This version of the page http://www.irex.kiev.ua/ua/internet (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-12. The original page over time could change.
IREX


Програма доступу і навчання в Інтернет (IATP)

Програма доступу і навчання в Інтернет, встановленню зв’язків, спілкуванню та співробітництву між випускниками програм обміну, громадою та неурядовими організаціями.

25 центрів програми IATP, які відкриті у всіх 24 областях та у м. Севастополь, надають представникам місцевих громад, в тому числі і випускникам, доступ до ресурсів мережі Інтернет та користування комп’ютерами. Програма IATP допомагає у виданні цільових громадських електронних видань. Програма також спрямована на розвиток та підтримку ролі громад в глобальній інформаційній інфраструктурі.

IATP є програмою Бюро у справах освіти та культури (ECA) Держдепартаменту Сполучених Штатів Америки, фінансується з Акту на Підтримку Свободи (FSA) і адмініструється Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX).

Перейти до сайту програми IATP

20.11 Подовжено термін подання анкет на другий тур конкурсу на отримання Малих грантів (ТЕА)

Програма Малих грантів відкрита для випускників Програми педагогічної майстерності вчителів Євразії та Східної Азії (ТЕА). Кінцевий термін подання аплікаційної форми подовжено до 21 січня 2008 р. 17.00

© 1999-2005 IREX.
Всі права застережено.
info@kyiv.irex.org
Contact IREX - Kyiv at +38 (044) 537 0604
Розроблено Dielo.net у співпраці
з Sakhaltuev Production