This version of the page http://www.ukrsibbank.com/ua/mezhdunarodnyj_biznes (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-07. The original page over time could change.
Міжнародний бізнес / УкрСиббанк -
  • Приватним особам
  • Середньому та малому бізнесу
  • Корпоративним клієнтам
  • Інвестиційний бізнес

  • Міжнародний бізнес

Міжнародний бізнес

АКІБ «УкрСиббанк» (BNP Paribas Group) активно працює на міжнародних ринках капіталів та надає клієнтам весь спектр послуг на рівні світових стандартів.

Кореспондентська мережа АКІБ «УкрСиббанк» охоплює основні фінансові центри світу, що повністю відповідає потребам банку та його клієнтів. Відмінна репутація серед закордонних партнерів та багаторічні ділові зв'язки з банками-кореспондентами дозволяють банку працювати з більшістю з них за гнучкою системою тарифів, яка враховує обсяг платіжного обігу та інші аспекти співробітництва у сфері кореспондентських відносин.

АКІБ «УкрСиббанк» має можливість виступати у ролі фінансового консультанта та учасника процесу зовнішніх запозичень, зокрема, організації випуску єврооблігацій, залучення синдикованих кредитів, бридж-фінансування.

Завдяки накопиченому досвіду Банк може надавати послуги консультанта щодо отримання міжнародних кредитних рейтингів від провідних рейтингових агентств, таких як Moody’s чи Fitch Ratings.

Іншими провідними напрямками діяльності Управління міжнародного бізнесу є фінансування торгівельних операцій українських компаній, які займаються зовнішньоекономічною діяльністю, фінансування комунальних підприємств під гарантії USAID, операції REPO на міжнародних ринках та інші.

АКІБ «УкрСиббанк» зарекомендував себе як надійний та ефективний партнер у галузі операцій на міжнародних ринках капіталу. Стратегія банку спрямована на розвиток інвестиційної діяльності, а також на подальше розширення міжнародного бізнесу і надання подібних послуг клієнтам банка. Таким чином, АКІБ «УкрСиббанк» радий запропонувати своїм клієнтам індивідуальний підхід та незмінну якість пропонованих послуг — «ЗІРКИ ДО ВАШИХ ПОСЛУГ».

У квітні 2006 року була завершена угода щодо придбання 51% акцій АКІБ «УкрСиббанк» французьким банком BNP Paribas. 49% акцій АКІБ «УкрСиббанк» залишилися у власності попередніх акціонерів банка. BNP Paribas входить до десятки найкрупніших світових банків, здійснює свою діяльність в більш ніж у 85 країнах світу. Французький банк є лідером у сфері надання торгового та структурованого фінансування та випуску боргових цінних паперів. Провідні технології ВNP Paribas спрямовані на підвищення рівня та якості обслуговування роздрібних клієнтів, збільшення продуктового ряду АКІБ «УкрСиббанк».

Контактна інформація:

Миронюк Вадим Валерійович
Начальник Управління міжнародного бізнесу

e-mail: v_mironyuk@ukrsibbank.com
тел.: +380 44 537 50 09
тел.: +380 44 537 49 21
тел.: +380 44 201 22 69
факс: +380 44 537 50 59

вул. Андріївська 2/12, м. Київ, 04070, Україна

Версія для друку

Вибери платіжну карту

Міжнародна платіжна карта з можливістю одержання МИТТЄВОГО КРЕДИТУ

Private banking