« »

Катерина Ющенко та Анатолій Карпов передали обладнання школі-інтернату для дітей з вадами слуху

13 Листопада 2006 16:48


13 листопада 2006 року Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» пані Катерина Ющенко та багаторазовий чемпіон світу з шахів Анатолій Карпов відвідали Спеціальну загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступеню № 6 для дітей з вадами слуху.

Катерина Ющенко та Анатолій Карпов ознайомилися з навчальним корпусом початкової школи, шкільною бібліотекою, кабінетом образотворчого мистецтва та музеєм народно-декоративного мистецтва «Світлиця». До уваги гостей був представлений невеликий концерт у виконанні вихованців школи-інтернату.

Виступаючи перед присутніми, пані Катерина Ющенко подякувала дітям за чудовий концерт, та педагогам – за щоденну працю для майбутнього своїх вихованців. «Я була приємно вражена, що ця школа будувалася за сприяння родини Терещенків. Ми часто говоримо, що благодійність та меценатство – це наші корені і наша душа. Мені прикро, що за радянських часів було не прийнято цим займатися, але дуже приємно, що благодійність та меценатство відроджуються у сучасній Україні».

Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» подарував школі копір Sharp AR-5316. Також у подарунок від Анатолія Карпова школа-інтернат отримала шаховий клас.

Версія для друку



3 Грудня 2007
Катерина Ющенко нагородила переможців проекту «Танці з зірками – 3»
Пані Катерина та Надзвичайний і Повноважний Посол Польщі в Україні Яцек Ключковський нагородили переможців проекту – Ганну Пелипенко та Марчина Мрочека. Вони вручили танцюристам кришталеві призи «Танцюючі зірки». »»

28 Листопада 2007
Катерина Ющенко взяла участь у роботі Міжнародної конференції «Світовий саміт родин +3», що проходить у Варшаві
У своєму виступі пані Катерина Ющенко наголосила на тому, що родина в Україні завжди була не тільки «осередком суспільства», але часто єдиним механізмом, за допомогою якого з покоління в покоління передавалися віра, культура, традиції і навіть мова. »»

14 Листопада 2007
Катерина Ющенко взяла участь у відкритті фотовиставки «Мальовнича Україна» в мерії Єрусалима
»»

10 Листопада 2007
У Театрі ім. Івана Франка відбулася благодійна вистава «Сентиментальний круїз», присвячена Всесвітньому дню діабету
»»

9 Листопада 2007
Катерина Ющенко провела зустріч з Генеральним директором Відділення ООН у Женеві Сергієм Орджонікідзе
»»

8 Листопада 2007
Представники Фонду «Україна 3000» провели зустріч з віце-президентом Міжнародного Комітету Червоного Хреста Жаком Форстером
»»


  







 
© 2001-2007
Фонд «Україна 3000»
Всі права застережено

© Розроблено
NewAgeLab 2005

Про Фонд | Структура | Напрями діяльності | Правила, процедури, стандарти | Контакти | Реквізити Фонду | Експорт RSS | Публікації | Звіти | Голодомор 1932-33

Використання матеріалів дозволено тільки з обов'язковим гіперпосиланням на сайт www.ukraine3000.org.ua