This version of the page http://www.pisni.org.ua/users/2625.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-10. The original page over time could change.
Олександр Морщавка - Українські пісні
форуми  |  клуб сайту  |  статистика   |   правила   |   про сайт   |   книга відгуків   |   RSS   |   співпраця   |   e-mail 

Олександр Морщавка


Ім'я на сайті: rosljakov
Роль у клюбі: член клубу

Народився: 14 серпня 1979 року

E-mail: rosljakov@ukr.net
Веб-сторінка: www.morshchavka.narod.ru

Вніс пісень: 4, з них з акордами: 0
Вніс файлів: 7
Коментарів: 1
Загальний внесок, балів: 161

Зареєструвався на сайті: 24 квітня 2007 року
Востаннє був тут: 30 червня 2007 року
Входів на сайт: 14

Про себе:

Олександр Анатолійович Морщавка народився 14 липня 1979 року в місті Марганець, що на Дніпропетровищині. Закінчив 9 класів СШ№5. Опісля навчається у Нікопольському педагогічному училиші. Здобуває професію вчителя молодших класів. Саме в цей час з’являються перші пісні, які лунають на студентських заходах. Батьком у своїй пісенній творчості Олександр вважає письеменника Григорія Бідняка. З -під пера авторів вийшли пісенники: “Юнь серця”, ”Пісенний майданчик”,”Стежкою колишньою”, “Веселкові струни”. Потяг до рідної мови та літератури спонукав юнака продовжити навчання у Криворізькому Державному педуніверситеті. Олександр вивчає українську філологію. Паралельно працює в рідній школі. Досліджує творчість поетів рідного краю. Активно друкується в газетах: „Марганчанка”, „Горняцкий вестник”, „Шахтар Марганця”, „Рабочее слово”, „Літературне Придніпров’я”, „Вечірній Київ”... За його підтримки в марганецькій СШ№5 було відкрито літературний музей письменника – земляка „Поетична світлиця Григорія Бідняка”.
Згодом Олександр Морщавка йде працювати на новостворений телевізійний канал „МГОК-ТВ”. Стає його директором. Але згодом розуміє, що адміністративна робота не для нього. І залишивши цю посаду стає ведучим місцевих новин та автором циклу передач про творчих людей „Ліра”.
У співпраці з поетами: Аллою Кислою, Вірою Хвостик, Олексієм Гацою, Маратом Погрєбцовим, народжується низка ліричних пісень. Пісні автор виконує сам, а також вони є доробком творчих колективів України, у репертуарі співачок: Анастасії Прокопової та Ольги Ксьонз
Нині Олександр Морщавка мешкає та працює в Києві. Він журналіст, ведучий та редактор телепроектів. В його списку телепрограми „Економічний вісник”, „Бізнес-ситуація”, „Податковий агент”, „Знаємо що робити”, „Національне бюро розслідувань”, „Юридична консультація”... Активно друкується в періодиці, колективних збірках: „Величальная Марганцу”, „Город серебристых тополей” та інтернет виданнях: „Міжнародний літературний клуб”, „Гоголівська академія”, „Літературна майстерня”, „Літ клуб 2.0”... Побачили світ творчі знахідки автора. Це і літературознавчі праці: “Думки митця”, ”Перо Євтерпи”, ”Поетична етнологія Марганця”, ”Літературне краєзнавство”; історичне есе: ”Марганець: сторінки минулого” та повне зібрання віршів митця “Інтервали”. У видавництві „Музична Україна” вийшли друком збірки пісень та романсів: „Сполохи свічки”, „Пристань любові”. Олександр Морщавка член Національної Спілки журналістів України та член Міжнародної Асоціації письменників, а своєю музою журналіст, письменник та композитор називає дружину Світлану. Вона і ніжна кохана, і вірний друг і справедливий критик нових творів.







Переглядів: 180
            новые аккорды