« »

Пані Катерина Ющенко відвідала у Львові Український Католицький Університет

13 Вересня 2007 10:51


13 вересня 2007 року Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко відвідала у Львові Український Католицький Університет.

У заході також взяли участь голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, мер Львова Андрій Садовий, ректор Українського Католицького університету отець Борис Гудзяк, представники місцевої влади та Фонду «Україна 3000».

У супроводі отця Бориса Гудзяка гості оглянули приміщення Університету. Пані Катерина провела коротку зустріч з членами ректорату, викладачами і працівниками Університету. Також вона зустрілася з лідерами студентського самоврядування, які презентували свої соціальні проекти.

Від імені Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко подарувала Українському Католицькому Університету мультимедійний проектор та видання «Україна – козацька держава». Окрім того, пані Катерина передала Університету сертифікат на 25 тисяч гривень, які підуть на реалізацію соціальних проектів закладу. Також Катерина Ющенко привітала з 60-річчям одного з провідних викладачів університету – президента Інституту екуменічних студій отця доктора Івана Дацька.

Український Католицький Університет – науково-педагогічна установа, що успадкувала і продовжує наукову діяльність Греко-Католицької Богословської Академії, яку створив у 1928-1929 роках у Львові Митрополит Андрей Шептицький. Це перший католицький університет на території колишнього Радянського Союзу і перший університет, який заснувала Східна Католицька Церква. На денному відділенні Університету навчаються понад 300 студентів. Тут працюють 105 викладачів, 40 з яких мають науковий ступінь. Щороку на виклади до УКУ приїжджає близько 40 професорів з університетів Західної Європи, Австралії, США і Канади.

Пані Катерина Ющенко та представники Фонду «Україна 3000» перебувають у Львові з одноденним робочим візитом. У програмі візиту – участь у XIV Форумі видавців та відвідання Львівської міської комунальної дитячої лікарні.

Версія для друку



3 Грудня 2007
Катерина Ющенко нагородила переможців проекту «Танці з зірками – 3»
Пані Катерина та Надзвичайний і Повноважний Посол Польщі в Україні Яцек Ключковський нагородили переможців проекту – Ганну Пелипенко та Марчина Мрочека. Вони вручили танцюристам кришталеві призи «Танцюючі зірки». »»

28 Листопада 2007
Катерина Ющенко взяла участь у роботі Міжнародної конференції «Світовий саміт родин +3», що проходить у Варшаві
У своєму виступі пані Катерина Ющенко наголосила на тому, що родина в Україні завжди була не тільки «осередком суспільства», але часто єдиним механізмом, за допомогою якого з покоління в покоління передавалися віра, культура, традиції і навіть мова. »»

14 Листопада 2007
Катерина Ющенко взяла участь у відкритті фотовиставки «Мальовнича Україна» в мерії Єрусалима
»»

10 Листопада 2007
У Театрі ім. Івана Франка відбулася благодійна вистава «Сентиментальний круїз», присвячена Всесвітньому дню діабету
»»

9 Листопада 2007
Катерина Ющенко провела зустріч з Генеральним директором Відділення ООН у Женеві Сергієм Орджонікідзе
»»

8 Листопада 2007
Представники Фонду «Україна 3000» провели зустріч з віце-президентом Міжнародного Комітету Червоного Хреста Жаком Форстером
»»


  





 
© 2001-2007
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації | Звіти | Голодомор 1932-33

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua