This version of the page http://www.pg.com.ua/always.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Продукція / Продукція домашнього використання / Засоби жіночої гігієни / Always



P&G Україна  
Basic info in English

Продукція професійного призначенняПродукція домашнього використання


Інформація про продукцію



Сайти марок








Миючі та чистячі засоби
Товари для дітей
Засоби жіночої гігієни

Always

Always щоденні
Tampax
Discreet

Засоби по догляду за волоссям
Засоби по догляду за тілом
Засоби по догляду за ротовою порожниною



Знайти на сайті



Засоби жіночої гігієни

Always

Історія засобів жіночої гігієни

Історія засобів жіночої гігієни починається у стародівні часи. Найбільш ранні згадки про них зустрічаються в манускриптах, що збереглися з часів єгипетських фараонів. У цих документах згадуються тампони із лляних волокон. Стародавні римлянки використовували рулончики м'якої вовни як внутрішні засоби гігієни, жінки Трумаї з Південної Америки віддавали перевагу прокладкам із шматочків кори, китаянки складали на зразок серветки тонкий рисовий папір, а ескімоски вирішували проблему критичних днів за допомогою шкірок хутрових звірів! До певного часу жінка сама виготовляла "засоби захисту". І тільки в 1896 році в США з'явились перші прокладки промислового виробництва. Вони являли собою бавовняні подушечки в марлевій обгортці. Поступово прокладки промислового виробництва одержали широке поширення і витіснили багаторазові тканинні прокладки, що використовувалися раніше. У 1973 році на зовнішній шар прокладки здогадалися нанести покриття, що клеїться, а в 1980-х роках прокладки стали набагато тоншими за рахунок використання в них гелеутворюючих, і одержали додатковий захист із країв, так звані "крильця". Під час менструації, залежно від особистих уподобань та потреб, жінки вибирають або прокладки, або тампони, а іноді використовують обидва типи засобів менструальної гігієни.

Сучасні гігієнічні прокладки

Вибір сучасних зовнішніх засобів менструальної гігієни визначається здатністю поглинати й утримувати велику кількість менструальної рідини всередені прокладки, її надійною фіксацією на спідній білизні, а також зручністю використання, компактністю, надійністю, комфортом, забезпеченням можливості носити будь-який одяг і провадити звичних спосіб життя незалежно від дня менструального періоду. Наявність усіх цих характеристик прокладки забезпечує жінці фізичний та психологічних комфорт. Це все можна знайти у жіночих гігієнічних прокладках марки Always®.

Прокладки Always® Always® пропонує декілька варіантів прокладок, що відрізняються товщиною, довжиною та наявністю або відсутністю крилець. Вони призначені для забезпечення надійного захисту у дні незначних, нормальних або рясних виділень.

Усі прокладки серії Always® мають між собою наступні спільні компоненти:

Унікальний верхній шар Драй-Вів (DRY-WEAVE), який складається з лійкоподібних пор, завдяки чому він:
  • швидко пропускає рідину ззовні всередину прокладки і
  • перешкоджають її виходу на поверхню навіть під тиском.
Тому поверхня прокладок залишається практично сухою і чистою!

Еластичні крильця

  • мають еластичні боки, тому можуть розтягуватися, повторюючи форму білизни
  • довші за своїх попередників, тому краще захищають білизну з країв
  • мають клейову основу, тому утримують прокладку на місці навіть при активному русі

Лінія ультратонких прокладок Always® Ultra (товщиною близько 3 мм) складається з таких варіантів:

Always® Ultra Light: Прокладки для незначих виділень. Always® Ultra Normal: для нормальних та інтенсивних виділень. Always® Ultra Super: для інтенсивних виділень. Always® Ultra Night: найдовші й найширші прокладки в серії, які забезбечують суперзахист під час сну.

Always® Ultra забезпечують такий саме високий ступінь захисту, як і прокладки звичайної товщини, але мають і свої додаткові переваги:

Always® Ultra мають внутрішній поглинаючий шар, до складу целюлозного волокна якого входять гранули гелеутворюючої речовини.
Вони поглинають вологу та утворюють гель (ВГМ), надійно утримуючи рідину всередині прокладки. ВГМ здатний до поглинання рідини в багато разів більше за власну вагу.
Прокладки Always® Ultra мають індивідуальну захисну упаковку, тому
  • їх зручно носити з собою (вони не займають багато місця і непомітні) і
  • легко викидати після використання

Прокладки Always® Ultra дуже зручні й непомітні. Це дозволяє вести звичайний спосіб життя під час менструації.

Нещодавно на ринку з'явились нові прокладки серії Always® Ultra, що спеціально створені для задоволення потреб жінок які у прокладках шукають не лише найкращий захист, але й відчуття м'якості. Нові Always® Ultra Sensitive - перші прокладки Always® Ultra з ніжним, як бавовна, верхнім шаром, які дарують приємне відчуття м'якості. Прокладки представлені у 2х розмірах - Normal та Super.

Товсті прокладки Always® Classic представлені двома лініями:
Always® Classic Soft та Always® Classic Drai. Відмінність цих ліній полягає у верхньому шарі прокладки.

Always® Classic Drai мають спеціальний верхній шар Драй-Вів (Dry-Weave), що завдяки лійкоподібним порам швидко проводить рідину всередину прокладки та утримує її там навіть під тиском. А нетканий верхній шар Always® Classic Soft такий м'який, як бавовна.

Лінія товстих прокладок Always® Classic (товщина близько 8 мм) містить такі варіанти:


Always® Classic Drai Normal - для незначних і нормальних виділень.


Always® Classic Drai Maxi - для інтенсивних виділень.


Always® Classic Soft Normal - для незначних і нормальних виділень.


Always® Classic Soft Maxi - для інтенсивних виділень.


Always® Classic Drai Night - для найбільш інтенсивних виділень, створені спеціально для захисту під час сну.

Багато жінок надають перевагу практичному захисту прокладок Always® звичайної товщини.

Причин для цього є декілька:

  • психологічного характеру (захист здається кращим, коли прокладку можна відчути завдяки її товщині),
  • наповнювачем товстих прокладок є добре відома речовина - целюлоза,
  • ціна товстих прокладок є набагато нижчою, ніж ціна ультратонких прокладок.

Отже, з усього різноманіття прокладок Always® бажаємо Вам вибрати саме той варіант, який Вам найбільш підходить. А такий обов'язково знайдеться, адже розробляючи прокладки Always®, ми думали про те, як найкращим чином урахувати усі можливі потреби сучасних жінок.

Always® - говорять мовою твого тіла!

Нагору


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту