This version of the page http://www.pg.com.ua/department2.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-09. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Кар'єра / Відділи компанії / Фінансово-бухгалтерський відділ



P&G Україна  
Basic info in English

Кар'єра в P&GЧому P&G?Відділи компаніїВідкриті вакансіїПроцес відборуКритерії відборуСтудентам
Find A Job and Apply






Returning User
View your job submissions.







Інформація про продукцію



Сайти марок




Відділ розвитку бізнесу клієнтів
Фінансово-бухгалтерський відділ

Відділ маркетингу
Відділ Інформаційних Технологій
Відділ постачання
Відділ персоналу
Відділ зовнішніх зв'язків


Відкриті вакансії

Тест на оперативність мислення


Знайти на сайті



Відділи

Фінансово-бухгалтерський відділ

Фінансова кар'єра у фірмі "Проктер енд Гембл" одразу дає вам незалежність і відповідальність. В перші ж дні ви побачите, що потрібно нашому вищому керівництву. Ви матимете стимул цілком самостійно організовувати свою роботу, розробляючи фінансову і ділову стратегію.

Ви будете членом багатофункціонального ділового колективу, який працює з різними категоріями і групами клієнтів, різними культурами і країнами, розробляючи бізнес плани, які забезпечують прибутковість компанії. З часом, коли ваша кар'єра розвинеться, ви обіймете керівну посаду, наприклад, на заводі, централізованому відділі, представництві в якійсь країні або регіональній чи всесвітній штаб-квартирі.

Ми будемо раді кандидатам з числа випускників вузів з будь-якої дисципліни. Ми зацікавлені в людях, здатних до аналізу і створення нового, в яких підприємливість поєднується з наполегливістю і прагненням досягти успіху.

Зазвичай 12-18 місяців ви будете виконувати низку завдань, знайомлячись з усіма аспектами роботи компанії. Всі починають з рівними можливостями, і ви самі організовуєте свою кар'єру, пристосовуючи поставлені перед вами завдання до ваших власних прагнень, інтересів і сильних сторін. Враховуючи це, коли ви набудете першого досвіду, ми пропонуємо низку різних шляхів розвитку кар'єри - одні з них більш технічні, що вимагають спеціальних знань, інші в якомусь певному місці, де ви зможете глибше вивчити справу та її місцеві особливості, чи такі, що дадуть вам ширші навички роботи у всесвітньому масштабі. Ви отримаєте від нас усю потрібну допомогу, щоб обрати шлях, який вам найбільше підходить.

Нагору


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту