This version of the page http://imoney.com.ua/system/install.ua.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-13. The original page over time could change.
iMoney - Інструкція по встановленню Інтернет.Гаманця

 

  сайт на русском   

зворотний зв'язок  

 
Головна
Проект Інтернет.Гроші
Про проект
Технологія PayCash
Як користуватися системою
Як користуватися системою
Умови використання системи
Завантаження Гаманця
Інструкції по роботі з Гаманцем
Тарифи
Демонстрація
Допомога
Ввести гроші в систему
Введення грошей для фізичних осіб
Введення грошей для юридичних осіб
Форма для прискорення зарахування грошей
Де витратити
Вивести гроші
Виведення грошей для фізичних осіб
Виведення грошей для інтернет-магазинів
Підключення магазина
Умови співпраці
Підключення магазина до системи "Інтернет.Гроші"
Партнерські програми
Партнерські програми для магазинів
iDealer
iShop
Про нас
Інтернет.Гроші
Вакансії
Зворотній зв'язок

 

 

 

Інструкція по встановленню Інтернет.Гаманця

 

 

Увага! Під час установки Ваш комп'ютер повинен бути підключений до мережі Інтернет.

  1. Завантажте дистрибутив Інтернет.Гаманця на свій комп'ютер і запустіть його. Слідуючи підказкам майстра установки, натисніть кнопку "Далі".
  2. Програма установки запропонує Ліцензійну угоду на користування даною програмою. Якщо Ви згодні зі всіма пунктами угоди, то виберіть пункт "Приймаю".
  3. У наступному вікні програма установки запропонує обрати шлях для установки Інтернет.Гаманця і місце розміщення ярликів. Якщо Ви не хочете розміщувати ярлики для запуску Інтернет.Гаманця в меню "Пуск", на "Робочому столі" або в "Меню Програм", то зніміть прапорці з відповідних пунктів і натисніть кнопку "Далі".
  4. Придумайте і введіть у вікні, що відкрилося, Ваш особистий пароль доступу до Інтернет.Гаманця. Пароль повинен містити не менше 8 символів. Підтвердіть пароль, продублювавши його в другому полі введення, і натисніть кнопку "Далі". Увага! При втраті пароля, Гаманець відновити неможливо. ЭЭДС з втраченого рахунку може бути відновлений на новому рахунку в системі Интернет.Деньги. Докладніше про умови і процедуру відновлення ЕЕГК
  5. Далі з'явиться вікно збору даних для генерації Вашого особистого електронного підпису. Необхідно набрати 60 довільних символів. Запам'ятовувати символи, що вводяться, не потрібно. Натискайте будь-які клавіші на клавіатурі, поки повністю не заповниться індикатор введення даних і натисніть кнопку "Далі".
  6. Наступне вікно запропонує Вам відкрити рахунок в системі Інтернет.Гроші. В полях "Відкрити рахунок" і "У валюті" виберіть відповідно систему і валюту, з якими Ви працюватимете: Інтернет.Гроші в українській гривні - для роботи з реальними грошима; Демосистема і будь-яка з перерахованих в ній валют - для тестування системи в демонстраційному режимі. Потім надайте інформацію про себе (ПІБ, Серія і номер паспорта, ким і коли виданий) і натисніть кнопку "Далі".
    Увага! Оператор системи Інтернет.Гроші залишає за собою право заблокувати Віртуальний рахунок Користувача у разі виявлення неповноти даних, вказаних Користувачем при відкритті Віртуального рахунку, або їх невідповідності даним, вказаним при поповненні.
  7. У вікні "Ініціалізація Гаманця" буде відбитий процес створення вашого рахунку, і, у разі успіху, Ви побачите повідомлення про це.
    Якщо Ви використовуєте PROXY-сервер, то на екрані з'явиться повідомлення про помилку. Натисніть кнопку "Мережа" і проведіть настройку PROXY-сервера, слідуючи інструкціям майстра.
  8. Якщо Ви не можете провести настройку відразу, закрийте вікно установки. Налагодити параметри і закінчити установку можна буде пізніше, запустивши Інтернет.Гаманець з того каталога в який проводилася установка (iWallet.exe).
  9. Натисніть на кнопку "Далі" - вікно, що з'явилося, повідомить про завершення установки Гаманця. Ознайомтеся з приведеними тут рекомендаціями і натисніть кнопку "Готово".
    Відкриється вікно Інтернет.Гаманця. В заголовку вікна ви побачите номер вашого рахунку в системі Інтернет.Гроші. Установка Інтернет.Гаманця завершена.
    Рекомендуємо Вам запам'ятати номер Вашого рахунку в системі Інтернет.Гроші.
  10. Для здійснення розрахунків за допомогою системи інтернет-розрахунків "Інтернет.Гроші" необхідно внести на відкритий рахунок деяку суму грошей. Про те, як внести на рахунок гривні, читайте на сторінці Введення грошей. Нагадуємо, що при відкритті рахунку в системі стягується платня 5 грн. Ця сума знімається з першого надходження грошових коштів на рахунок. Щоб дізнатися, де можна оплачувати товари і послуги через систему Інтернет.Гроші, зайдіть на сторінку Де витратити.
    Іграшкові гроші (рублі, долларики, лірики.) можна одержати абсолютно безкоштовно за допомогою Демобанкомату і витратити в Демомагазині.

Увага! У момент покупки в інтернет-магазині Інтернет-гаманець повинен бути запущений на Вашому комп'ютері. Інформація про кожен платіж, здійснений за допомогою Інтернет.Гаманця, зберігається в тексті контракту до кожного Вашого платежу. Для того щоб переглянути контракти, необхідно в розділі меню "Інформація" пункт "Проглянути детальну інформацію, відкрити закладку "Платежі" і, обравши необхідний платіж, натиснути кнопку "Інфо" в розділі "Контракти".


Пошук по сайту
Як користуватися системою

Як користуватися системою

Умови використання системи

Тарифи

Інструкції по роботі з Гаманцем

Завантаження Гаманця

Введення грошей

Демонстрація

FAQ

 

 

 
Авторське право © 2003-2007   ТОВ "Інтернет.Гроші"
УКРАЇНА, 04070, Київ, вул. Г. Сковороди 7  
тел.: (044) 537-0203  
e-mail: info@imoney.com.ua