Зробити стартовою   |   Додати у вибране
мова інтерфейсу:    Укр Рус Eng
| | | | | |
ВІЧЕ
мета, завдання, історія
команда
проекти
Віче вчителів
координати, регіони
програмні документи
План Розвитку Країни
10-й з’їзд партії „Віче”
ІХ з’їзд партії „Віче”
преса про нас
фотоальбом
Про "Віче"

Форум
Для преси
Редакція

розширений пошук

Розсилка ВІЧЕ
правила  |  відписатися

Скільки протримається «помаранчева» коаліція?
Декілька місяців
Півроку
Рік
Декілька років
результати

Партнери ВІЧЕ

 

(реклама)

головна > Партія > Про партію "Віче" > Всеукраїнська громадська організація «Віче України» створює політичну команду



3 серпня 2007 року в Києві відбувся позачерговий Десятий з'їзд партії "Віче". У роботі з'їзду окрім делегатів взяли участь керівники парторганізацій "Віче", депутати місцевих рад від партії "Віче", гості. З'їзд партії ухвалив рішення про недоцільність самостійної участі в дострокових виборах у Верховну Раду України. З'їзд партії "Віче" визначив Партію регіонів своїм політичним партнером та найбільш конструктивною парламентською політичною силою.

Для реалізації курсу реформ, передбачених Планом Розвитку Країни, з'їзд партії "Віче" запропонував Партії регіонів включити у виборчий список своїх представників. На з'їзді також була розглянута можливість об'єднання партії "Віче" і Партії Регіонів в майбутньому. 

Лідер партії "Віче" Інна Богословська склала з себе повноваження Голови партії. З'їзд переобрав Голову партії, ним став лідер громадського об'єднання "Віче України" Ігор Дідковський. 

По завершенню, з'їзд партії "Віче" призвав актив партії, симпатиків і виборців "Віче" підтримати на дострокових парламентських виборах Партію Регіонів.

 

 

28 жовтня 2006 року в Києві відбувся черговий Дев'ятий з'їзд партії "Віче". Делегати з'їзду розглянули питання діяльності партії, обговорили нинішню політичну ситуацію в країні й визначили подальші кроки у своїй роботі. У роботі з'їзду також взяли участь депутати місцевих рад від партії "Віче".

На з'їзді Головою партії «Віче» переобрана Богословська Інна Германівна. Переобрано Політичну раду й Контрольну раду партії та прийнята нова редакція Статуту.

Учасники з'їзду прийняли звертання до співгромадян і влади, у якому заявили про свій намір підтримувати владу тільки у випадку, якщо вона буде реалізовувати реформи й проекти, які відповідають програмі партії "Віче" –  Плану Розвитку Країни. Вони закликали громадян до активної участі в громадському житті країни, а владу - до якнайшвидших грамотних реформ.

 

 

23  грудня  2005  року  в Києві відбувся позачерговий VIII з'їзд партії «Віче»,   де партією  був  підписаний  договір про відповідальність  за  реалізацію Плану Розвитку Країни. Всеукраїнське громадське об'єднання «Віче України» довірило партії представляти в парламенті інтереси середнього класу. Від імені партії договір підписала її лідер Інна  Богословська,  від  імені  «Віче  України» - ініціатор об'єднання  Ігор  Дідковський. Громадським  договором передбачена процедура  відкликання  депутатів  у  випадку, якщо їхні дії суперечать ідеології і стратегії Плану Розвитку Країни. «Ми зможемо відкликати з ради  будь-якого  рівня  будь-якого  депутата  від  «Віче», якщо він не буде виконувати План Розвитку Країни. Ми створили й задіємо на практиці єдину реальну форму контролю суспільства над обраними депутатами. Це і  є  народовладдя  в  дії»,  -  заявив ідеолог суспільного об'єднання «Віче України» Ігор Дідковський.

На  з'їзді був затверджений список кандидатів до Верховної Ради України, а також затверджено передвиборну програму партії.

 

 

Всеукраїнська громадська організація «Віче України» створює політичну команду

16 вересня 2005 року у м. Нікополь (Дніпропетровська область) відбувся позачерговий 7-й з’їзд Конституційно-демократичної партії. З цієї події розпочався новий етап діяльності партії, яка відтепер матиме нову назву – партія «Віче».

 

Делегати з’їзду ухвалили наступні рішення:

  • Конституційно-демократичну партію перейменовано у партію «Віче»;
  • Головою партії переобрано Богословську Інну Германівну;
  • затверджено нову редакцію Програми партії під назвою План Розвитку Країни;
  • затверджено спільне звернення громадського руху «Віче України» і партії «Віче» до українського народу.

Паралельно зі з’їздом партії, на Нікопольському майдані відбувалося Всеукраїнське Віче. Його проведення ініціювало громадське об’єднання «Віче України». Тут проходило обговорення Плану Розвитку Країни. А після завершення з’їзду партії делегати приєдналися до Всеукраїнського Віча і зробили спільне звернення до українського народу.

 

Партія «Віче», сказано у зверненні, створюється з самого народу, на базі Конституційно-демократичної партії – однієї з найстаріших в Україні. Партія «Віче» стає політичною командою громадського руху «Віче України». Вона братиме участь у наступних парламентських виборах. Депутати Верховної Ради і місцевих рад від партії «Віче», яких буде обрано, втілюватимуть у життя ідеї Плану Розвитку Країни. Також на основі Плану Розвитку Країни, як Програми партії «Віче», сьогодні розробляється Програма Дій на найближчі 5 років.

 

По завершенні лідер партії «Віче» Інна Богословська заявила: «Останні події в країні довели, що середній клас, який є опорою та підтримкою «Віче», повинен бути представлений в органах влади». Вона також повідомила, що перед тим, як включати того чи іншого кандидата у передвиборчий партійний список, буде підписано такі документи, які дадуть юридичні гарантії звітності депутатів перед громадою та громадською організацією. А також передбачатимуть механізми відкликання депутатів, що не виправдали довіру суспільства». 

 

 

Передвиборна програма партії "Віче"

 

Програма партії  «Віче» - «План Розвитку Країни»

 

Список кандидатів до Верховної Ради України від Партії ВІЧЕ на виборах 26 березня 2006 р.

 

Керівництво партії «Віче»

 

Договір між Всеукраїнським громадським об’єднанням «Віче України» та партією ВІЧЕ

 

Статут  партії «Віче»

 

Заява про вступ

 

Шпалери

 

Гімн «Віче» - мелодія для мобільного телефону

.mid (4 Кб) .wav (2,4 Мб)

 

e-mail партии: mail@viche.org.ua



Новини

Анонси:

18.09 :: ФОТО. Интернет-конференция Инны Богословской на ЛІГАБізнесінформ

07.09 :: ФОТО. Инна Богословская на праздновании Дня Шахтера в Павлограде

06.09 :: ФОТО. Круглий стіл «Державна підтримка малого та середнього бізнесу»

04.09 :: ФОТО. Пресс-конференция «Правовая и военная реформы в Украине: что предлагает Партия регионов»


Новини:

05.12 :: Регионы Украины получат более 13 миллионов евро

04.12 :: В Чехии 4 декабря пройдет забастовка учителей

04.12 :: Украина не может попасть в ВТО из-за проблем с ЕС

Важливо | Партія | Новини | Політика | Економіка | Суспільство | Автори

© 

2005-2007 Фонд «Віче України»
Редакція може не поділяти точку зору авторів матеріалів. Повне чи часткове використання матеріалів дозволене лише за умови посилання на www.viche.org.ua

контакти

©  2005 Дизайн NewAgeLab
© 2005 Компания CiM - "Интернет-Вече" работает на программе CimWebCenter