Події

Canon представляє моделі i-SENSYS: нову низку лазерних апаратів, що знижують Ваші витрати
28.11.2006

Компанія Canon сьогодні оголосила про випуск нових моделей серії i-SENSYS. Розроблена з врахуванням вимог малих та домашніх офісів, серія i-SENSYS представляє широкий асортимент лазерних апаратів, що відрізняються високою швидкістю, чудовою якістю і зручністю використання. Нові моделі допоможуть користувачам витрачати менше часу на отримання потрібної якості друку і зосереджуватися на важливіших завданнях бізнесу. Нова низка i-SENSYS включає апарати i-SENSYS MF4150, i-SENSYS MF4140, i-SENSYS MF4120, а також i-SENSYS LBP5300 и i-SENSYS LBP3360. В цих апаратах використовуються найновіші розробки Canon, що гарантують відмінну якість і високу продуктивність друку. Разом з тим, вони відрізняються низьким рівнем споживанням живлення, що дає змогу працювати у кращій робочій обстановці.


«Починаючи від сьогодні i-SENSYS буде еталоном всіх високоякісних лазерних апаратів Canon для дому та малого бізнесу, які поєднують в собі всі ключові технології, – заявив Могенс Йенсен (Mogens Jensen), відповідальний за напрям Canon Consumer Imaging в Європі. – Поява серії i-SENSYS доводить нашу зацікавленість цим ринком. Наші чорно-білі та кольорові лазерні принтери, лазерні багатофункціональні апарати «Все в одному» і факсимільні апарати дозволяють нам запропонувати універсальне рішення для офісу».

Переваги серії i-SENSYS

Призначена для малих і домашніх офісів, а також невеликих підприємств, серія i-SENSYS пропонує користувачам компактні і прості у використанні пристрої, здатні ефективно справитися з поставленими завданнями у будь-якому офісному середовищі. Усі апарати серії i-SENSYS відрізняються високою якістю друку і дозволяють друкувати на двох сторонах аркуша паперу завдяки вбудованому блоку двостороннього друку. Завдяки застосуванню таких технологій, як картриджі Canon, створені за технологією «Все в одному» (для зручності технічного обслуговування), технологія миттєвого точкового розігрівання (для зменшення часу на розігрівання і зниження енергоспоживання), енергозаощадливий дрібнодисперсний тонер і S-тонер, користувачі можуть бути впевненими, що вони володітимуть усіма перевіреними технологічними розробками Canon.

Нові продукти серії i-SENSYS

Для початку Canon випускає три багатофункціональні принтери – i-SENSYS MF4150, i-SENSYS MF4140, i-SENSYS MF4120, а також 2 спеціалізовані принтери. Лазерні багатофункціональні апарати «Все в одному» i-SENSYS дають змогу користувачам створювати двосторонні відбитки, копіювати, сканувати і працювати з факсимільними повідомленнями. Ці пристрої відрізняються компактністю та мають малу площу основи. Спеціалізований чорно-білий принтер i-SENSYS LBP3360, що підтримує мови PCL5e і PCL6, та високошвидкісний кольоровий принтер i-SENSYS LBP5300, обидва пристрої обладнано вбудованим блоком двостороннього друку та карткою мережевого інтерфейсу.

Характеристики нової низки моделей

Лазерні апарати “все в одному” i-SENSYS MF4150, i-SENSYS MF4140, i-SENSYS MF4120

  • Друк, копіювання, прийом/надсилання факсимільних повідомлень (останнє лише в i-SENSYS MF4150 i i-SENSYS MF4140), кольорове сканування
  • Пристрій автоматичної подачі документів (лише i-SENSYS MF4150)
  • Швидкість друку 20 стор./хв., час виходу першої копії 9,6 сек., час виходу першого відбитка - 8 сек.
  • Автоматичний двосторонній друк
Лазерні одно функціональні пристрої i-SENSYS LBP5300
  • Швидкість друку у монохромному та кольоровому режимах – 21 стор./хв.
  • Картриджі, створені за технологією «все в одному», для простоти використання
  • Автоматичний двосторонній друк
  • Готовність до роботи в мережі
i-SENSYS LBP3360
  • Швидкість друку 21 стор./хв., вбудований двосторонній друк
  • Картриджі, створені за технологією «все в одному», для простоти використання
  • Готовність до роботи в мережі
  • Сумісність з PCL5e і PCL6

i-SENSYS та захист довкілля

    Canon продовжує турбуватися проблема довкілля, випуск моделей i-SENSYS ще раз це підтверджує. Ці лазерні пристрої друку обладнано картриджами, створеними за технологіями «Все в одному». Вони практично виключають шкідливі викиди озону, відрізняються низьким рівнем шуму і споживання енергії в них менше порівняно з традиційними принтерами.



Повернутися

© Copyright 1998-2007, Canon North-East Oy
All rights reserved