This version of the page http://www.pg.com.ua/seminar_it_det_2.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-11. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Архів новин компанії / Міжнародний Бізнес Курс з Інформаційних Технологій, Лісабон, Португалія, 10-16 Квітня, 2005 / Розповідь учасника про Бізнес Курс Інформаційних Технологій, Варшава, Польща, 2004 р.



P&G Україна  
Basic info in English



Інформація про продукцію



Сайти марок




Знайти на сайті



Новини

Міжнародний Бізнес Курс з Інформаційних Технологій, Лісабон, Португалія, 10-16 Квітня, 2005

Розповідь учасника про Бізнес Курс Інформаційних Технологій, Варшава, Польща, 2004 р.


Юрій Обріза
Національний Університет "Львівська Політехніка"
Учасник Бізнес Курсу Інформаційних Технологій, Варшава, Польща, 2004 р.
Відділ Інформаційних Технологій
Група розвитку бізнесу по Східній Європі

Вітаю, студенте!

Знаю, ти втомився протирати штани в аудиторії за партою, від монотонного голосу викладача тебе хилить на сон і руки втомилися писати 10 сторінку конспекту, семестр за семестром тебе годують суцільною теорією, і ти вкотре задумуєшся, що було б непогано усю це теорію закріпити на практиці. Твою світлу голову переповнюють сотні нових ідей, ти повен енергії і прагнеш здобути новий досвід і дати вихід своїм лідерським та творчим здібностям - тоді бізнес семінар з Інформаційних Технологій саме для тебе.

Разом з своїми однолітками з різних куточків світу ти перенесешся на тиждень у зовсім інше життя. Життя працівника відділу інформаційних технологій великої міжнародної компанії. Справжні проекти, справжні бізнес задачі, інтенсивна і творча робота в команді, пошук рішень, радість від успіхів, і висновки з помилок. Ніяких лекцій і конспектів в аудиторії - тебе чекають десятки презентацій та інтерактивних тренінгів, детальний розгляд кожного бізнес завдання та аналіз помилок. Найкращі люди компанії зберуться разом, щоб поділитися з тобою найціннішим - досвідом.

2004 року я мав честь брати участь в бізнес семінарі у Варшаві, і скажу без перебільшення - додому я вертався іншою людиною. Я віз величезний багаж знань та навиків, які так необхідні для досягнення успіху в роботі сьогодні - це і управління проектами, проведення ефективних зустрічей та презентацій, стратегічне планування тощо. Дивлячись назад, я розумію, що для мене це також стала унікальна можливість пізнати "Проктер енд Гембл". Побачити компанію не з веб-сторінок і гарних плакатів, а спілкуючись з її працівниками, пізнаючи її світогляд та цінності. Семінар став для мене і великим уроком, з якого я виніс багато корисних для себе висновків - як успішно працювати в команді і як іти на компроміс.

Знаєш, бізнес семінар "Проктер енд Гембл" - це не тільки інтенсивне навчання, але й водночас море розваг. Багато нових друзів, захоплюючі екскурсії, вечері в найкращих ресторанах і розваги в наймодніших нічних клубах. Тому відсипайся зараз, на парах або вдома, тому що в Лісабоні тобі буде шкода витрачати час на сон!

Семінар - це яскравий спалах, який різко змінив моє життя. Тепер я працюю у відділ інформаційних технологій компанії "Проктер енд Гембл" в Києві і радий бути членом великої дружньої команди P&G.

Успіхів тобі!

Нагору  |  До переліку всіх новин


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту