This version of the page http://firefox.org.ua/tabbed_browsing/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-09. The original page over time could change.
Про Firefox Українською » Вкладки — це зручно

Вкладки — це зручно

31 липня, 2007

Читаючи сторінки в інтернеті дуже часто одного вікна браузера стає замало.

Скажімо, готуєте ви доповідь і читаєте дані з кількох сайтів, порівнюючи інформацію. Або передивляєтесь список новин та одкриваєте в нових вікнах всі, що вас зацікавили. Починаєте читати першу і поки ви її читаєте всі інші потихеньку догружаються.

Також дуже зручно за допомогою вкладок шукати. Ви можете тримати результати пошуку в одній вкладці, та відкривати лінки на результати в нових вкладках. Можете переключати вкладки та порівнювати сторінки.

Використання

Для того, щоб створити нову вкладку потрібно нажати Ctrl+T .

Для того, щоб відкрити лінк в новій вкладці потрібно клацнути на ньому середньою клавішею миша. Або клацнути по ньому правою клавішею та вибрати в меню «відкрити в новій вкладці».

Додатково

Закрити владку можна нажавши Ctrl+W або клікнувши по її заголовку середньою клавішею миша.

Перемикатись між вкладками ви можете за домопогою миша або клавіатури. Для переходу на наступну вкладку потрібно натиснути Ctrl+Tab або Ctrl+PgDown . На попередню — Ctrl+Shift+Tab або Ctrl+PgUp .

Також вкладки можно обирати. Нажміть Ctrl+1 для переходу на першу вкладку і так далі до дев’ятої вкладки.

Лишіть коментар: