This version of the page http://www.technohit.com.ua/article/49/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-10. The original page over time could change.
Прадавнє мистецтво масажу й сучасні технології Bosch
  ТехноХІТ - Все про ринок побутової техніки та електроніки Каталог моделей  Статті Про ресурс  Контакти  Реклама рус

 Прайс-листи продавців

  • Велика побутова техніка
  • Дрібна побутова техніка
  • Кліматична техніка
  • Водонагрівачі та котли
  • Аудіотехніка
  • Відеотехніка
  • Фототехніка
  • Оптичні прилади
  • Телевізори та проектори
  • Зв'язок
  • Ігрові системи
Статті TOP10
  1. Вибір котла для будинку
  2. Як в межах закону обдурити квартплату
  3. Вибираємо телевізор
  4. Як вибрати пральну машину?
  5. Вода може бути гарячою або як вибрати водонагрівач
  6. Як вибрати холодильник?
  7. Що слід знати про кухонну витяжку
  8. Вибираємо безпечний мобільний телефон
  9. Що таке мікрохвильова піч
  10. Готувати можна з задоволенням, або як правильно вибрати плиту

Прадавнє мистецтво масажу й сучасні технології Bosch


Час у сучасному світі біжить настільки швидко, що нам часом важко його наздоганяти. У вирі подій ми втрачаємо життєві сили й внутрішню гармонію із самим собою. Моменти релаксації просто необхідні сучасній людині - це як оазис у пустелі, що врятує нас від стресу. Для того, щоб приділити трохи уваги собі зовсім не обов'язково їхати на заморські курорти або відвідувати дорогий салон краси. Гарним релаксуючим і стимулюючим ефектом володіє масаж, після якого відчувається приплив енергії.

     Нові вібраційні масажери  PMS 1200 та  PMS 1050 від Bosch допоможуть розкрити Вам приховані резерви організму, підвищити потенціал і надати сили для виходу з будь-яких найважчих і напружених емоційних станів. Будучи простими в застосуванні, вони дуже надійні й безумовно стануть Вашими помічниками.

     В Азії масаж - такий же традиційний елемент повсякденного життя, як у нас вечір на дивані перед телевізором. У давньосхідних навчаннях доведено, що масаж дає набагато більше, ніж просто розслаблення та комфорт.

     Масаж виник у далекій давнині. У наукових колах існують дві версії походження слова «масаж». За однією з них - це слово арабського походження й означає «ніжне натискання», а по іншій - грецьке й означає «торкати» або «водити рукою». У наш час масаж - це  науковий спосіб лікування багатьох хвороб за допомогою систематичних ручних прийомів: поглажування, розтирання, розминання, постукування та вібрації або струсу. 

     Цілющі властивості масажу були відомі ще в далекій давнині. У Китаї він описаний ще за 3000 років до Різдва Христового, в Індії - за 700 років. Римляни застосовували масаж після боїв для ліквідації синців та пухлин на тілі. У Греції вже із часів Гіппократа на масаж дивилися як на засіб, що вірно й добре допомагає при багатьох захворюваннях. Гіппократ описав масаж в одному зі своїх медичних творів, де говорить, що тертя може викликати напругу тканин або їхнє розслаблення: "Сухе й сильне розтирання, - говорить Гіппократ, - підсилює напругу тканин, розтирання ж, здійснене ніжно та м'яко, розслаблює їх".

     Із глибини століть до нас дійшов і опис лікувальних методик акупунктури, акупресури, натискань на певні точки. Пам'ятники стародавності, такі як збережені алебастрові барельєфи, папіруси, на яких зображені різні масажні маніпуляції, свідчать про те, що асірійці, перси, єгиптяни й інші народи добре знали масаж і самомасаж . Цікавим фактом є також і те, що в Європі в середні століття масаж не застосовувався через переслідування інквізицією. Тільки в період Відродження знову виникла зацікавленість до культури тіла та до масажу.

     Конструктори Bosch прислухалися до мудрих порад древніх учених і цілителів і врахували накопичений тисячоріччями  досвід  при розробці нових ручних масажерів PMS 1200 та  PMS 1050, щоб Ви могли оцінити всі переваги  масажу безпосередньо у себе вдома. Завдяки п'ятьом різним масажним поверхням нові прилади для масажу особливо добре адаптуються до різних ділянок тіла та потреб Вашого організму. Це прилад, що відчуває кожну точку, як великий палець, сильний та широкий, як поверхня руки (для плечових суглобів і сідниць), ніжно заспокоюючий чутливі частини тіла (наприклад, руки), глибоко проникаючий (для спини) або прилягаючий завдяки опуклості (прекрасно підійде для ступней).

     Дія PMS 1050 підсилюється додатковим турборежимом. Особливий комфорт цього масажера ще й у тому, що він працює від акумулятора, заряду якого вистачить приблизно на 45 хвилин роботи, а складана ручка Soft-Touch дозволить брати його із собою на дачу, у відрядження та далекі поїздки, де сеанс масажу буде особливо доречним. PMS 1200 з електродротом ідеально підійде тим, хто віддає перевагу ефективному масажу з додатковою функцією підігріву, що робить його ще приємнішим. Обидва прилади дуже зручно тримати завдяки м'якій комфортній ручці. Натисканням на кнопку Ви можете змінити положення руки. Різні масажні поверхні вибираються за допомогою поверхневої масажної голівки, а перемикачем можна встановити потрібний Вам режим - слабкий або сильний. Обслуговування не вимагає спеціальних навичок. Ця техніка дуже надійна, тому що вона - від  Bosch!

     Нові вібраційні масажери PMS 1200 та PMS 1050 від Bosch мають доброчинну дію на організм людини. Наприклад, масажуючи шкіру, апарати  Bosch  здійснюють на неї різноманітний фізіологічний вплив:
·  вона очищається від рогових лусочок, що відриваються, епидермісу, а разом з ними - від сторонніх часток (пил та ін.), що потрапили в пори шкіри, і мікробів, які звичайно перебувають на поверхні шкіри;
·  поліпшується секреторна функція потових і сальних залоз і очищаються їхні вивідні отвори ;
·  активується лімфообертання та кровопостачання шкіри, усувається вплив венозного застою й, отже, поліпшується її живлення, у результаті чого бліда, в'яла, суха шкіра стає рожевою, пружною, бархатистою, значно підвищується її опірність до механічних   і  температурних   впливів;
·  підвищується шкірно-м'язовий тонус, що робить шкіру гладкою, щільною та еластичною;
·  поліпшується місцевий і загальний обмін, тому що шкіра бере участь у всіх обмінних процесах в організмі.

     При регулярному застосуванні ручних масажерів від Bosch Ви зможете підвищити еластичність м'язових волокон. Ці прилади сприяють підвищенню працездатності м'язів, при цьому прискорюється відновлення сил після посиленого фізичного навантаження. Навіть при короткочасному масажі протягом 3-5 хвилин швидше відновлюються функції стомлених м'язів, що при звичайному відпочинку зайняло б 20-30 хвилин.

     Нервова система перша сприймає дію масажера, тому що в шкірі перебуває величезна кількість нервових закінчень. Змінюючи силу, характер, тривалість масажу, можна знижувати або підвищувати тонус нервової системи, підсилювати та пожвавлювати втрачені рефлекси,  а також поліпшувати діяльність внутрішніх органів.  Масаж за допомогою масажних приладів  Bosch може послабити або припинити біль, поліпшуючи провідність нерва, прискорюючи процес регенерації при його пошкодженні. При застосуванні слабкого режиму роботи масажерів PMS 1200 та  PMS 1050 знижується збудливість масажованих тканин, і це впливає на нервову систему. При сильному режимі підвищується подразливість масажованих тканин.

     Дослідження показали, що у людини, регулярно практикуючої масаж і релаксацію, підвищується продуктивність праці та зміцнюється імунітет, поліпшується сон і самопочуття, здатність до концентрації, стимулюється лімфатична система, прискорюється відновлення клітин, що протидіє старінню, заглиблюється соціальна адаптація. Хіба це не переконливі доводи для того, щоб приділити час собі та своєму здоров'ю, і в цьому Вам, як завжди, допоможе Bosch!


          Технічні характеристики

PMS 1200
Кольори: Білий/Синій
 Режими: Слабкий/Сильний
Паралельне підключення зігрівальної функції
Складана ручка Soft-Touch
Обертова голівка з 5 масажними поверхнями
Орієнтовна ціна: 200 грн.

PMS 1050
Кольори: Білий/Блакитний
Паралельне підключення турборежиму
Складана ручка Soft-Touch
Обертова голівка з 5 масажними поверхнями
Робота акумулятора приблизно 45 хв.
Мережний адаптер для підзарядки
Орієнтовна ціна: 240 грн.

www.dialla.com

© 2006 www.technohit.com.ua - все про ринок побутової техніки, електроніки, аудіо-відео та кліматичних систем.
Стиль, оформлення, дизайн та зміст сайта є об'єктом авторського права та охороняється законом.
При використанні чи іншому відтворенні будь-яких матеріалів, розміщенних на сайті, посилання на сайт є обов'язковим (для інтернет-ресурсів - гіперпосилання).