This version of the page http://www.ukrcard.com.ua/ukr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-10. The original page over time could change.
УкрКарт - Головна
Платіжна система УкрКарт
Принципи роботи
Переваги УкрКарт
Порядок вступу
Банки-участники УкрКарт
Партнери
УкрКарт-АКАДЕМІЯ
Галерея карток
Ви завітали на сайт міжбанківської платіжної системи УкрКарт

Наш сайт орієнтований, перш за все, на банки, що прийняли рішення про початок роботи з пластиковими картками та банки, що вже мають певний досвід у цьому бізнесі і шукають нові можливості на ринку платіжних карток.

УкрКарт – міжбанківська платіжна система національного масштабу. Основні напрямки діяльності компанії - проведення розрахунків у міжбанківській платіжній системі УкрКарт і процесингове обслуговування операцій з використанням карток платіжних систем УкрКарт, MasterCard Int., Visa Int. як на території України, так і за її межами.

Рішення, які ми пропонуємо, дозволяють навіть банкам-новачкам у найкоротший термін стати повноправними учасниками ринку пластикових карток і працювати в інтересах своїх клієнтів.

Робота платіжної системи УкрКарт орієнтована на те, щоб знайти для кожного банку оптимальний шлях становлення в цьому нелегкому бізнесі, зберегти постійних клієнтів і залучити нових.

Запрошуємо банки до співробітництва та участі в проекті!




Новини | Контакти | Глосарій | Мапа сайту
Copyright © 2006, UkrCard