This version of the page http://www.osvita.org.ua/ukrtest/center/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
Офіційні організації, що забезпечують проведення зовнішнього тестування // Освітній портал
www.osvita.org.ua
Зовнішнє тестування // Центр тестових технологій і моніторингу якості освіти

реєстрація

Актуально

Нові вакасії проекту

"Освітній портал" розшукує професійних журналістів, аналітиків і талановитих менеджерів з реклами.

Підтримайте ініціативу

ГО "Центр культурного менеджменту" розпочинає проект "Дай старому комп'ютеру нове життя". Проект спрямований на зменшення cоціальної прірви між містом та селом і надання можливості сільським громадам брати активнішу участь у житті країни.

Нас цікавить Ваша думка

Навіщо Ви отримуєте вищу освіту:








перейти до теми

Теми для обговорення

Навіщо Ви отримуєте вищу освіту?

Anonimka.info - рейтинг викладачів

Методика викладання іноземної мови

дЕ УЗЯТИ ЗАВДАННЯ НА 2008 РІК????

Аспірантура

Перейти в форум

Офіційні організації,
що забезпечують проведення зовнішнього тестування

Центр тестових технологій і моніторингу якості освіти

Проект "Центр тестових технологій і моніторингу якості освіти" спрямований на розробку й апробацію моделі зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень учнів загальноосвітніх навчальних закладів з метою створення умов рівного доступу до вищої освіти і удосконалення якості середньої освіти в Україні. Даний проект створений Міжнародним фондом "Відродження" та реалізується у співпраці з Міністерством освіти і науки України.

Діяльність Центру тестових технологій і моніторингу якості освіти спрямована на удосконалення технологічних аспектів зовнішнього оцінювання, напрацювання банку тестових завдань, поширення знань про зовнішнє стандартизоване оцінювання серед педагогічної громадськості та ідей прозорості й рівного доступу до якісної освіти в суспільстві.

Проект "Центр тестових технологій і моніторингу якості освіти" - це спосіб забезпечення рівного доступу до вищої освіти й отримання об'єктивної інформації про якість освіти.

Контакти

Поштова адреса: 01133 м.Київ, вул. Івана Кудрі 32, 4 поверх
тел.: +38 (044) 285-03-45
факс: +38 (044) 284-64-16
Web-сайт: www.ukrtest.org
e-mail: administration@ukrtest.org

Українский центр оцінювання якості освіти

З березня 2006 року зовнішньє оцінювання навчальних досягнень учнів загальноосвітніх навчальних закладів здійснює Українский центр оцінювання якості освіти.

У підпорядкуванні Українського центру оцінювання якості освіти знаходяться його регіональні підрозділи у мм. Вінниці, Дніпропетровську, Донецьку, Івано-Франківську, Києві, Львові, Одесі, Сімферополі та Харкові.

Діяльність Українського центру оцінювання якості освіти спрямована на розробку та апробацію моделей зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень учнів загальноосвітніх навчальних закладів з метою створення умов рівного доступу до вищої освіти. У своїй діяльності Центр орієнтується на удосконалення технологічних аспектів зовнішнього незалежного оцінювання, напрацювання банку тестових завдань, поширення знань про зовнішнє незалежне оцінювання серед учнівського загалу і педагогічної громадськості.

Контакти

Контактні телефони: +38 (044) 223-20-51, 284-81-46
Телефони "гарячої" лінії: +38 (044) 223-20-46, 223-20-51
Web-сайт: www.testportal.com.ua
e-mail: public@testportal.com.ua

Попередня сторінка розділу: Зовнішнє тестування

Увага! Ви можете обговорити матеріали цього розділу в форумі
або запропонувати власний матеріал для розміщення на сайті.