This version of the page http://www.center-osvita.dp.ua/razdel1/1u.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-10. The original page over time could change.
Центр “Освіта” - Допомога в підготовці до стандартних тестів: ACT, TOEFL, GRE, GMAT, SAT, процедура вступу до американських вузів, фінансова допомога, літні табори в США, MBA програми, гранти, стипендії, освіта в США, програми обміну студентами, викладачами, вченими, центр “Освіта”, робота для студентів, робота в США, курси TOEFL, курси GMAT, стажування за кордоном, навчання за кордоном, безкоштовно.










.
...

...

Однією з основних послуг, наданих центром "Освіта" є інформація про стипендії і гранти, що можуть одержати студенти, фахівці, викладачі вузів для навчання, стажування і проведення досліджень, як за рубежем, так і в себе на батьківщині. 
Ці стипендії надаються різними фондами, організаціями, університетами й урядами інших країн. Інформація про стипендії постійно обновляється. Самі останні оголошення про різні програми стипендій ви можете знайти на титульній сторінці нашого сайту. 

У цьому розділі ми постаралися систематизувати інформацію, що знаходиться в нашому розпорядженні. Розділи і статті періодично обновляються. Тому, для того щоб вчасно одержати нову інформацію, не забувайте періодично заходити як на ці, так і на інші наші сторінки. 

Також, у наших планах, створення розсильного списку. Зареєструвавши в нас і заповнивши відповідну реєстраційну форму, ви зможете вчасно одержувати інформацію про нові стипендії і гранти безпосередньо на вашу електронну адресу.


United States Embassy in Kyiv


Bureau of Educational and Cultural Affairs

Soros Foundation


American Council for Collaboration in Education & Language Studies

International Research & Exchange Board

The British Council



...

© Osvita, 1999-2007