This version of the page http://www.nasheradio.net/sumska_varta.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-12. The original page over time could change.
НАШЕ РАДІО - НАЙБЛИЖЧА СТАНЦІЯ НАШЕ РАДІО - НАЙБЛИЖЧА СТАНЦІЯ

 




 

 

ЖІНОЧА ВАРТА


Радіостанція “Наше Радіо” розпочала співпрацю з
Ольгою Сумською

Зірка телебачення, театру і кіно Ольга Сумська відтепер є ведучою програми “Жіноча варта”. Двічі на день – 07.15 і 16.30 - у будні - в ефірі Радіостанції “Наше Радіо” - “світська левиця” Ольга Сумська дає корисні поради жінкам, як найпростішим способом досягнути бажаного у вічному протистоянні з чоловіками, і як при цьому залишатися коханою та жаданою. Втім, виставляючи на показ усі вади сильної статі та знаходячи ефективні шляхи їх подолання – Сумська дає можливість висловитися і самим чоловікам. Адже вона точно знає, що саме гармонія між сильною і прекрасною половинками людства є у НАШИХ СПІЛЬНИХ ІНТЕРЕСАХ! Тому “Жіноча варта” дуже корисна і для чоловіків, бо дає їм можливість краще зрозуміти своїх коханих, побачити себе очима жінок, точніше оцінити свої недоліки та переваги і, як результат, озброїтися ефективними способами зваблення.

Ведуча “Жіночої варти” має свою, жіночу точку зору на все і залишає останнє слово за собою, адже вона завжди на сторожі жіночих інтересів!

 
 
Слухайте по буднях
о 07:15 та о 16.30

Архів

 

Друзі чоловіка  

Еротичні журнали  

Жіночий паспорт  

Чому чоловіки співають у ванній  

Жінки та ДАЇ  

Жінка та телефон  

Чоловік у жіночому відділи магазину-2  

Євро 2012  

Чоловіки та театр  

Секретарка чоловіка  



  © 1997 - 2006 НАШЕ РАДІО. Усі права захищено.
© 2002 - 2006 design and implementation by mc design.