Умови доступу   Авторизація  
 

Умови придбання «Норматив pro» та знижки

 

 

Можлива доставка оновлень програмного забезпечення на CD дисках поштою. Оплата - з розрахунку 7.50 грн. за один диск (включаючи поштові витрати). При замовленні поштової доставки можливість отримання оновлень через інтернет залишається.

 

  Допомога: Для спрощення розрахунку знижок заповнюйте заявку («Заповнити заявку»), і вся сума перераховуватиметься автоматично.

 

 

Вартість «Норматив pro - охорона праці» :

  сума знижка додаткова знижка
Первинне разове постачання основного автономного робочого місця з нормативною базою актуалізованою на момент постачання. 600.00    
Первинне разове постачання 2-го і 3-го додаткового автономного робочого місця з нормативною базою актуалізованою на момент постачання   (за кожне місце). 100.00 84%  
Первинне разове постачання 4-го, 5-го, 6-го і 7-го додаткових автономних робочих місць з нормативною базою актуалізованою на момент постачання   (за кожне місце).  50.00 92%  
Первинне разове постачання починаючи з 8-го додаткового автономного робочого місця з нормативною базою актуалізованою на момент постачання (за кожне місце). 25.00 96%  
Щомісячна плата за абонентське обслуговування основного автономного робочого місця. 88.80   При сплаті абонентської плати відразу за рік - знижка 20% на річну суму абонплати.
Щомісячна плата за абонентське обслуговування 2-го автономного робочого місця.  44.40 50% При сплаті абонентської плати відразу за рік - знижка 20% на річну суму абонплати.
Щомісячна плата за абонентське обслуговування починаючи з 3-го додаткового автономного робочого місця (за кожне місце).  22.20 75% При сплаті абонентської плати відразу за рік - знижка 20% на річну суму абонплати.
Первинне разове постачання мережевій версії з нормативною базою актуалізованою на момент постачання. 1200.00  
Щомісячна плата за абонентське обслуговування мережевої версії   100.00 При сплаті абонентської плати відразу за рік - знижка 20% на річну суму абонплати.

 

  Порада: Якщо Ви одночасно працюєте з нормативною базою різних галузей, то в «Норматив pro - ПЕРСОНАЛЬНИЙ» ви можете вибрати індивідуальний комплект. Дізнатися вартість вибраного комплекту можна якщо заповнити заявку на сайті багатогалузевої версії «Норматив pro»».

 

 

 

 
Добавить
Новини
Новини
Архів новин
Новини проекту
Нормативні документи
Реєстр НПАОП
Класифікація за реєстром ДНАОП
Нормативи за алфавітом
За типом
Інструкції
Накази
Форми документів
Статті
Нові надходження
Проект
Про проект
Про фірму розробника
Рекомендації і копірайти
Наші користувачі
Контакти
Мапа порталу
Програмне забезпечення
Про «Норматив pro»
Технічні можливості ПЗ
Керівництво користувача
Склад нормативной бази
Демо версія
Умови та знижки
Заповнити заявку
Ліцензійна угода
Інтернет-доступ
Умови інтернет-доступу
Заявка на обслуговування
Технічна підтримка абонентів
Ліцензійна угода
Служба охорони праці
Служба ОП (мапа розділу)
Про Cлужбу ОП
Організація Служби ОП
Дозволи на початок робіт
Нормативи
Кабінет ОП
Управління ОП
Відповідальність
Розслідування НВ
Фінансування
Наші послуги
Сервіси
Питання-відповідь
Роз'яснення
Видані дозволи
Органи ОП (довідник)
 
Пошук

повна відповідність

по документах

по новинах

по питання-відповідь

 
 
Питання - відповідь

В соответствии с Законом «Об общеобязательном государственном социальном страховании от несчастного случая на производстве и профессионального заболевания, повлекших утрату трудоспособности» в случае смерти потерпевшего Фонд социального страхования от несчастных случаев, руководствуясь этим Законом, должен проводить страховые выплаты лицам, имеющим на это право. На мой взгляд, в статьях 21, 29, 33 и 43 Закона имеются некоторые расхождения в трактовании этих выплат. Просьба более детально разъяснить положение вышеуказанного Закона относительно страховых выплат Фондом в случае смерти потерпевшего от несчастного случая на производстве или профессионального заболевания.

Відповідь


 
 
Запитання та технічна підтримка:
8 (044) 599-7658
info@dnop.com.ua