This version of the page http://www.osvita.org.ua/abitur/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-09. The original page over time could change.
Поради абітурієнту // Освітній портал
www.osvita.org.ua
Абітурієнту

реєстрація

Актуально

Умови прийому до ВНЗ 2008

Міністерство освіти і науки України звертається до громадськості, освітян, науковців, студентів, батьків з проханням до 10 грудня 2007 року висловити свою точку зору щодо проекту Умов прийому до ВНЗ на 2008 р.

Нові вакасії проекту

"Освітній портал" розшукує професійних журналістів, аналітиків і талановитих менеджерів з реклами.

Підтримайте ініціативу

ГО "Центр культурного менеджменту" розпочинає проект "Дай старому комп'ютеру нове життя". Проект спрямований на зменшення cоціальної прірви між містом та селом і надання можливості сільським громадам брати активнішу участь у житті країни.

Нас цікавить Ваша думка

Чи тепло в аудиторіях Вашого ВНЗ протягом опалювального сезону?





перейти до теми

Теми для обговорення

Методика викладання іноземної мови

дЕ УЗЯТИ ЗАВДАННЯ НА 2008 РІК????

Аспірантура

Computer Science

"Практична психологія"

Перейти в форум

Шановні абітурієнти!

У наш стрімкий час швидких змін просто необхідно не відставати від реального життя. Кожен прагне нової повнішої інформації. Це стосується усіх сфер життя, а особливо тих, що впливають на усе наше подальше майбутнє, як то складання випускного іспиту чи вибір професії, обрання вищого навчального закладу на цілих п'ять наступних років.

Соціологічні опитування свідчать, що тільки 30 відсотків випускників середніх шкіл у другому півріччі, тобто напередодні закінчення школи, твердо знають, ким хочуть стати, і цілеспрямовано до цього готуються. Вибір професії припадає для більшості на 18-25 років. А поки залишається йти шляхом проб і, як це не прикро, можливих помилок. Щоб зробити їх якнайменше, скористайтеся нашими порадами, викладеними у статтях.

Пам'ятайте, яку б дорогу ви не обрали, у вас є час повернути назад або змінити курс. Важливо вчасно побачити свою помилку і не боятись визнати її. Це - ваше майбутнє, ваше життя, і тільки вам ним розпоряджатися.

Тож пропонуємо Вашій увазі рубрики:

  • Обираємо професію
  • Вступаємо до ВНЗ
  • Книги та періодика

Свіжі надходження:

23.11.2007
Вступний іспит: погляд з іншого боку барикади
07.11.2007
Заплатив за навчання і не відпрацьовуєш три роки
06.11.2007
Знання чи диплом?
05.11.2007
Розпорядження міністра не може скасувати традицію
03.11.2007
Як якісно та швидко підготуватися до іспитів

Конкурси для молоді:

  • "Абітурієнт або Яким я бачу свій навчальний заклад"
    Нагородження відбулось 20-22 квітня 2007 р.

Навчальний Центр Точних Наук

Навчальний Центр Точних Наук проводить якісну підготовку абітурієнтів, школярів і студентів молодших курсів з математики, фізики, хімії, біології та української мови. Навчання може проходити в міні-групах по 5-7 слухачів і індивідуально. Також можливий виїзд викладача до дому... 


Увага! Ви можете обговорити матеріали цього розділу в форумі
або запропонувати власний матеріал для розміщення на сайті.