РЕЄСТР АУДИТОРІВ, ЯКІ МОЖУТЬ ПРОВОДИТИ АУДИТОРСЬКІ ПЕРЕВІРКИ ФІНАНСОВИХ УСТАНОВ, ЩО НАДАЮТЬ ПОСЛУГИ НА РИНКУ ЦІННИХ ПАПЕРІВ

Ведення Реєстру здійснюється відповідно до рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 9 грудня 2006 року №1271 "Про затвердження Порядку ведення реєстру аудиторів, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що надають послуги на ринку цінних паперів".

  • РІШЕННЯ Про затвердження Порядку ведення реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів.
  • СВІДОЦТВО про внесення до реєстру аудиторів та аудиторських фірм , які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів.
  • Порядок ведення реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів .
  • НАКАЗ Щодо формування та ведення реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів.
  • РІШЕННЯ Про затвердження Положення щодо підготовки аудиторських висновків, які подаються до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку при розкритті інформації емітентами та професійними учасниками фондового ринку.
  • РІШЕННЯ Про затвердження Положення щодо підготовки аудиторських висновків,які подаються до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку при розкритті інформації емітентами та професійними учасниками фондового ринку.
  • Список аудиторів та аудиторських фірм, що внесені до реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів відповідно до рішення Комісії про внесення змін до реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів



    Список аудиторів та аудиторських фірм 23 жовтня 2007 року:
     Список



    Список аудиторів та аудиторських фірм 4 жовтня 2007 року:
     Список



    Список аудиторів та аудиторських фірм 6 вересня 2007 року:
     Список



    Список аудиторів та аудиторських фірм 14 серпня 2007 року:
     Список



    Список аудиторів та аудиторських фірм 19 липня 2007 року:
     Список