This version of the page http://www.rpd.univ.kiev.ua/person/sudakov.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-09. The original page over time could change.
РФФ КНУ ім.Т.Шевченка - Персоналії

Викладачі та співробітники факультету

 
А Б В Г Д Є Ж З І К Л М Н О
П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я  
   Історія
   Кафедри
   Наші лауреати
   Навчальні плани
   Фотоматеріали
   Абітурієнту !!!
   Аспірантура
   та Докторантура
   Традиції та свята
   РФФ.Live
   До 60-річчя Перемоги
   Міжнародні конференції
   Персоналії
   Деканат
   Благодійний фонд
   Online матеріали
   FaQ
   Болонський процес
   Вчена рада
   Методична комісія
   Адресник
   Країна Знань
   НТСА
   Первинна Профспілкова Організація
   Web mail

 
Почта | @univ.kiev.ua
Login
Password


Судаков Олександр Олександрович
( Sudakov Oleksandr Oleksandrovych )

1973 р.н., доцент кафедри медичної радіофізики

  Кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри медичної радіофізики радіофізичного факультету, начальник бюро паралельних обчислень інформаційно-обчислювального центру. Закінчив радіофізичний факультет Київського університету ім. Тараса Шевченка (кафедру медичної радіофізики) у 1996 році, навчався в аспірантурі і у березні 2001 року захистив кандидатську дисертацію.

  В університеті працює з 1996 року, спочатку на посаді стажиста-дослідника, потім на інженерних і наукових посадах, з 2001 року - на посаді начальника бюро інформаційно-обчислювального центру, а з 2003 р. - на посаді доцента кафедри медичної радіофізики. Викладає спецкурси радіофізичної та комп'ютерної спрямованості - "Моделювання фізичних процесів", "Сучасна радіофізика", "Біомедтехніка" "Об'єктно-орієнтовані мови програмування".Напрямки наукової діяльності - радіофізична інтроскопія (томографія на основі ядерного магнітного резонансу, методи побудови та підвищення інформативності медичних діагностичних зображень), моделювання фізичних процесів в біологічних системах на молекулярному рівня, високопродуктивні обчислювальні комп'ютерні системи. В рамках цих напрямків розроблено систему телемедичних консультацій, програмне забезпечення для збереження та обробки медичних діагностичних зображень, програмне забезпечення для високопродуктивних обчислювальних кластерів.

  Є розробником та керівником обчислювального кластеру інформаційно-обчислювального центру Київського національного університету імені Тараса Шевченка - першого і найбільшого в Україні високопродуктивного обчислювального ресурсу, відкритого для доступу з мережі Інтернет.

  За результатами наукової роботи опубліковано понад 20 друкованих праць, розроблені програмні продукти використовуються в Україні та світі і неодноразово експонувались на українських і міжнародних виставках.

  ©2007 РФФ    WEB Team