This version of the page http://www.meduniv.lviv.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
ЛНМУ :: Бухгалтерія
ENGLISH
 
Пошук на сайті:

Розширений пошук
  Університет    Навчання    Наука    Абітурієнтам    Культура і соціум  
ЛНМУ » Університет » Підрозділи » Бухгалтерія

Бухгалтерія


Є. Якубовська

АДРЕСА

79010, м. Львів, вул. Пекарська, 69

тел. +380(322) 757530, 767809

 

ГОЛОВНИЙ БУХГАЛТЕР

Якубовська Євгенія Дмитрівна

 

ЗАСТУПНИКИ

Капустинська Надія Іванівна

Харачко Валентина Віталіївна

 

ШТАТ БУХГАЛТЕРІЇ

бухгалтери Вібла Н.П., Городник М.П., Груша О.П., Гутор М.І., Іванець Ю.Г., Калиш К.П., Криницька Т.К., Лучко Л.О., Мукомол В.Г, Пістола М.Й., Сомик Я.В., Старовойт В.І., Тітакова І.К.

 

Завданням колективу бухгалтерії є ведення бухгалтерського обліку надходжень бюджетних і спеціальних (власних) коштів, матеріаль них цінностей, а також раціональне їх використання для забезпечення якісного та безперервного навчального і наукового процесів та господарської діяльності Університету.

 

Штат бухгалтерії поділено на такі відділи: з нарахування заробітної плати; стипендій; обліку матеріальних цінностей; фінансовий відділ, працівники якого ведуть облік плати за навчання студентів, інтернів, плати за проживання в гуртожитках.

 

Кінцевим наслідком роботи кожного відділу є відображення фінансово-господарської діяльності Університету за реєстрами бухгалтерського обліку.

 

Бухгалтерія забезпечена законодавчою базою "Гросбух", яка дає змогу оперативно вносити зміни у ведення бухгалтерського обліку та в розрахунки з бюджетом. Оновлення бази здійснюється кожні десять днів.

 

Майже усі ділянки бухгалтерського обліку комп'ютеризовано: нарахування заробітної плати, стипендій, банківські та касові операції, плата за навчання та проживання в гуртожитках, облік матеріальних цінностей. Комп'ютерний облік основних фондів і розрахунків з іншими організаціями — на стадії впровадження.

 

Останнє оновлення: 20/04/2006