This version of the page http://www.pension.kiev.ua/pillar1/training-centre.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-11. The original page over time could change.
Пенсійна реформа в Україні
Пенсійна реформа Солідарна система Загальнообов’язкова
накопичувальна система
Недержавне пенсійне
забезпечення
 
Реформа солідарної системи
Законодавство
Бібліотека

Солідарна система

Навчально-методичний центр Пенсійного фонду України

Навчально-методичний центр Пенсійного фонду України, створений на базі Cпеціалізованого державного підприємства Пенсійного фонду України, розпочав свою роботу згідно з Постановою правління Пенсійного фонду України від 3 листопада 2003 р. № 18-6.

Головними завданнями Центру є:

  • організація навчання та підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Пенсійного фонду України, інших державних органів, а також підприємств, організацій, установ;
  • методичне забезпечення навчального процесу, розробка і видання навчальних планів, програм, методичних рекомендацій, навчальних посібників;
  • аналіз, узагальнення і поширення перспективного досвіду та інновацій у сфері навчання та підвищення кваліфікації спеціалістів сфери державного та недержавного пенсійного забезпечення.

У грудні 2003 р. Навчально-методичний центр започаткував цикл постійнодіючих короткотермінових тематичних семінарів з проблемних питань пенсійного реформування для керівників, головних бухгалтерів, юристів, фінансових працівників підприємств, організацій та установ, які є платниками страхових внесків. На семінарах викладають керівні працівники та спеціалісти Пенсійного фонду України, Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг. Станом на 1 серпня 2005 року семінари Центру вже відвідали понад 2000 осіб.

Учасники семінарів отримують комплект методичних матеріалів за темою семінару, індивідуальні консультації. Організовується буфетне та фуршетне обслуговування учасників семінарів. За окремим замовленням бронюються місця в готелях та гуртожитках м. Києва.

Адреса: 01010, м. Київ, вул.Аніщенка, 5
Tел.: 280 52 44
E-mail: nmcpfu@ukr.net
 

Умови участі Календар семінарів Запитання-відповіді Cемінари ЗМІ про Центр


 
Сайт підтримується Проектом технічної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку "Розвиток ринків капіталу" в рамках угоди між Урядами України та США про гуманітарне та техніко-економічне співробітництво, підписаної 7 травня 1992 року.
Контакти