« »

Представники Фонду «Україна 3000» відвідали дитячі лікувальні заклади Каліфорнії

20 Лютого 2007 11:05


19 лютого 2007 року Голова Правління Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» Олександр Максимчук та Голова Правління Благодійного фонду «Дитяча Лікарня майбутнього» Віра Павлюк відвідали дитячу лікарню «Сідарз-Сінай Медікал Сентер» та Дитячу лікарню Лос-Анджелесу.

Представники Фонду «Україна 3000» оглянули приміщення лікарень, поспілкувалися з лікарями та пацієнтами. Також було проведено зустрічі з керівництвом лікарень, під час яких сторони домовилися про стажування у «Сідарз-Сінай» та Дитячій лікарні Лос-Анджелесу українських лікарів.

Дитяча лікарня «Сідарз-Сінай Медікал Сентер» (Cedars-Sinai Medical Center) є одним із найстаріших та найбільших медичних закладів на Заході Сполучених Штатів. Тут працюють понад 12 тисяч чоловік, які приймають та обслуговують більш ніж 300 тисяч пацієнтів на рік. Дитяча лікарня Лос-Анджелесу (Children’s Hospital Los Angeles), якій понад 100 років, приймає понад 11 тисяч пацієнтів на рік. Цей педіатричний заклад відомий своїми освітніми та дослідницькими програмами у багатьох напрямках медичної науки.

Представники Фонду «Україна 3000» перебувають у Лос-Анджелесі (Каліфорнія, США) на запрошення Товариства допомоги Україні в Каліфорнії. 17 лютого вони взяли участь у Благодійному балі, влаштованому Товариством. Кошти, зібрані під час балу, будуть спрямовані на навчання у Каліфорнії українських спеціалістів, які працюватимуть у Дитячій лікарні майбутнього та лікарнях – учасницях програми «Від лікарні до лікарні».

Версія для друку



9 Грудня 2007
Катерина Ющенко відвідала у Гаазі Інститут міжнародних відносин «Клінгендаль»
В Інституті пані Катерина провела зустріч з директором закладу, професором Яапом де Звааном, та його викладачами. »»

9 Грудня 2007
Пані Катерина Ющенко зустрілася з мером нідерландського міста Дельфт Гейбертусом Антоніусом Альфонсом Феркерком
Співрозмовники обговорили можливість співробітництва у сфері налагодження зв’язків між вищими технічними навчальними закладами, а також у збереженні та пропагуванні культурної спадщини. Пані Катерина Ющенко розповіла пану Феркерку про успішний досвід співробітництва між Нідерландами та Україною в гуманітарній сфері. Також учасники зустрічі обговорили можливість співробітництва Дельфта з одним з міст України. »»

8 Грудня 2007
Катерина Ющенко взяла участь у фінальній частині Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення – 2007»
»»

8 Грудня 2007
Відбулася зустріч представників Фонду «Україна 3000» та нідерландських гуманітарних організацій, що працюють в Україні
»»

8 Грудня 2007
Катерина Ющенко зустрілася з керівництвом Європейської телерадіомовної спілки
»»

3 Грудня 2007
Катерина Ющенко нагородила переможців проекту «Танці з зірками – 3»
»»


  





 
© 2001-2007
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації | Звіти | Голодомор 1932-33

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua