This version of the page http://www.ntu-kpi.kiev.ua/newspaper/724-9.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
Пізнання світу і себе - Київський політехнік, 2006
укр рус eng
Новини Пошук Гостьова книга Випускники FAQ Оголошення Працевлаштування

Пізнання світу і себе

Нічого не буває просто так.
Нічого не буває випадково:
Ні зустріч, ні подія, ані слово…
До того йшло, або ж це Долі знак.

Sep 5, 2007 || Автор: В. Володін

Чотирнадцять років тому (за сприяння редакції газети “Київський політехнік” і її тодішнього редактора Ж.О.Лянної) вийшла друком перша збірочка поезій доцента ММФ Віталія Іващенка “История любви”. Збігали роки, побачили світ десяток нових книжечок: “Краплинки”, “Зернятка”, “Мозаїка життя”, “Тобі, кохана!” та ін. Нещодавно поетичний доробок Віталія Вадимовича поповнила нова збірка “Ми – українці!”. “Я пишаюся тим, що ми – українці, – ділиться потаємним автор. – І хотів би, щоб якомога більше людей, які живуть на землі України і люблять її, і тих, кого доля занесла в чужі краї, теж пишалися”. У книжечці немає придуманих віршів, в ній думки і почуття, радість і горе, сміх і сльози і, головне, дуже багато любові українця.
Оскільки кожен шукає в поезії своє, вірші подано за розділами: “Пізнання світу і себе”, “Публіцистика”, “Україна 1992-96 рр.”, “У пошуках щастя”, “Простір кохання”, “Ода жінці”. “Усмішки”. А все це разом і є “Світ поезії” (останній розділ) – одна з найхарактерніших і глибинних національних рис сентиментальних і мудрих, ліричних і усміхнених, романтичних і прагматичних українців.
Заслужений працівник культури України, керівник студентського театру “ЕТА”, доцент ММІ В.В.Іващенко запрошує поціновувачів поетичного слова та й просто небайдужих на свій сайт www.viiv.com.ua.

Iншi матерiали номеру: Київський полiтехнiк - 24, 2007

2000-2007 ©, Національний технічний університет України "КПІ"
Україна, 03056, м.Київ-56, проспект Перемоги, 37
Довiдка телефонної станцiї НТУУ "КПI" - (+38 044) 236-79-89
http://www.ntu-kpi.kiev.ua, http://www.ntu-kpi.edu.ua, http://www.kpi.ua
Супроводження: Лабораторія Інформ, КПІ Телеком