This version of the page http://www.tu.edu.te.ua/faculty/em/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-11. The original page over time could change.
.:: Тернопільський державний технічний університет :: ЕМФ
Електромеханічний факультет
December 11th, 2007  

 Головна сторінка

Головна
Працівники
Спеціальності
Партнери
Центр НІСУЕ
Виховна робота
Кращі випускники
 
Кафедри ТДТУ


Наша адреса: Україна,
46001,
м. Тернопіль,
вул. Гоголя, 18,
ТДТУ,
Деканат ЕМФ
(к. 25, корпус 8).
тел. +38(0352)257693
розширення:
броузер:
платформа:

Електромеханiчний факультет засновано у 1988 роцi на базi механiчного факультету Тернопiльського фiлiалу Львiвської полiтехнiки.

На електромеханiчному факультетi навчаються бiльше 800 студентiв на денній та заочній формах навчання.

Профiльними кафедрами факультету кафедри свiтлотехнiки, енергозбереження та енергетичного менеджменту, систем енергоспоживання та комп’ютерних технологій в енергетиці. Також в складі факультету кафедра електротехнiки.

Факультет здiйснює пiдготовку:
- бакалаврiв з базового напрямку: «Електротехнiка електротехнології»;
- інженерів-електриків за спецiальністю «Свiтлотехнiка та джерела свiтла», «Системи енергоспоживання» та інженерів з енергетичного менеджменту;
- магістрів за спеціальністю «Свiтлотехнiка та джерела свiтла», «Системи енергоспоживання», «Енергетичний менеджмент».
Співпраця Наукова робота

Електромеханічний факультет співпрацює з факультетом систем керування та інформаційних технологій Національного авіаційного університету, факультетом електропостачання освітлення міст Харківської Національної академії міського господарства, Інститутом енергетичного менеджменту Національного університету КПІ, кафедрою електротехніки автоматики Академії Технічно-Гуманістичної (м.Бєльсько-Бяла, Польща).

Читати далі >>>
.

Науковцi кафедр працюють над моделюванням та розробкою високоякiсних джерел живлення для потреб свiтлотехнiчної та електротехнiчної галузей, розробкою магнiтно-iндукцiйних та оптичних систем для дослiдження впливу електромагнiтних i свiтлових полiв на об’єкти. На факультетi створенi науково-дослiднi лабораторiї електромагнiтної сумiсностi та високоефективних джерел живлення, світлотехнічних систем, енергоощадності та проблем енергетики.

Наукові кадри та лабораторії Дослідження

Професорсько-викладацький склад факультету представляють 8 докторів наук, професорів, 27 кандидатiв наук, доцентiв, 18 старших викладачiв та асистентiв.

На факультетi працюють 33 спецiалiзованi навчально-науковi лабораторiї, зокрема електронiки i мiкроелектронiки, схемотехнiки та мiкропроцесорної технiки, джерел світла та електричних та пускорегулювальних апаратів та інші

В лабораторіях провiдного пiдприємства свiтлотехнiчної промисловостi України ОСП «Корпорація «Ватра» та ВАТ «Ватра-Шредер» проводяться дослідження в областi фотометрiї, джерел свiтла, пускорегулювальних апаратiв, свiтлотехнiчних приладiв та систем. При факультетi активно працює навчально-науково-виробничий комплекс «Свiтло».

Працевлаштування
Випускники факультету працюють на заводах свiтлотехнiчної та електротехнiчної галузей, на машинобудiвних, авiацiйних, автомобiльних пiдприємствах, в будiвельних органiзацiях, науково-дослiдних iнститутах та проектних, конструкторських бюро. запрошують в електроенергетичні та теплоенергетичні установи, підприємства водопостачання водовідведення.
Copyright 2002-2007 Slava Badovsky, All Rights Reserved   © Бaдовський Ярослав