This version of the page http://www.pic.com.ua/plachkov-ivan-vasilovich.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-12. The original page over time could change.
Плачков Іван Васильович - Політика і Культура
 
 
 
А Б В Г Д Є Ж З І К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
 
 
 

Плачков Іван Васильович

Дата народження: 23 листопада 1957

Народився 23 листопада 1957 року в с. Криничне Болградського району Одеської області. Громадянин України. У 1974 році закінчив Криничненську середню школу. Трудову діяльність розпочав різноробочим тресту "Дунайводбуд".

У 1980 році здобув фах інженера-теплоенергетика на факультеті атомної енергетики Одеського політехнічного інституту. У 1980 році направлений на роботу до Київської ТЕЦ-5.

У подальшому працював на посадах обхідника, машиніста, начальника котлотурбінного цеху, головного інженера Київської ТЕЦ-5.

У липні 1994 року переведений на роботу до виконавчої дирекції виробничого енергетичного об’єднання (ВЕО) "Київенерго" на посаду головного інженера. У липні 1995 року призначений на посаду в.о. генерального директора Київенерго.

Після створення Державної акціонерної енергопостачальної компанії "Київенерго" у вересні 1995 року призначений Головою правління Компанії. У квітні 1998 року обраний Головою правління - генеральним директором Акціонерної компанії "Київенерго".

У лютому 1999 року Указом Президента України призначений на посаду Міністра енергетики України.

У січні 2000 року поновив роботу на посаді Голови правління - генерального директора Київнерго, на якій працюю до цього часу.

Мати - Плачкова Ганна Іванівна, 1930 року народження, пенсіонерка, проживає в с. Криничне Болградського району Одеської області.

Автор одинадцяти наукових робіт. У 1999 році отримав Державну премію України в галузі науки і техніки.Заслужений енергетик України.