Про компаніюПослугиКонтактиОплатаКлієнтамЗамовитиРусская версия
Тарифи
W-25
Місце: 25 мб
Трафік: Необм.
MySQL баз: 25
Ціна: 6 грн. в міс.

Детальніше
W-50
Місце: 50 мб
Трафік: Необм.
Mysql баз: 50
Ціна: 11 грн. в міс.

Детальніше
W-200
Місце: 200 мб
Трафік: Необм.
Mysql баз: 200
Ціна: 22 грн. в міс.

Детальніше
 Зробити замовлення

Кнопки



Ми приймаємо WebMoney



Перевірити атестат






Сайти наших клієнтів:

WMMT обмен wm уникальное предложение; мы пишем овыкуп невесты на свадьбе на тили-тесто.ру

Додавання сайтів до переліку проводиться в білінг-панелі.

Дана Угода вважається укладеною після оплати Вами послуги хостингу.

ПУБЛІЧНА ОФЕРТА
про надання послуги хостингу

Суб'єкт підприємницької діяльності Хилюк Петро Миколайович, що діє на підставі Свідоцтва Серія В01 №539073, надалі ВИКОНАВЕЦЬ, та фізична особа, що замовляє та оплачує послуги хостингу, надалі ЗАМОВНИК, з другого боку, склали дану Угоду про наступне:

1. Предмет угоди
На підставі цієї Угоди, ЗАМОВНИК доручає, а ВИКОНАВЕЦЬ бере на себе зобов'язання забезпечити розміщення файлів ЗАМОВНИКА в мережі Інтернет за тарифним хостинг-планом, який обраний ЗАМОВНИКОМ, згідно переліку ресурсів та послуг, що публікуються на сервері ВИКОНАВЦЯ в розділі хостинг.

2. Загальні положення
2.1. Дана Угода носить характер публічної оферти і є еквівалентом "усної угоди", та у відповідності до чинного законодавства України має належну юридичну силу.
2.2. Для отримання послуги хостингу ЗАМОВНИК проводить попередню оплату за послугу у повному об'ємі.
2.3. Надання послуг ВИКОНАВЦЕМ починається відразу після активізації персональної картки ЗАМОВНИКА та продовжується до кінця розрахункового періоду, який складає один рік.
2.4. ВИКОНАВЕЦЬ може надавати ЗАМОВНИКУ за цією угодою і інші послуги, такі як реєстрація доменних імен, проведення оптимізації сайту, рекламні послуги в мережі Інтернет тощо. Вартість таких послуг узгоджується окремо.

3. Використання послуг, які надає ВИКОНАВЕЦЬ
Послуги, що нами надаються, можуть бути використані тільки в законних цілях. Будь-які незаконні дії на території України або на території держави ЗАМОВНИКА або країни, до якої розміщувані ЗАМОВНИКОМ веб-сайти можуть мати певний стосунок, суворо забороняються. За час використання послуг ЗАМОВНИКУ суворо забороняється розміщувати на ресурсах ВИКОНАВЦЯ будь-яку незаконну, погрожуючу, непристойную, наклепницьку, звинувачувальну, вульгарну інформацію у будь-якому вигляді, а також і посилання на таку інформацію, включно з будь-якою інформацією, котра сприяє незаконним діям. Виключне право на тлумачення виду інформації належить ВИКОНАВЦЮ.

Політика нетерпимості до СПАМу: ВИКОНАВЕЦЬ не сприймає СПАМ (несанкціоновані розсилки) в будь-яких його проявах, в т.ч. і використання дорвеїв як елементу пошукового СПАМу. Кожному ЗАМОВНИКУ, за яким буде помічено участь у розсиланні спаму, буде назавжди відмовлено у використанні послуги хостингу, залишок оплачених коштів при цьому на рахунок ЗАМОВНИКА не повертається.

ВИКОНАВЕЦЬ має право змінювати або відключати за необхідністю будь-який веб-сайт, аккаунт, базу даних або інший компонент сервера, у випадку його невідповідності цим Правилам. Також ВИКОНАВЕЦЬ залишає за собою право в екстрених випадках вносити будь-які зміни у склад клієнтської частини сервера. ВИКОНАВЕЦЬ залишаємо за собою право визначати, що саме є порушенням даних Правил використання послуги хостингу.

4. Використання отримуваних ресурсів
ЗАМОВНИКУ забороняється:
· Ініціювати будь-які процеси на сервері, якщо хоча б один з них займає більше 8Мб оперативної пам'яті Системи або більше 30 секунд процесорного часу, а також більше 5% всіх доступних Системних ресурсів в будь-який момент часу.
· Використовувати програми будь-якого типу в реальному часі, що потребують значних системних ресурсів сервера. Додатки, що виконуються на віддалених хостах, дозволяються без обмежень.
· Запускати будь-яке програмне забезпечення, так чи інакше пов'язане з IRC (Internet Relay Chat).
· Розміщувати (робити доступним ззовні) будь-який контент, що порушує авторські права третіх осіб: неліцензовані mp3, cracks, warez та ін.
· Завантажувати, використовувати на наших серверах або розміщати посилання на наступні типи програм:
IRC egg drops, IRC або IRC bots, Chat (Чати), Proxy servers (Проксі сервери), Mail bombers, Anonymous mailers (Розсилання повідомлень), IP spoofers, Port scanners, nph-proxy (Програмне забезпечення, що може нанести шкоду будь-якому комп'ютеру в мережі).
· Масове розсилання неузгоджених попередньо електронних листів (mass mailing). Під массовим розсиланням розуміється як розсилання багатьом отримувачам, так і багаторазова розсилка одному отримувачу. Тут і далі під електронними листами розуміються повідомлення електронної пошти, ICQ та інших подібних засобів особистого обміну інформациєю.
· Розміщувати або розповсюджувати порнографічні матеріали та будь-які материали сексуального характеру, а також посилання на інші ресурси, які містять подібні матеріали.
· Розміщувати, розповсюджувати, ставити посилання або будь-яким іншим способом активувати на хостинг-акаунті будь-які файлообмінні програми чи сервіси.
· Розміщувати та розповсюджувати інформацію про будь-які види фінансового чи будь-якого іншого шахрайства, в тому числі: автосерфінг, фінансові піраміди, "щасливі гаманці" та ін.
· В будь-який спосіб незаконно збирати та використовувати конфідекційну інформацію про користувачів, таку як: інформація особистого характеру, банківська інформація і т.п.

5. Обмеження відповідальності
ЗАМОВНИК зобов'язується захищати ВИКОНАВЦЯ від будь-якої відповідальності - юридичної, адміністративної, моральної - за всеможливими позовами, штрафами, збитками, витратами, викликаними діями ЗАМОВНИКА та/або діями відвідувачів ресурсів ЗАМОВНИКА при використанні сервісу ВИКОНАВЦЯ. Це - без яких-небудь обмежень та виключень - стосується як до ЗАВОМНИКА (або осіб, що виступають від імені ЗАМОВНИКА), так і осіб, чиї аккаунти, домени, сайти або інші компоненти розміщені всередині аккаунту ЗАМОВНИКА.

6. Безпека та програмне забезпечення
ЗАМОВНИК підтверджує та погоджується, що несе повну відповідальність за весь матеріал та його цілісність, який він розміщуєт на сервері ВИКОНАВЦЯ, а також за збереження та безпеку зберігання своїх логіну та паролю.

ЗАМОВНИК погоджуєтеся не робити спроб взламати або інакше пошкодити власність ВИКОНАВЦЯ або клієнтам ВИКОНАВЦЯ.

ЗАМОВНИК підтверджує та погоджується, що ВИКОНАВЕЦЬ не забезпечує безкоштовну технічну підтримку для будь-якого виду програмного забезпечення та/або скриптів, які встановлює ЗАМОВНИК та не гарантує його працездатність.

ЗАМОВНИК підтверджує та погоджується, що ВИКОНАВЕЦЬ не займається безкоштовним навчанням веб-дизайну, веб-програмуванню або будь-яким іншим веб-технологіям.

ВИКОНАВЕЦЬ не виконує резервне копіювання даних. ЗАМОВНИК має можливість виконувати резервне копіювання та повинен проводити дану процедуру самостійно.

7. Відмова або зупинка надання послуг
ВИКОНАВЕЦЬ залишає за собою право відмовити у наданні послуги або призупинити надавання послуги будь-кому на свій розсуд. ВИКОНАВЕЦЬ може відмовити в доступі до всіх послуг або частини послуг без спеціального сповіщення якщо ЗАМОВНИК порушуєте дані Правила в будь-якій мірі. ВИКОНАВЕЦЬ не несе відповідальності за повідомлення або не повідомлення будь-яких третіх сторін про позбавлення ЗАМОВНИКА доступу та за можливі наслідки, що виникнуть в результаті такого попередження або його відсутності. ЗАМОВНИК згідний з тим, що ВИКОНАВЕЦЬ здійснює електронний моніторинг аккаунту ЗАМОВНИКА час від часу та в законодавчому порядку має право надати доступ до вашого аккаунту відповідним інстанціям. ВИКОНАВЕЦЬ залишає за собою право заборонити до публікації ті чи інші матеріали, які на думку ВИКОНАВЦЯ є недопустимими, небажаними або такими, що порушують дану Угоду. ВИКОНАВЕЦЬ має право не повертати передоплачені, але невикористані грошові кошти, оплачені за користування послугами, якщо на думку uahosting.com.ua з вашого боку були порушення цих Правил.

8. Обмеження обов'язків
Ви розумієте, що розміщаючи будь-яку інформацію на свому аккаунті, ви тим самим робите її доступною тій чи іншій частині Інтернет-аудиторії, і uahosting.com.ua не може обмежити її від доступу до Вашої інформації або застерегти Вашу інформацію від порушення захисту Ваших авторських прав. Ви свідомо приймаєте на себе весь ризик використання отримуваного сервису та всесвітньої мережі Інтернет в цілому. Ви зобов'язуєтесь не робити нічого, що могло б принести хоча б якісь збитки системі або іншим мережним ресурсам, використовуючи доступ в Інтернет, включно зі спробами несанкціонованого доступу.

Ви зобов'язані виконувати всі вимоги даних Правил, а також всі вимоги, що випливають із обмежень відповідних послуг, які надає Вам uahosting.com.ua.

uahosting.com.ua залишає за собою право контролювати всі інформаційні потоки сервера своїми засобами. Разом з тим Ви усвідомлюєте, що технічна кофігурація каналоутворюючого обладнання uahosting.com.ua знаходиться у традиційному взаємному оточенні відповідного обладнання сторонніх компаній, і ніяка спеціальная захищеність каналів зв'язку не гарантується.

9. Ідентифікаційні дані власника аккаунту
Ви підтверджуєте, що приймаючи використання наших послуг, надаєте правдиві контактні відомості (поштову адресу, електронну адресу, номер телефону) та зобов'язуєтеся своєчасно нас повідомляти у випадку їх зміни.

10. Порушення даних Правил
Будучи власником аккаунта, Ви відповідаєте за весь контент вашого віртуального сервера. Якщо один із ваших співробітників/довірених осіб порушує дані Правила, ми залишаємо за собою право призупинити або видалити Ваш аккаунт в залежності від тяжкості порушення, значимість якого визначається нами.

11. Оплата та інша інформація
Ви зобов'язуєтеся своєчасно вносити всі необхідні платежі за наданий нами сервіс шляхом оплати виставлених рахунків. У випадку, якщо оплата за продовження послуг не надходить до моменту останнього дня дії послуги, ми залишаємо за собою право заблокувати аккаунт до отримання відповідної оплати.

12. Визнання даних Правил
Дані Правила є договором оферти, замінюють собою письмову або іншу форму договору та мають рівну юридичну з письмовим договором силу. Ви погоджуєтесь з цим та визнаєте безумовну юридичну силу даних Правил. Неможливість виконати будь-який з пунктів даних Правил ні в якому разі не стосується решти частин цього документу, прийнятого обома сторонами. Подібне невиконання може прийматися до уваги нами виключно у випадку Вашої фізичної нездатності дотримання того чи іншого пункту даних Правил.

uahosting.com.ua залишає за собою право в будь-який час змінити дані Правила без попереднього сповіщення.

13. Адреси та банківські реквізити ВИКОНАВЦЯ

СПД ФО Хилюк Петро Миколайович
Адреса: м. Львів-8, 79008, а/с 7973
Контактний e-mail: hosting@uahosting.com.ua
ICQ: 301320849

Банківські та податкові реквізити:
р/р 26001053803838 в ЛМВ "Елегія" ЗГРУ "ПриватБанк"
МФО 325321
ІПН 2902117390
Платник єдиного податку
Не платник ПДВ


Наші новини

07.12.2007, 10:18:43

Тимчасова перерва в роботі білінг-панелі

Детальніше

03.12.2007, 09:26:08

Прийом платежів через систему Приват24 відновлено.

Детальніше

 Всі новини



Контакти
Сторінка контактів:
http://uahosting.com.ua/order/contacts.php


Вхід у білінг-панель:
http://uahosting.com.ua/order/


Мапа сайту:
http://uahosting.com.ua/map.php

Сайти наших клієнтів:

Туры в Тайланд в отель SHANGRI-LA

Додавання сайтів до переліку проводиться в білінг-панелі.