This version of the page http://www.newsru.ua/press (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-11. The original page over time could change.
NEWSru.ua :: Преса
Преса
РУС
УКР
NEWSru.ua // Преса // Вівторок, 11 грудень 2007 р.

The Times. Чому представники роду людського віддаляються один від одного

Відмінність між людськими расами сформувалася за останніх 10 тисяч років, зазначається в нових дослідженнях, які суперечать традиційним уявленням про біологічне значення расової приналежності.
15:17

Le Figaro. До світової кліматичної війни?

Помірні зони стають сухими, льодовики перетворюються на зелені оазиси, а циклони і мусони вирують з небаченою силою. Клімат змінюється. І ризикує стати приводом для війни.
13:49

Daili Telegraph. Плутанина після обмовки Джорджа Буша

Невелику американську школу роздирав шквал телефонних дзвінків після того, як Джордж Буш в своєму телезверненні назвав неправильний номер телефону, причому повторив його двічі.
13:25

InoPressa. За Коні голосувати не доведеться

Преса бурхливо обговорює вчорашнє оприлюднення імені наступника президента Росії. Дмитро Медведєв стане новим господарем Кремля, або це не останній хід Путіна?Він дійсно "ліберал" або голова "Газпрому" - це, швидше, "олігарх"? І невже ця "тінь Путіна" зовсім не зв'язана до КДБ?.
11:34

Огляд преси, 11 грудня: чи відбудеться "друге пришестя Леді Ю."

Сьогодні, 11 грудня, в парламенті має відбутися голосування по кандидатурі Юлії Тимошенко на посаду прем'єр-міністра. Коаліція планує обійтися без підтримки опозиційних фракцій. А українські видання аналізують, що принесе "друге пришестя леді Ю." і чи буде воно взагалі.
11:14

La Repubblica. "Куплена" революція. Так кайзер фінансував Леніна

Німеччина надала допомогу не тільки в переїзді Леніна з Швейцарії через німецьку територію до Росії, щоб здійснити там революцію. Кайзерська Німеччина виділила більшовикам мільйони марок для того, щоб повалити царя і звільнитися, таким чином, від одного зі своїх супротивників в Першій світовій війні.
10 грудень 2007 р., 17:54

InoPressa. Дипломатичний балет навколо Косова

В понеділок Рада Безпеки ООН починає вивчати доповідь "трійки" міжнародних посередників з питання Косова. Пропозицій багато - компромісу немає, констатують спостерігачі.
10 грудень 2007 р., 11:11

Огляд преси, 10 грудня: авіакатастрофа під Києвом

Ввечері 9 грудня під Києвом розбився приватний літак, п'ятеро людей загинули. Серед можливих версій трагедії - погана погода і туман, який міг перешкодити пілотові посадити машину. Втім, не виключають ЗМІ, тепер ця історія стане зайвим козирем в руках прихильників ліквідації аеропорту "Жуляни".
10 грудень 2007 р., 11:10

The Economist. Геть демократію

Сьогодні газета The Economist публікує статтю редакції про те, що може бути демократичнішим за вибори, які відображають волю більшості? За підсумками соцопитувань, рейтинг популярності російського президента Володимира Путіна міцно тримається на позначці вище 80%.
7 грудень 2007 р., 19:26

Washington Post. Модернізація армії США: головною зброєю стануть комп'ютерні миші

Сьогодні газета Washington Post публікує статтю Аліка Клейна про саму амбітну модернізацію озброєних сил США з часів Другої світової війни. Автори її ідеї виходили з припущення, що в майбутньому війни вестимуться за допомогою комп'ютерної миші.
7 грудень 2007 р., 15:42


Остання новина NEWSru.ua – 17:11
Печерський суд не задовольнив скаргу Цушка про порушення щодо нього кримінальних справ
// Україна


Вівторок, 11 грудень 2007 р.  

Остання новина – 17:11


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту посилання на NEWSru.ua обов'язкове

Прайс-лист на розмiщення баннерної реклами
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ

© NEWSru.ua 2007