Виступ пані Катерини Ющенко на відкритті виставки «Страчені голодом: невідомий геноцид українців» у Женеві

Україна пережила трагедію світового масштабу. «Пізнайте правду, і правда визволить вас», – говориться у Святому Письмі. Ми прагнемо, щоб наші знання допомогли людству уникнути подібних трагедій в майбутньому. Ми хочемо щоб Голодомор ніколи не повторився ніде і ні в якій формі.  »»

Сучасна українська жінка: проблеми, успіхи, можливості

Виступ пані Катерини Ющенко на Міжнародному саміті жінок і дівчат-лідерів «Vital Voices».  »»

Виступ пані Катерини Ющенко на інформаційному заході для дипломатичного корпусу з тематики Голодомору 1932-33 років

75 років тому на нашій землі сталася жахлива трагедія. Мільйони українців були знищені голодом, який був навмисно організований комуністичним сталінським режимом.  »»

Виступ декана Шанхайського університету іноземних мов професора Гуан Тхіу на відкритті спеціальності «Українська мова та література» у Шанхайському університеті міжнародних відносин

Зовсім скоро декілька викладачів збираються стажуватися в Україні. Тому ми можемо сказати, що наш інтерес до української мови та культури має довгу історію. Сьогодні відкриття факультету української мови є зерном, яке ми кидаємо у добре підготовлений грунт, і щиро переконані, що врожай буде багатим.  »»

Виступ пані Катерини Ющенко на XVII Економічному Форумі у Криниці, Польща

В усьому світі як великі транснаціональні компанії, так і невеликі місцеві бізнеси переосмислюють свою взаємодію з суспільством, громадою, в якій вони працюють. Вони формулюють нові стратегії, що дозволили б їм краще реагувати на потреби споживачів, партнерів, суспільства та довкілля.  »»

Виступ Катерини Ющенко на науковій конференції «Виховання майбутнього: цінності, цілі і технології»

«В сучасному світі знання перетворилися на найважливіший економічний ресурс, а розвинуті країни світу прогресують за рахунок інтелектуального капіталу та трансферу технологій. Це робить освіту сферою стратегічного пріоритету розвитку держави. Разом ми зробимо все можливе для того, щоб наші діти виростали у світі, в якому є всі можливості для повноцінного розвитку особистості».  »»

Привітання Голови Наглядової Ради Фонду «Україна 3000» Катерини Ющенко з нагоди Дня пам’яток історії та культури України та Міжнародного дня пам’яток і визначних місць

«Хочу щиро подякувати вам за величезну роботу по вивченню, захисту і популяризації культурної спадщини народу України. Це надзвичайно важлива для країни місія, яку ви з честю виконуєте».  »»

Виступ Голови Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерини Ющенко на церемонії «Гордість країни»

«Мені хотілося б, щоб доля Наталки, її ставлення до життя, її живий розум, її бажання бути частиною суспільства, стали прикладом для багатьох тих, хто втратив надію та зневірився, хто сьогодні ізольований від світу та від людей».  »»

Виступ пані Катерини Ющенко під час церемонії нагородження переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «Новітній інтелект України»

Україна має сьогодні всі передумови, аби увійти до кола країн-лідерів у сфері інноваційних рішень. Адже наша країна має надзвичайно багатий інтелектуальний та технологічний потенціал. І я горда тим, що частина цього потенціалу розкрилася під час нашого конкурсу.  »»

Виступ пані Катерини Ющенко під час презентації проекту «Козацька слава – маленьким читачам»

Я дякую всім, хто своєю невтомною працею та вірою у книгу передає цей дорогоцінний вантаж знань, зібраний нашими предками, майбутнім поколінням українців.  »»

Виступ Голови Правління Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» Олександра Максимчука під час концерту «Різдвяні фантазії»

Хочемо ще раз подякувати всім, хто не ділить дітей України на чужих та своїх. Всім, хто поділяє наше розуміння спільної відповідальності за вирішення нагальних суспільних проблем, особливо у сфері дитячої медицини. Всім, хто поділяє наше переконання у тому, що порятунок важкохворих дітей України є відповідальністю, перш за все, української громади.  »»

Виступ пані Катерини Ющенко під час урочистої церемонії нагородження переможців конкурсу плакатів «Голодомор 1932-33 рр. – геноцид українського народу»

«Я закликаю вас, нашу молодь, починати більше робити. Я закликаю всіх включатися в цю тему, бо вона є важливою. Ми повинні зрозуміти, що ми загубили не тільки тих людей, які померли у далекі тридцяті роки, – ми загубили тисячі душ, що не народилися, а вони могли б стати великими людьми. І наскільки більшою й сильнішою була б наша країна, наша нація, якби ці люди народилися».  »»

Виступ Катерини Ющенко на прес-конференції, присвяченій підписанню Меморандуму про співпрацю між Фондом «Україна 3000» та провідними українськими телеканалами

«Сьогодні Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000», який я очолюю, разом з партнерами – провідними українськими телеканалами – підписує Меморандум про співпрацю. Всі разом ми погодилися виконати одну надзвичайно важливу суспільну місію – творення кращого майбутнього для дітей України».  »»

Виступ пані Катерини Ющенко на церемонії закриття кінофестивалю «Молодість»

У 2003 році саме на фестивалі «Молодість» Міжнародний фонд «Україна 3000» започаткував відзнаку «За розвиток національного кіномистецтва». За нашим задумом ця відзнака повинна стати символом вдячності суспільства тим людям, які своєю роботою зробили значний внесок у ствердження українського кіно у цьому складному світі.  »»

Виступ Катерини Ющенко на Конгресі українських педіатрів

«Від Луганська до Івано-Франківська, від Чернігова та Сум, від Запоріжжя до Черкас, від Закарпаття і до Криму, я мала нагоду на власні очі побачити результати вашої дивовижної та відданої праці. Я бачила радісні та усміхнені обличчя ваших маленьких пацієнтів, а також спілкувалася з вдячними батьками, які надзвичайно цінують вашу важку працю».  »»

Виступ пані Катерини Ющенко на гала-вечері на честь учасників 31-ї сесії Генеральної асамблеї Міжнародної ради жінок

Виступ Катерини Ющенко на церемонії вручення нагород українцям, які зробили вагомий внесок у протидію торгівлі людьми

«Спільними зусиллями української громади і за підтримки наших друзів, Україна позбавиться іміджу країни – постачальника «живого товару». Вже сьогодні Україна перетворюється на ефективний центр боротьби з сучасними рабовласниками».  »»

Промова Її Величності Королеви Швеції Сильвії на щорічній церемонії вручення нагород за особливі заслуги у протидії торгівлі людьми

Вітальний лист від Голови Наглядової ради Фонду «Україна 3000» пані Катерини Ющенко учасникам Першого Форуму недержавних організацій «Сім’я від А до Я»

Вітальна промова пані Катерини Ющенко на пленарному засіданні Гуманітарного форуму «Відродження, оновлення та розвиток людини»


 Наступна
5 Грудня 2007 14:24
Надійшов перший платіж від ВАТ «Запоріжсталь» на реалізацію благодійної програми «Дитяча лікарня майбутнього»
4 грудня 2007 року на рахунок Благодійного фонду «Дитяча Лікарня майбутнього» надійшов перший платіж від ВАТ «Запоріжсталь» у розмірі 1 мільйона гривень. »»

3 Грудня 2007 18:30
Визначено переможця конкурсу на закупівлю медичного обладнання для 30 дитячих лікарень України
Закупівля сумок для надання невідкладної допомоги та електровідсмоктувачів стала можливою завдяки спільній акції Фонду «Україна 3000» та компанії «МакДональдз Юкрейн». »»

3 Грудня 2007 11:38
Переможця конкурсу на закупівлю медичного обладнання у рамках спільної благодійної акції компанії «МакДональдз Юкрейн» та Фонду «Україна 3000» буде оголошено сьогодні

3 Грудня 2007 11:11
Катерина Ющенко нагородила переможців проекту «Танці з зірками – 3»

30 Листопада 2007 15:51
Голова правління Фонду «Дитяча Лікарня майбутнього» Віра Павлюк взяла участь у міжвідомчій нараді щодо обговорення проекту Концепції Державної програми «Здорова дитина на 2008-2012 роки»

30 Листопада 2007 10:30
Підписано Меморандум про співробітництво між Фондом «Дитяча Лікарня майбутнього» та ТзОВ «Київський науково-клінічний медичний центр»

29 Листопада 2007 17:26
Чергова група дітей прибула на лікування до Трускавця

29 Листопада 2007 12:51
Відбулося засідання Національної конкурсної комісії програми «Добро починається з тебе»

28 Листопада 2007 18:12
Катерина Ющенко взяла участь у роботі Міжнародної конференції «Світовий саміт родин +3», що проходить у Варшаві

27 Листопада 2007 14:27
Фонд «Україна 3000» оголошує конкурс на закупівлю медичного обладнання для 30 дитячих лікарень України


  







 
© 2001-2007
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації | Звіти | Голодомор 1932-33

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua