Рус      Eng 
Главная
Знакомьтесь ближе
Гражданская позиция
Прямая речь
Дайджест
Проекты
Обратная связь
Фотоархив
Аудио/Видео




поиск на сайте









Партинформ


Также в разделе:

Ярослав Сухий: Ми наполягаємо на вибаченні від представників коаліції за необґрунтовані обвинувачення
12.12.2007, 21:06
Заява Партії регіонів: Вчорашнє провальне голосування щодо кандидатури Юлії Тимошенко на посаду Прем’єр-міністра України безперечно продемонструвало повний крах так званої демократичної коаліції
12.12.2007, 18:41
Андрей Ермолаев: Если бы Тимошенко не стремилась к власти любой ценой, она должна была бы отказаться от нового голосования
12.12.2007, 18:38
Андрей Винграновский: Фракция Партии регионов в Киевсовете инициирует принятие Программы обеспечения молодежи жильем
12.12.2007, 17:47
Василь Грицак: «Політики повинні навчитись слухати один одного, а не намагатися диктувати свої умови»
12.12.2007, 17:35



Заява Партії регіонів


12.12.2007, 09:36

вернуться в раздел

Партія регіонів вимагає вибачення за необґрунтовані звинувачення, які пролунали на нашу адресу з вуст депутатів коаліції. Ми ніколи не перешкоджали і не будемо перешкоджати голосуванню за Прем’єр-міністра України.

Навпаки, ми навіть погодилися на зміни в Регламенті і, пішовши назустріч коаліції-227, дозволили голосувати за Прем’єра і Уряд перед тим, ніж будуть обрані віце-спікери і сформовані комітети. Не наша вина в тому, що коаліція-227 неспроможна прийняти рішення.

Ми вимагаємо негайного вибачення за безпідставні звинувачення ще до кінця дня. В іншому випадку ми будемо змушені звернутися до Генеральної Прокуратури з відповідним поданням та захищати свої інтереси у суді.

Ми також вимагаємо сьогодні повернутися до статті 16 Регламенту – сформувати комітети, обрати віце-спікерів Парламенту. Провести з цією метою консультації та засідання Погоджувальної ради. І лише після цього провести пленарне засідання Верховної Ради.

Ми підкреслюємо – вперше за всю історію українського парламентаризму мав місце факт порушення законодавства України збоку Голови Верховної Ради під час голосування за кандидатуру Прем’єр-міністра України, що стало причиною обурення і адекватної реакції збоку фракції Партії регіонів.

Викликає обурення і те, що вперше Голова Парламенту звернувся до прокуратури зі скаргою на те, що народний депутат відстоював законність парламентської процедури.

Ще раз наголошуємо, що ми ніколи не перешкоджали і не будемо перешкоджати процедурі голосування, якщо вона буде проходити згідно існуючого законодавства.




версия для печати










Официальный информационный сервер

Copyright © 1999-2007 Партия регионов
Использование материалов, размещенных на сайте разрешается
с условием размещения ссылки на сайт Партии