This version of the page http://www.epochtimes.com.ua/9comments (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-10. The original page over time could change.
<b>Дев'ять коментарів про комуністичну партію</b> - Велика Епоха ( The Epoch Times ) - міжнародний інформаційний проект
 УКРАЇНСЬКА | РУССКИЙ 
English  Русский  Deutsch  Français  中文  Other languages: 17 

ГоловнаСвітУкраїнаКитайДумкаНаукаЗдоров’яСпортЖиттяКіноПодорожіГурмеМода
Головна Дев'ять коментарів про комуністичну партію

Дев'ять коментарів про комуністичну партію


Дев'ять коментарів про Комуністичну партію
Дата: 15-01-2006

Вступ

Міжнародний комуністичний рух був відкинутий всіма народами світу менш ніж через десять років, що минули з часу падіння колишнього Радянського Союзу й східноєвропейських комуністичних режимів. Падіння Комуністичної партії Китаю (КПК) - це лише справа часу.

Однак перед своїм повним крахом КПК намагається зв'язати свою долю з долею китайської нації, з її 5000-літньою цивілізацією. Це є нещастям для китайського народу, який постав перед питаннями: як розцінювати КПК, як перетворити Китай на суспільство без КПК і як продовжити традиційну спадщину китайської нації. Газета "Велика Епоха" видала друком спеціальну редакційну серію статей під назвою "Дев'ять коментарів про Комуністичну партію". Перш ніж КПК назавжди зникне з обличчя Землі, нам би хотілося сказати кілька слів з цього приводу.

Все, чого торкалася КПК протягом 80-ти з невеликим років свого існування, було затьмарене або вражене неправдою, війнами, голодом, тиранією, масовими вбивствами й страхом. Традиційні віра й принципи моралі зазнали жорстокого викорінювання. Справжні поняття моральності й соціальні структури були силоміць зруйновані. Співчуття, любов і гармонія між людьми були підмінені боротьбою й ненавистю. Пошана й подяка Небу й Землі були замінені гордовитим бажанням "боротися з Небом і Землею". Результатом цього стали повний крах соціальних, моральних і екологічних структур, глибока криза китайського народу, що, без сумніву, відбилося на всьому людстві. Всі ці нещастя з'явилися як результат навмисного планування, організації й контролю КПК.

У відомій китайській поемі говориться: "Дарма глибоко зітхаю про опадаючі квіти". Наближається кінець комуністичного режиму, що намагається вижити з останніх сил. Дні його лічені. "Велика Епоха" вірить, що зараз, коли КПК перебуває на межі смерті, прийшов час всебічно глянути на минуле, для того, щоб повністю викрити правду про те, як цей, найбільш великий в історії культ, втілив у собі злодіяння всіх часів і народів. Ми сподіваємося, що всі ті, хто все ще залишаються обдуреними компартією, зможуть ясно побачити її природу, очистити душу від її отрути, звільнити свій розум від її лиховісного контролю, скинути кайдани страху й назавжди позбутися пов'язаних з нею ілюзій.

Правління КПК є найбільш темною й найбільш абсурдною сторінкою в історії Китаю. В нескінченному списку її злочинів найзліснішим є переслідування Фалуньгун. Переслідуючи "Істину, Доброту, Терпіння", Цзян Цземінь вбив останній цвях у труну КПК. Редакція газети "Велика Епоха" думає, що, усвідомивши справжню історію КПК, ми зможемо допомогти запобігти повторенню подібної трагедії в майбутньому. У той же час, ми сподіваємося, що кожен з нас замислиться над своїми найпотаємнішими думками, для того щоб усвідомити, чи не роблять нас наша малодушність і запобіжливість посібниками багатьох трагедій, яких можна було б уникнути.

Коментар 1. Що таке Комуністична партія
Дата: 21-06-2005
Більше п'яти тисяч років китайський народ створював на землі процвітаючу цивілізацію, виплекану ріками Янцзи і Жовтою [Хуанхе]. За цей тривалий період приходили й відходили династії, і китайська культура то розцвітала, те згасала. Великі і вражаючі сторінки розігрувалися на історичній сцені Китаю.

Коментар 2. Походження Комуністичної партії Китаю
Дата: 04-09-2005
Чому в сучасному Китаї змогла виникнути комуністична партія і чому, врешті-решт, вона захопила владу? Комуністична партія Китаю (КПК) постійно прищеплювала розуму китайського народу, що історія вибрала КПК, що народ вибрав КПК, і що "без КПК не буде ніякого нового Китаю".

Коментар 3. Викриття Комуністичної партії Китаю
Дата: 04-09-2005
Говорячи про викриття КПК, китайці часто згадують жорстоку політику першого імператора династії Цинь, спалення книг Конфуція і закопування живцем його послідовників. Перший імператор династії Цинь «доклав усіх зусиль, використовував усі можливості й засоби для утримання своєї влади»

Коментар 4. Компартія є силою, що виступає проти Всесвіту
Дата: 21-06-2005
Китайці звертають велику увагу на Дао. У давнину тиранічних імператорів називали «безголовими імператорами без Дао». Коли людина виконувала справи не по загальновизнаних принципах моральності, то її називали «не має принципів Дао». Навіть коли селяни піднімали повстання, вони йшли під прапором «Чинимо по Дао заради Неба». Лао Цзи сказав: «Є така річ, яка створена раніше народження Неба і Землі.

Коментар 5. Змова Цзян Цземіня з Комуністичною партією Китаю по здійсненню репресій Фалуньгун
Дата: 05-09-2005
Чжан Фучжень (Zhang Fuzhen), 38-ми років, була співробітницею парку Сяньхе (Xianhe) міста Пінду (Pingdu) провінції Шаньдун Китаю. У листопаді 2000 року вона відправилася в Пекін з апеляцією на захист Фалуньгун і була схоплена владою.

Коментар 6. Комуністична партія Китаю зруйнувала традиційну культуру
Дата: 19-06-2005
Культура є душею нації. Як духовна складова. Вона так само важлива для людства, як і матеріальні складові: нація і держава. Історія розвитку нації визначається її культурною спадщиною. Повне знищення традиційних культурних цінностей призведе до зникнення нації. Не має значення, наскільки визначною є культура, навіть у випадку виживання самого населення, зі зникненням культури нація зникне.

Коментар 7. Історія вбивств Комуністичної партії Китаю
Дата: 06-09-2005
55-річна історія КПК писалася кров'ю і брехнею з моменту її створення. Ця кривава історія страшна, але мало хто знає про неї. Коли китайці свого часу втратили 60-80 мільйонів безневинних життів, і дуже багато сімей було розбито, багато людей задумалися: «Чому КПК вбиває людей?» Сьогодні КПК вбиває тих, хто практикує Фалуньгун, а на початку листопада 2004 р. в Ханьюань навіть стріляли в людей, які виражали незадоволеність урядом. Багато хто ще думає: «Чи зможе КПК коли-небудь перестати вбивати людей, навчитися говорити мовою, а не зброєю?»

Коментар 8. Чому Комуністична партія Китаю - злий культ
Дата: 17-07-2005
Крах соціалістичного блоку услід за крахом Радянського Союзу на початку 1990-х відзначив провал комунізму через майже сторіччя з дня його виникнення. Однак КПК зненацька вижила й усе ще керує Китаєм - нацією, що складає одну п'яту населення Землі. Постає неминуче питання: чи залишається КПК сьогодні дійсно комуністичною?

Коментар 9. Про злочинну сутність КПК
Дата: 14-10-2005
За вік |вік| свого існування гучний комуністичний рух приніс людству лише війни, злидні, жорстокість і тиранію. З|із| падінням Радянського Союзу|спілка,сполучник| та західних комуністичних партій ця руйнівна й абсурдна драма, нарешті|урешті|, наприкінці минулого століття, підійшла до свого фіналу. Немає жодного громадянина, від простої людини до генерального секретаря партії, який би вірив у комуністичний міф.


Укра⌡нська Банерна Мережа
29 388 674
людей написали
заяву про вихід із КПК
Написати заяву... | Переглянути...
Спецпроекти
Дев'ять коментарів про комуністичну партію
Журналістське розслідування
Довкола 'Дев'яти коментарів'
Головні теми
      Концентраційні табори у Китаї продають органи в’язнів
      Факел у захист прав людини
      Студентське шпигунство Китаю
      Небезпечна китайська продукція
      Переслідування пекінського правозахисника Гао Чжишена
      Пташиний грип - загроза людству
Останні новини
  • •  Внаслідок вибуху на шахті в провінції Шансі загинуло понад 100 чоловік
  • •  Звернення учасників форуму «Китай майбутнього»: Створюється тимчасовий уряд Китаю
  • •  Доісторична історія. Частина 1
  • •  Доісторична історія. Частина 1
  • •  Мілітаризація освіти в Китаї
  • •  28 жовтня у Рідінге (США) завершився перший етап серії Гран-прі з фігурного катання
  • •  В Ізраїлі представлений новий проект - «Стежина добросусідства»
  • •  Господар знесеної квартири висадив саморобну бомбу, загинув один міліціонер
  • •  Індійський тиждень моди Lakme Fashion Week (фотоогляд)
  • •  Покращення умов утримання в тюрмі – утопія?
Фоторепортаж

Індійський тиждень моди Lakme Fashion Week (фотоогляд)
Підписка на новини | Пошук | Контакти | Про нас | Реклама | Експорт новин

2005-2007 © Велика Епоха ( The Epoch Times )
Використання матеріалів дозволяється тільки за умови посилання (для Інтернет видань гіперпосилання) на "Велика Епоха".