Як і варто було очікувати, після значного падіння вартості акцій, яке спіткало команду Creative Management.com.ua на другому етапі, вона не зуміла потрапити до Топ-10 лідерів. Як пам’ятаємо, тоді команда від Management.com.ua зуміла набрати лише 1,582 за акцію. Лідер же змагання, команда INTERPIPE Innovative показала куди кращий результат – 1,700. При цьому прохідним порогом до десятки лідерів став результат команди Deloitte Advisory – 1,613.

Але, менше з тим, адже у першому турі змагання команди змагаються зовсім не за перше місце у загальному заліку (хоча перебування у десятці лідерів не може не тішити самолюбства), а за перемогу у групі, яка й гарантуватиме вихід у другий тур. З цим завданням команда Creative Management.com.ua до сих пір справлялася на відмінно.

Після закінчення третього етапу, команді вдалося зробити неабиякий якісний стрибок – вона досягнула просто таки казкового результату – 1,695 Eur за акцію. Слідом за нею, буквально наступаючи на п’яти, на вершину намагається потрапити команда SAMSUNG Innovators, яка у третьому турі змагання зуміла „виростити” вартість своїх акцій зі 1,445 відразу до 1,663 Eur за акцію. Хто знає, якщо середнє значення вартості акцій серед команд залишиться незмінним, можливо до топ-10 лідерів змагання потрапить відразу дві команди із першої групи.

Загалом же результати у першій групі після третього етапу змагання мають такий вигляд:

1. SAMSUNG Innovators – 1,663
2. «Альфа-МИБ» - 1,596
3. «Глобальные системы» - 1,347
4. Creative Management.com.ua – 1,695
5. «Группа «Укррос» - 1,377
6. «Инком-Запорожье» - 1,376
7. 5+ - 1,415

Ось що говорить про перспективи команди Creative Management.com.ua капітан команди Андрій Галич: „...у нас непоганий результат, ми продовжуємо лідирувати. Щоправда, за спиною гаряче дихання конкурентів з команди SAMSUNG Innovators. Так близько до нас ще ніхто не підбирався. Ріст на 0,218 пунктів, звісно, вражає. Але я вірю, що навряд чи вони до нас доберуться. У нас ще є запас міцності що ми отримали на старті, і головне не помилитися у подальших рішеннях. І якщо ми надалі зуміємо робити все правильно – нас не доженуть”.

„Що ж до аналізу гри, - продовжує Андрій, - то приємно відзначити, що наша стратегія на разі себе виправдовує. У нас достатньо ресурсів і помірні поточні витрати”.

Що ж, до закінчення туру залишилося вже не так багато. Половина шляху уже пройдена. Сподіватимемось, оптимістичні прогнози капітана виявляться не марними і команді таки вдасться вийти у другий тур змагання. Побажаємо їм успіхів.