Логін: Пароль: Допомога :: реєстрація :: забув пароль :: персональнi данi :: правила  

 : розширений
 : по класифікатору
 : документів


повідомлення
короткий зміст




Діловий тижневик
"КОНТРАКТИ"


№48-2007
Сфера впливу:Рейтинг апаратників - сім самураїв :: Історія залежності - як ми вляпались у нафту :: Телебачення - навіщо олігархи скуповують українські канали ...


Рейтинги "ГВАРДІЯ"

"Гвардія корпорацій"
Рейтинг самих дорогих корпорацій України

Правила користування сайтом «Дебет-Кредит»

Шановні користувачі сайту “Дебет-Кредит”!

Просимо ознайомитись з правилами роботи з інформацією, розміщеною на бухгалтерському сайті "Дебет-Кредит".

1. Публікації у платному і вільному доступі

З 6-го листопада 2006 змінено порядок перегляду розділу "Видання" (підрозділи "Дебет-Кредит", "Документи для роботи", "Запитання і відповіді").

Відтепер кожен черговий випуск тижневика «Дебет-Кредит» у зазаначених розділах міститиме для вільного перегляду лише частину публікацій (до 30%).

Публікації в повному обсязі будуть доступні тільки для передплатників «ДК», що зареєструвалися на сайті, а також тим зареєстрованим користувачам, що мають на своєму персональному рахунку необхідну кількість юнітів.

Перегляд всіх інших розділів сайту, включно з розділами тижневика “Школа бухгалтера”, “Автоматично з “ДК” та їх архівів— без обмежень.

2. Вартість перегляду інформації

Вартість перегляду платних матеріалів в розділі "Видання": 1 стаття = 1 юніт.

Вартість статей в розділі “ДК-Консалтинг”:
Середня вартість перегляду типової консультації - 4 ... 6 юнітів. В залежності від складності та актуальності запитання максимальна вартість rконсультацыъ може складати 15 ... 25 юнітів.

Надання інформаційних послуг сайту обліковується в юнітах за курсом:10 юнітів - 3.33 грн.

3. Умови доступу та поповнення персонального рахунку

Для перегляду інформації платних розділів та сервісів вам необхідно бути зареєстрованим користувачем сайту та мати достатню кількість юнітів на вашому персональному рахунку

Рахунок на придбання юнітів можна одержати безпосередньо на сайті після проходження процедури реєстрації (опція "Замовити юніти" на сторінці “Персональні дані”).

Реєстрація нових користувачів >>>

4. Юніти передплатникам "паперових" видань Дт-Кт

Відповідно до програми підтримки передплатників “Дебету-Кредиту” кожному передплатнику тижневика щомісяця надається певна кількість пільгових юнітів залежно від передплатного комплекту для користування платними розділами нашого сайту. Докладніше про комплекти передплати та відповідні квоти юнітів >>>

Якщо ви на даний час є передплатником тижневика “Дебет-Кредит”, або оформили передплату на майбутній період, вам достатньо заповнити форму“Дані про передплату” на вашій сторінці “Персональні дані” зареєстрованого користувача сайту Дт-Кт. Після перевірки редакцією поданої вами інформації про передплату належна вам кількість юнітівбуде автоматично нараховуватися на персональний рахунок на початку кожного місяця протягом періоду передплати починаючи з місяця, в якомуви надали дані про свою передплату на в розділі “Персональні дані”.

Оформити передплату на поліграфічні видання “ДК” можна безпосередньо на сайті в розділі "Передплата",а також в редакції "ДК" за тел.(044) 391-51-79 (-80, -81), на пошті або в передплатних агентствах.

4.1. Термін дії квоти юнітів для передплатників

Термін дії пільгових щомісячних квот юнітів, які надаються редакцією передплатникам для роботи з сайтом, обмежується активним періодом передплати,після завершення якого залишок невикористаних юнітів знімається з рахунку.

Наприклад, при передплаті на 1-й квартал щомісяця нараховується 106,140, 180 або 600 юнітів залежно від комплекту видань. Протягом 1-гокварталу невикористані за місяць юніти накопичуються на особовому рахунку користувача. Станом на початок 2-го кварталу невикористані юніти знімаються з рахунку, а в разі оформлення нової передплати надається нова щомісячна квота юнітів, які можуть накопичуватись протягом нового періоду передплати.

Важливо! Наведене вище правило не стосується юнітів,замовлених та придбаних користувачами через сайт Дт-Кт.

Поновлено 3.11.2006

* * *

Якщо у вас виникли проблеми під час роботи з сайтом “ДК”, в т. ч. при перегляді регламентованих сервісів, просимо писати черговому адміністратору сайта web_dk [ @ ]gc.com.ua або дзвонити (032) 270-22-67




 На початок 




0.044451