте, „настояне” на хвойному лісі, повітря Власівки не йде у ніяке порівняння з чадом промислового гіганта Полтавської області. Та й на роботу до Кременчука – автівкою хвилин з десять. Ляпота!
Подробнее...

МВД разбирается с “чисто рейдерским захватом” «Укртатнафты»

21 октября 2007 // admin // Кременчуг // Отзывы: 0 // Просмотры: 135 
Министерство внутренних дел расследует обстоятельства смены руководства крупнейшего в стране нефтеперерабатывающего завода ЗАО «Укртатнафта».
“Это чисто рейдерский захват. Первый заместитель министра МВД Николай Корниенко сейчас занимается этим делом”, - сообщил вице-премьер Андрей Клюев журналистам в пятницу. По его словам, отстраненный в пятницу от руководства «Укртатнафтой» директор Сергей Глушко в настоящее время уже “на работе”.
Подробнее...

Мост: ремонтировали, ремонтируют и будут ремонтировать...

21 октября 2007 // admin // Кременчуг // Отзывы: 0 // Просмотры: 136 
Кременчужане паникуют, что ремонтные работы на мосту остановлены, потому что подрядчикам не поступают средства. Городская власть и «Укрзалізниця» заверяют: все идет по плану.
Пессимистические настроения относительно ремонта моста у кременчужан появились в конце прошлой недели. В редакцию начали поступать звонки. Мол, выясните и расскажите, как продвигаются дела с ремонтом Крюковского моста. Во вторник, 16 октября, кременчужане жаловались, что не видели на мосту ни одного работника. А вечером народное недовольство достигло апогея: люди кричали в трубку, что на мосту работников нет, зато на железнодорожном вокзале строят забор: “Мало того, что в дизелях ездим, ещё и на вокзале в очереди должны стоять!”
Подробнее...

Мэр кричит, а "блатной" проезд рулит...

21 октября 2007 // admin // Кременчуг // Отзывы: 1 // Просмотры: 148 
На прошлой неделе городской председатель Николай Глухов лично останавливал авто, которые двигаются по мосту, невзирая на то, что проезд запрещен. Очевидцы видели, как мэр вычитывал стража порядка за то, что тот нарушил запрет и проехал по мосту, - а должен был бы останавливать других. Николай Глухов поставил задание - полностью заблокировать проезд и пешеходный переход. „На мосту не должно быть ни одного постороннего человека и, тем более, автотранспорта, ведь речь идет, прежде всего, о безопасности жизни кременчужан,” - отметил городской председатель.
Подробнее...

Підписано Угоду про соціальне партнерство

19 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 157 
У четвер, 11 жовтня, в кабінеті секретаря міської ради Г.Френкеля зібралися представники влади, бізнесу та громадських організацій.
Відкриваючи зібрання, перший заступник міського голови Ю.Лукинський зазначив, що громадська організація Муніципальний центр стратегічного планування і маркетингових досліджень завершує проект "Посилення впливу громадянського суспільства", що діяв за фінансової підтримки Міжнародного фонду "Відродження" та виконувався за методичною і консультативною підтримкою Міжнародного центру перспективних досліджень та Українського центру економічних і політичних досліджень ім.О. Разумкова.
Подробнее...

СБУ на захисті державної таємниці

19 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 118 
Останнім часом в засобах масової інформації України з’явилося кілька резонансних повідомлень щодо виявлення порушень чинного законодавства у сфері охорони державної таємниці. Тому наш кореспондент звернувся до керівника Світловодського міськвідділу управління Служби безпеки України в Кіровоградській області підполковника Олега МОЛЧАНОВА з проханням розповісти про стан справ у даній сфері в нашому регіоні.
Подробнее...

Комунальні підприємтсва: курс на поліпшення роботи

19 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 73 
5 жовтня у міськвиконкомі відбулося чергове засідання дорадчого комітету. У нашому місті його засідання, разом з представниками громадських організацій, проводить координатор проекту з розповсюдження досвіду реформування сфери комунальних послуг Кадрія Сафіуліна. Вона наголосила, що держава взяла курс на матеріальну допомогу комунальній сфері. Але, у першу чергу тим підприємствам, які розробили програму розвитку (Стратегічний план своїх підприємств) і які більш-менш фінансово стабільні.
Подробнее...

Затверджено результати виборів

19 октября 2007 // admin // Власть // Отзывы: 0 // Просмотры: 70 
Центральна виборча комісія одноголосно затвердила офіційні результати виборів. Загальна кількість громадян України, які взяли участь у виборах, складає 23 млн. 315 тис. Голоси поділили таким чином:
Партія регіонів – 34,37%, 175 мандатів народних депутатів VІ скликання;
БЮТ – 30,71%, 156 мандатів.
«Наша Україна – Народна Самооборона» – 14,15%, 72 мандати;
Комуністична партія України – 5,39%, 27 мандатів;
Блок Литвина – 3,96%, 20 мандатів.
Проти всіх проголосували – 2,73% громадян, які взяли участь у виборах.
Подробнее...

Запрошуємо вас на громадські слухання!

19 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 80 
ШАНОВНІ СВІТЛОВОДЦІ!
30 жовтня о 15. 00 у приміщенні міського Палацу культури відбудуться громадські слухання, під час яких КП «Світловодський міський водоканал» і СП ТОВ «Світловодськпобут» запропонують на ваш розгляд стратегічні плани дій, якими підприємства керуватимуться у своїй роботі найближчі шість років.
Подробнее...

На озброєнні української армії буде станція зв’язку, виготовлена на ВАТ «Олімп»

19 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 122 
Дітище ВАТ «Олімп» – станція тропосферного зв’язку – за наказом міністра оборони України Анатолія Гриценка прийнята на озброєння Збройних Сил України.
З цієї нагоди на підприємство завітали гості: перший заступник міського голови Юрій Лукинський, керівник апарату ради Ольга Литвиненко. Вони, за особистий вагомий внесок у розвиток військової промисловості, вручили голові правління ВАТ «Олімп» Івану Юхименку, президенту ВАТ «Олімп» Олексію Винокурову, головному інженеру Віктору Сіренку Подяку і Грамоти , підписані начальником Генерального штабу Головнокомандуючим Збройними Силами України С.Кириченком. Грамоти та Подяки отримали також провідні інженери, конструктори, робітники.
Подробнее...

Пишаємося маслосиркомбінатом, його працьовитим колективом

19 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 105 
Світловодський маслосиркомбінат введено в експлуатацію у грудні 1986 року. За добу тоді переробляли 232 тонни молока, виготовляли масло вершкове, обезжирене молоко, цільномолочну продукцію.
З того часу, відповідно до попиту ринку, підприємство зазнало декілька реконструкцій: спочатку було переобладнано для виробництва морозива, потім – козеїну та сметани. Відтак, виникло питання про забезпечення підприємства тепловою енергією – парою. Було зроблено і це, та частково вирішено проблему збереження енергоресурсів.
Подробнее...

Михаил Маркович. Без дублей (уникальное видео)

19 октября 2007 // admin // Главная // Отзывы: 3 // Просмотры: 229 
На телеканалах часто выходят обращения мэра к народу, где Добкин рассказывает о достижения власти. Но большая часть остается за кадром. Мы предлагаем Вашему вниманию уникальные кадры, которые никогда не попали бы в эфиры харьковских телеканалов.
Социальная реклама. В ниже представленном видеосюжете мэр Михаил Добкин, крайне озабоченный проблемами города, изливает душу харьковчанам. Оказывается, мысли градоначальника, как и «мимика лица, как ты умеешь» - дело рук заслуженного дирижера всея Харькова, и, по-совместительству, секретаря горсовета Геннадия Кернеса. Слабонервным рекомендуем воздержаться от просмотра видео, звучит нецензурная брань. Кстати, ярым сторонникам Михаила Марковича также не стоит смотреть сюжет во избежание нервного срыва на почве моментальной потери уважения к кумиру.
Подробнее...

Небажане «лідерство»

18 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 62 
Як повідомила редакції лікар-онколог Світловодської ЦРЛ Ірина Гончарова, Кровоградська область перебуває на одному з перших місць по захворюваності на рак молочної залози. За підсумками дев’яти місяців цього року на обліку в онкологічному кабінеті ЦРЛ перебувають 218 жінок, це захворювання – на першому мicці серед онкопатології у жінок. У місті та районі зареєстровано 17 випадків раку молочних залоз у жінок, серед них три виявлені в стадії, коли спеціалізоване лікування можливе, проте прогноз для одужання залишиться сумнівним i зусилля лікарів будуть спрямовані на обмеження ускладнень та покращення якості життя.
Подробнее...

Зареєстровано випадок захворювання на сказ

18 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 74 
Як повідомив головний ветеринарний лікар Юрій Кондратюк на останньому засіданні виконкому, 24 вересня в селищі Власівка по вул. Приморській господарку покусав її ж кіт. Вона відразу повідомила про це лікарів. Подальші спостреження та лабораторні дослідження показали: у тварини – сказ.
Подробнее...

Напуття майбутнім воякам

17 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 93 
Напевно, світловодські призовники до Українського війська попередніх років чимало позаздрили цьогорічним продовжувачам їхньої ратної справи – таких проводів до армії, як ті, що були влаштовані 12 жовтня у міському Палаці культури, історія міста на його сучасному відтинку ще не знала...
Подробнее...

Маємо перезимувати

17 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 0 // Просмотры: 77 
Без найменшої долі злорадства, все ж, варто констатувати: Світловодськ (а також і Власівка) першим у Кіровоградській області розпочав опалювальний сезон – 15 жовтня тепло від усіх шести міських котелень „пішло” до квартир городян (за день до цього була пущена будинкова міні-котельня на даху багатоповерхівки на Павлова, 18).
Подробнее...

Все. Далі – громадські слухання

11 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 1 // Просмотры: 88 
З лютого поточного року, а ми писали про це регулярно, Світловодськ отримав, поза сумнівів, преференції у реформуванні свого тепло-та водо-каналізаційного сегменту ЖКГ. Адже місто, завдяки активному відстоюванню його кандидатури властями, вибороло право (а ще - Каховка, Нова Каховка, Ізюм та Лозова), щоби цим ділом займалися фахові спеціалісти київського Інституту місцевого розвитку (ІМР). Замітьте, роботи, а їхня вартість коливається у межах 50 тисяч доларів, виконувались для міста абсолютно безкоштовно – проекти ІМР фінансуються Агенцією США з міжнародного розвитку (USAID)...
Подробнее...

Підкоп під Світловодський істеблішмент

11 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 1 // Просмотры: 109 
На відміну від рідного міста у кременчуцької газети «Кремінь» у Світловодську не вельми широка читацька аудиторія. Принаймні, так було ще донедавна... Та, завдяки старанням активного функціонера міського осередку партії „Наша Україна" Олександра Дзядка, 28 вересня про газету дізнались навіть ті світловодці, які раніше і не здогадувалися про її існування. Саме у цей день на мітингу виборчого блоку НУ-НС на Бульварному узвозі він зачитав з трибуни статтю „Світловодське царство”, опубліковану у черговому числі „Кременю” від 27 вересня. А юнаки і юнки з символікою блоку НУ-НС, до того ж, роздавали стоси ксерокопії означеної статті усім бажаючим.
Подробнее...

Звіт на площі з Лєніним

3 октября 2007 // admin // Светловодск, Власть // Отзывы: 5 // Просмотры: 183 
Світловодці, не байдужі до рідного міста, такого звіту міської влади перед ними, як це було минулого четверга на центральній площі, так і не пригадали, як пам’ять не напружували... У попередні роки було: зберуться городяни (чи то у Палаці культури, чи то у Парку відпочинку ім. Т.Г.Шевченка), вийде на сіреньку трибуну також вигляду міський голова і давай бубоніти щось своє. А ви, мовляв, слухайте. І ніякого тобі блиску, чи, бодай, змини голосових інтонацій доповідача. Четверговий же звіт виконуючого повноваження міського голови Геннадія Френкеля, приурочений відтинку діяльності влади від жовтня 2006 року і до сьогодення – повна тому протилежність.
Подробнее...

Революційний узвіз

3 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 1 // Просмотры: 135 
Офіційним приводом для скликання п’ятничного мітингу на Бульварному узвозі стало задоволення прокурорського позову до суду щодо незаконності ЖЕКівського тарифу у 50 і 63 копійки (якщо будинок з ліфтом) за квадратний метр. А неофіційним, або прихованим...
Подробнее...

Неповторний фото вернісаж – до ювілею

1 октября 2007 // admin // Светловодск // Отзывы: 2 // Просмотры: 181 
Роботи фотомайстра В’ячеслава Стригуна – неповторні, самобутні – давно відомі світловодцям. Знають його творчий доробок в Кіровограді та в Києві, за межами нашої держави. Адже В’ячеслав Степанович, починаючи з 1980 року, постійно бере участь у міжнародних, республіканських, регіональних, персональних фотовиставках.
І ось 10 вересня – знову фотовиставка у міському Палаці культури – 50 фото робіт своєрідний творчий звіт до 50-річчя Майстра. Його прийшли вітати перший заступник міського голови Юрій Лукинський і керівник апарату ради Ольга Литвиненко, голова РДА Михайло Касьянов, вручили квіти, подарунки, Грамоти, подяки, сказали багато гарних слів. Адже практично збігся у часі вихід нового фотоальбому про Світловодськ, замовлений міською владою В. Стригуну. Вітали В’ячеслава Степановича і керівники підприємств, колеги-журналісти, друзі.
Подробнее...

загрузка...
загрузка...

Украинская Баннерная Сеть