This version of the page http://kharakternyk.in.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
ХАРАКТЕРНИК.in.ua - козацька магічна традиція /// характерники, характерників, характернику, характерника, химородник, химородники, химородників, галдовник, галдовники
 
Це сторінка про козаків-Характерників
- людей-легенд, непереможних воїнів, які володіють екстрасенсорними здібностями, уникають куль ворога, лікують поранених.
більше про
мету проекту »
підтримайте
ідею сторінки »
дискутуйте
на форумі »
Стежте за оновленнями за допомогою RSS
Сортувати за: датою / оцінками / кількістю переглядів / коментарів 

Господарі ночі
Цікава, навіть, кумедна історія сталась на початку 1990-х років. Зібрались якось знавці східних єдиноборств на закритий турнір. Підійшов до них невідомий і запропонував бій за незвичними правилами і він викликає на бій двадцятеро чоловік одночасно, які зможуть застосувати проти нього будь-який засіб бойового мистецтва: карате, тайський бокс, кунг-фу... Заінтриговані майстри згодились.
категорія: Згадки у пресі / комментарів (7) / рейтинг: 2 // РОЗГОРНУТИ »
Початок. Дід Арнав
Було це десь на початку тридцятих років Родина мешкала в селі що розташовано на крутих схилах Південного Бугу. В таких селах всі від мала до велика хлібороби та рибалки. В нашої родині теж мав ся якійсь чи то баркас, чи то човен. А де човен там і сітка. Але сталося так, що цю сітку хтось викрав. Ввечері до хати завітав односельчанин якого бабуся називала Арнавом.
категорія: Спогади відвідувачів / комментарів (3) / рейтинг: 5 // РОЗГОРНУТИ »
Олесь Бадьо: Характерники не вмирають!


У 1970-х мені пощастило побачити дивний документальний фільм, що зняли японці, котрі збирають матеріали про єдиноборства по усьому світі. Але автор фільму здивував усіх, розповівши, що сюжет знімав ще в 1920–1930-х рр. його батько десь у Київській області. На чорно-білій старенькій плівці ми побачили, як у гай заходить звичайний український дід у полотняних штанях, із шаблями, робить буквально кілька рухів і... виявляється на галявині.
категорія: Згадки у пресі / комментарів (14) / рейтинг: 5 // РОЗГОРНУТИ »
Діалог про характерників
Старість річ страшна, характерники могли б жити набагато довше, але все одно вмирали, хоча кажуть, що деякі і від смерті втікали; бувало помре такий чарівник, його закопають, а він через день живим мертвяком ходить. Характерники і в бою помирали, вони ж втаємниченими були і бувало могли з рядовими на армію ворогів піти, а знаєш як воно буває – від десяти куль відвернешся, ще десяток зловиш, а ще одна у серце втрапить, якщо поруч інший характерник є, то він допоможе, а самому важко врятуватися. Хоча Сірко і був великим отаманом і чарівником - він заради жарту і стріляти у себе дозволяв і різати себе -та все одно помер, однак не відомо як. Козаки його руку зберегли і поки з нею ходили в походи, жодного разу не програли.
категорія: Дослідження витоків / комментарів (1) / рейтинг: 4 // РОЗГОРНУТИ »
Характерницькі езотеричні практики в Україні
Характерники в Запорозькому війську мали свій курінь та свій прапор. Один з таких прапорів утримує в своєму полі знак, шитий сріблом на пурпурному тлі або золотом на білому, який переводив людину в стан, що характеризувався терміном — Проникнення. Саме з цією метою і використовувались характерники на Січі. їхнім обов’язком була глибока розвідка та руйнація планів супротивника.
категорія: Дослідження витоків, Книги / комментарів (6) / рейтинг: 4 // РОЗГОРНУТИ »

 Сторінки:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 »
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Господарі ночі
Сергiй: Та комуж при Союзi потрiбно було козакiв пропагандувати, та...
Козак Мамай: міф чи реальність?
Роман: Хто читав Роджера Желязни "Хроніки Арбера" тому, ...
Господарі ночі
Роман: Чому тільки зараз дізнаємося? Чому так ретельно ховали прав...
Дмитро Білий: Заложна душа..
Гонта: Здається, що у нас ще довго такі фільми не будуть знімати.
Зранування Січі
Сергiй: Тiльки, на жаль, молодь про це не знає.




Чайка
"СПАС"







наша кнопка
© ХАРАКТЕРНИК.in.ua, 2007
для публікації надішліть свою статтю на скриню: mamay [песик] kharakternyk [крапка] in [крапка] ua