РЕЄСТР АУДИТОРІВ, ЯКІ МОЖУТЬ ПРОВОДИТИ АУДИТОРСЬКІ ПЕРЕВІРКИ ФІНАНСОВИХ УСТАНОВ, ЩО НАДАЮТЬ ПОСЛУГИ НА РИНКУ ЦІННИХ ПАПЕРІВ

Ведення Реєстру здійснюється відповідно до рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 9 грудня 2006 року №1271 "Про затвердження Порядку ведення реєстру аудиторів, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що надають послуги на ринку цінних паперів".

  • РІШЕННЯ Про затвердження Порядку ведення реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів.
  • СВІДОЦТВО про внесення до реєстру аудиторів та аудиторських фірм , які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів.
  • Порядок ведення реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів .
  • НАКАЗ Щодо формування та ведення реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів.
  • РІШЕННЯ Про затвердження Положення щодо підготовки аудиторських висновків, які подаються до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку при розкритті інформації емітентами та професійними учасниками фондового ринку.
  • РІШЕННЯ Про затвердження Положення щодо підготовки аудиторських висновків,які подаються до Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку при розкритті інформації емітентами та професійними учасниками фондового ринку.


  • Шаблони щодо формування та ведення реєстру аудиторів та аудиторських фірм, які можуть проводити аудиторські перевірки фінансових установ, що здійснюють діяльність на ринку цінних паперів:

        Шаблони DBF


    Перелік файлів реєстру станом на 31.01.2007 р.:

       ZIP АРХІВ ФАЙЛІВ DBF


    Програма для заповнення шаблонів щодо формування та ведення реєстру аудиторів та аудиторських фірм:

       DBFNavigator v2.01rus