і або фраза
 Наш проект
 Організатори
 Інформаційний пакет
 Бібліотека
 Інтерактив
 Соціологічна освіта
 Проекти
 Соціологічні ресурси
 Сторінки історії
 Студентська












Шановні колеги!


Запрошуємо вас взяти участь у роботі ХІІІ Міжнародної наукової конференції «Харківські соціологічні читання»

«СОЦІОЛОГІЯ У СВІТІ, ЩО ЗМІНЮЄТЬСЯ»


Конференція відбудеться 8-9 листопада 2007 р. на соціологічному факультеті Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
В межах конференції буде проведено пленарні та секційні засідання, семінари та “круглі столи” з актуальних питань розвитку сучасної соціології.

1. Соціологічна теорія у пошуках пояснень сучасного світу.
2. Соціальні нерівності у процесах трансформації.
3. Соціальна політика та соціальна безпека.
4. Ідентифікаційні процеси у сучасній Україні.
5. Молодь у світі, що глобалізується.
6. Актуальні процеси соціокультурного простору.
7. Вітчизняна освіта: масовість чи якість?

Ваші пропозиції щодо тематики "круглих столів" та проблемних груп, а також їх учасників просимо надсилати на адресу оргкомітету до 1 жовтня 2007 року.
Планується презентація нових монографій, словників, підручників, навчально-методичних розробок з соціологічних дисциплін.
Матеріали конференції будуть представлені у фаховому збірнику наукових праць "Методологія, теорія та практика соціологічного аналізу сучасного суспільства".

Вимоги до публікацій

Текст статті (українською або російською мовою, обсягом не більше 22000 знаків) необхідно надати до 20 червня 2007 р. (12 шрифтом, через полуторний інтервал із полями ліворуч – 2,5 см, праворуч – 1,5 см, зверху і знизу – 2,5 см) та на дискеті у текстовому редакторі Word. Діаграми та графіки повинні бути виконані в редакторі Microsoft Graf (меню Вставка→Рисунок→Діаграма). Абзац виставляється за допомогою меню. При наборі тексту необхідно вимкнути перенос. До статті повинні бути додані анотації українською (якщо стаття російською мовою), російською (якщо стаття українською мовою) та англійською мовами (обсяг 9-10 строк). В анотації повинні бути вказані назва статті та прізвище автора.
Оформлення тексту: праворуч – ініціали, прізвище автора, наступна строка – назва. Перелік літератури надається наприкінці статті у порядку згадування. Посилання наводяться у тексті у квадратних дужках: вказується номер джерела і сторінка, наприклад: [5, с.18].
До статті додається заповнена анкета, що містить відомості про автора: П.І.Б., науковий ступінь, звання, посада, місце роботи, поштова адреса та контактний телефон, факс, е-mail.
Статті, які не відповідатимуть вимогам до наукових публікацій, сформульованим у постанові Президії ВАК України від 15.01.2003 №7-05/1, до друку не прийматимуться.
У разі включення Вашої доповіді до збірника Вам необхідно буде сплатити за її публікацію (20 грн. за сторінку тексту). Для учасників конференції встановлено оргвнесок у розмірі 150 грн.
З питань конференції звертатися до Ніколаєвського Валерія Миколайовича, Сокурянської Людмили Георгіївни, Куценко Ольги Дмитрівни, Арбєніної Віри Леонідівни, Остроухової Ганни Сергіївни, Руженцевої Віри Ігорівни.

Контактні телефони: (057) 707-56-51, 707-54-90, 707-54-37, 707-53-89, 707-53-68.
E-mail: sokur@univer.kharkov.ua, ostrouhova@sociology.kharkov.ua, nick@univer.kharkov.ua
Поштова адреса оргкомітету: 61077, Харків, майдан Свободи, 4,
Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна, соціологічний факультет.

     
Сайт створений та підтримується
©Східноукраїнський Фонд соціальних досліджень
©Соціологічний факультет ХНУ ім. В.Н.Каразіна
©Центр удосконалення соціологічної освіти
 Наша адреса:
Україна, ,м. Харків,
пл. Свободи, 6 , кім.3-43
E-mail:  webadmin(soba4ka)sociology.kharkov.ua