This version of the page http://www.rpd.univ.kiev.ua/person/brodoviy.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-09. The original page over time could change.
РФФ КНУ ім.Т.Шевченка - Персоналії

Викладачі та співробітники факультету

 
А Б В Г Д Є Ж З І К Л М Н О
П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я  
   Історія
   Кафедри
   Наші лауреати
   Навчальні плани
   Фотоматеріали
   Абітурієнту !!!
   Аспірантура
   та Докторантура
   Традиції та свята
   РФФ.Live
   До 60-річчя Перемоги
   Міжнародні конференції
   Персоналії
   Деканат
   Благодійний фонд
   Online матеріали
   FaQ
   Болонський процес
   Вчена рада
   Методична комісія
   Адресник
   Країна Знань
   НТСА
   Первинна Профспілкова Організація
   Web mail

 
Почта | @univ.kiev.ua
Login
Password


Бродовий Володимир Антонович
1928 р.н., професор кафедри напівпровідникової електроніки

  Закінчив Київський держуніверситет ім.Т.Г.Шевченка в 1953 р. В 1953-57 р.р. працював на заводі «Арсенал» інженером, інженером-конструктором, начальником вакуумної лабораторії. В 1957-60 р.р. – аспірант кафедри фізики напівпровідників. Після її закінчення в 1960 р. залишився працювати на кафедрі молодшим науковим співробітником, потім асистентом, доцентом, професором (з 1988 р.). В 1963 році захистив кандидатську дисертацію на тему "Получение и исследование некоторых электрических, оптических и фотоэлектрических свойств монокристаллов Sb2S3, Sb2Te3 и сплавов системі Sb2S3- Sb2Te3" (науковий керівник проф. В.І.Ляшенко). В 1982 році захистив докторську дисертацію на тему "Эффекты переключения и памяти в симметричных структурах на основе широкозонных полупроводников с глубокими примесными уровнями".

  Проф.Бродовий В.А. підготував і читає курси лекцій "Напівпровідникові прилади", "Методи дослідження напівпровідників", "Функціональна електроніка", "Фізичні основи напівпровідникової електроніки", вибрані лекції в курсі "Актуальні проблеми сучасної мікроелектроніки". Приймав участь в модернізації та був відповідальним за практикум "Напівпровідникові прилади".

  На ВО "Київський радіозавод" організував філіал кафедри "Спеціальна мікроелектроніка", розробив учбовий план та програми спецкурсів для цього філіала та керував його роботою. Був співкерівником базової лабораторії на ВО "Київський радіозавод", де займався розробкою методів неруйнуючого контролю виробів радіоелектронної техніки.

  Основний напрямок наукової роботи Бродового В.А. на кафедрі – дослідження нерівноважних процесів в високоомних напівпровідниках та напівпровідникових структурах з глибокими домішковими центрами в сильних електричних полях. На базі виконаних досліджень були розроблені високовольтні перемикачі з оптичним керуванням напруги зриву, напівпровідникові прилади з характеристиками S-типу, елементи пам’яті, електролюмінесцентні діоди на основі GaAs, магніточутливі прилади на основі симетричних S-діодів.Основні результати цих досліджень опубліковані в понад 200 наукових статтях. Він є співавтором 1 учбового посібника. Під його керівництвом захищено 2 кандидатські дисертаціі. В 1981-92 р.р. був вченим секретарем Вченої ради радіофізичного факультету.

  ©2007 РФФ    WEB Team