This version of the page http://www.dlab.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-08. The original page over time could change.
Універсальний Львівський Довідник

  


завжди перевірені бази даних...

Пошук:

RU

UA

Головна

 
Меню
Головна
 Екскурсовод по Львову
Фотоогляди
Контакт
Інтернет-довідник
Пошукова форма
Рубрикатор
Всі фірми
банки
банкомати
супермаркети
аптеки
готелі
інші рубрики...
Анкета фірми
Продукція і послуги
Спеціальні пропозиції:
     "2 в 1" і "4 в 1"

Універсальний львівський довідник
Бізнес Гід. Підприємства України. Регіони
Реклама на www.dlab.com.ua
Послуги львівським емігрантам
Бази даних
Клуб випускників львівських шкіл
Ідея клубу
Склад клубу
Анкета випускника
Фотогалерея
Шкiльнi iсторiї
Львiв-iнфо
Карта
Календар виставок
Галицький бізнес каталог
Лео-Фото
Корисне
Чисельність населення у містах України
Коди мiжмiського телефонного зв'язку

Бізнес-Гід & Універсальний Львівський Довідник
в магазині CD-дисків: Львів, пл.Міцкевича 5

Щиро вітаємо наших Шановних друзів та партнерів
на сторінках інформаційного бізнесу-порталу
"Універсальний Львівський Довідник".

Інформаційне агентство Databases Lab. працює на інформаційному ринку в сфері забезпечення підприємств комерційною інформацією, будучи офіційним представником інформаційно-видавничої компанії КАРЕ м. Київ і дилером міжнародної інформаційної системи КОМПАСС-ІНТЕРНЕШНЛ. Агентство проводить збір інформації про підприємства регіону, поширюючи її у своїх інформаційних продуктах на регіональному рівні і здаючи інформацію своїм партнерам по інформаційному бізнесу, в яких інформація про підприємства Львівського регіону працює на національному і міжнародному рівнях.

Тематика і наповнення бази даних і інформаційних матеріалів постійно розширюється за рахунок телемаркетингу, особистого відвідування фірм нашими агентами, запровадженням механізму синхронізації баз даних, регулярними перевірками з Інтернет-сайтами, каталогами, базами даних доступними на компакт-дисках... Наш каталог відкритий для всіх. Тому якщо Ви не знайшли в ньому свою фірму - заповніть анкету фирмы. Через деякий час (1-10 днів) інформація про Вас буде доступна всім! А щоб відредагувати Вашу анкету - запитайте у нас пароль!


Відображення зібраної агенством інформації виконується в наступних форматах:
  • Інтернет-довідник фірм, підприємств і організацій Львова - каталог нашого сайту. Дозволяє виконати пошук: за назвою, телефоном, видом діяльності, товарах чи послугах, адресою, вулицею й ін. На сайті представлені ведучі фірми - професіонали у своїй сфері діяльності, що пропонують товари і послуги високої якості. Фірми відображаються на електронній карті Львова.

  • Універсальний Львівський Довідник - власна розробка, найбільш інформативне джерело по відповідній тематиці у м. Львові. Інтерфейс програми дозволяє оперативно одержувати інформацію з таких пошукових форм:

    • Довідник підприємств, фірм та організацій;
    • Телефонний довідник приватних абонентів;
    • Каталог підприємств, фірм, організації по рубрикам;
    • Каталог львівських адрес e-mail;
    • Довідник особистих контактів;
    • Путівник вулиць і площ;
    Універсальний Львівський Довідник - це офісна програма, яка виконана в форматі MS Offіce Access 2000 і має зручний, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.

  • Підприємства України. Регіони - інформаційно-пошукова система, яка виконана в інтерфейсі фірми КАРЕ. Програма отримала перший приз на всеукраїнському конкурсі виробників програмного забезпечення SoftRegatta 2003 в м. Києві. Інтерфейс програми дозволяє виконувати пошук по назві підприємства, телефону, адресі, галузям регіону, товарам і послугам. Сервісні функції: друк на офісний папір, поштові конверти наклейки для конвертів. Збереження вибірки в окремий файл. Можливість редагування бази, видалення, додавання.

Запрошуємо Вас придбати нашу продукцію і замовити послуги, розмістити рекламу на сайті. Згідно побажаннь клієнта ми підготуємо базу данних будь-якої складності для успішного ведення бізнесу. Інформація буде підготовлена у потрібному інтерфейсі та у зручному форматі.

Крім цього, на сайті представлені цікаві некомерційні проекти: Екскурсовод по Львову, фотоогляди, Клуб випускників львівських шкіл та ін.

В Екскурсоводі висвітлюється історія стародавнього міста Львова, інформація про пам'ятники архітектури: житлові та адміністративні будинки, церкви, костьоли, палаци, каплиці та інше. Матеріал підготовлений з різних джерел Інтернету та по книгам Мельника Б.В., Вуйцека та ін.

Наші Фотоогляди повинні зацікавити гостей і жителів міста. Якщо Ви самі любитель фотографії, то ми запрошуємо Вас розміщувати свою творчість у нас. А якщо Ви давно не були в нашому місті, то тим більше рекомендуємо регулярно відвідувати цей розділ, щоб подивитися на львівські фотографії.

Клуб випускників львівських шкіл створений для того, щоб випускники львівських шкіл могли легко відшукати один одного по цілому світу.

У перспективі, будуть з'являтися нові розділи та сторінки.




Наш партнер - «Сеть Интернет Объявлений» IT RIA представляет:

загрузка


     З авторами проекту можна зв'язатися:   admin@dlab.com.ua, dlab@inbox.ru
     тел. 38-097-2891861 (моб.) 38-032-2952014 (конт.);  Україна, м. Львів, 79011, а/с 1005
     Олександр Длабик


Партнери

Databases Lab. - офіційний партнер ІВФ "КАРЕ" м.Київ і дилер міжнародної системи „КОМПАСС Україна” у Львівській області.
КОМПАСС:
Про фірму
Реклама
Пошук партнерів і підключення до КОМПАСС
CD країн, що входять у КОМПАСС

КАРЕ:
Довідники
Реклама
Про проект
Контакт
Сервіс:
Виписати рахунок
Запросити рекламного агента

Copyright © Databases Lab. www.ua-region.info mailto: admin@dlab.com.ua