This version of the page http://www.osvita.org.ua/mba/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-07. The original page over time could change.
MBA // Освітній портал
www.osvita.org.ua
Бізнес-освіта (MBA)

реєстрація

Актуально

Умови прийому до ВНЗ 2008

Міністерство освіти і науки України звертається до громадськості, освітян, науковців, студентів, батьків з проханням до 10 грудня 2007 року висловити свою точку зору щодо проекту Умов прийому до ВНЗ на 2008 р.

Нові вакасії проекту

"Освітній портал" розшукує професійних журналістів, аналітиків і талановитих менеджерів з реклами.

Підтримайте ініціативу

ГО "Центр культурного менеджменту" розпочинає проект "Дай старому комп'ютеру нове життя". Проект спрямований на зменшення cоціальної прірви між містом та селом і надання можливості сільським громадам брати активнішу участь у житті країни.

Нас цікавить Ваша думка

Чи тепло в аудиторіях Вашого ВНЗ протягом опалювального сезону?





перейти до теми

Теми для обговорення

дЕ УЗЯТИ ЗАВДАННЯ НА 2008 РІК????

Аспірантура

Computer Science

"Практична психологія"

Ваші анекдоти

Перейти в форум

MBA

МВА (Master of Business Administration) - найбільш популярний ступінь в області менеджменту і управління. Щорічно близько 100 тисяч осіб поступають в бізнес-школи світу для того, щоб потім з гордістю називатися МВА. Щорічно сотні мільйонів доларів витрачаються менеджерами на свою МВА-освіту. Щорічно найбільші компанії світу влаштовують "полювання" за випускниками топових МВА-шкіл, пропонуючи їм заробітні плати виражені шестизначними сумами.

Ступінь МВА з'явився в 1902 році і з того часу користувався незмінною популярністю як мінімум на території США. Пік же популярності і всесвітнього визнання припадає на 90-і роки. МВА - дорогі програми для бізнесменів із стажем роботи 3-5 років. При цьому неважливо, за якою спеціальністю ви отримали раніше диплом про вищу освіту. На сьогоднішній день лідерами МВА-освіти як і раніше залишаються американські бізнес-школи, але останніми роками розрив в цій області між Європою і США поступово скорочується.

Бізнес-освіта стає все більш популярною і в Україні. Про це свідчить зростання зацікавленості українського топ-менеджменту в програмах МВА, а також успішний розвиток вітчизняних бізнес-шкіл. Як відзначають експерти, активно формуватися ринок бізнес-освіти в Україні почав з 1998 року, і з тих пір спостерігається динамічний розвиток практично всіх його сегментів.

Подробиці:

  • Що таке MBA?
  • MBA в Україні
  • Статті

Свіжі надходження:

03.12.2007
Галерея бізнес-шкіл
26.10.2007
Спеціалізовані MBA
24.10.2007
Диплом MBA
14.09.2007
Співбесіда в бізнес-школу
21.06.2007
Viva МБА!
Увага! Ви можете обговорити матеріали цього розділу в форумі
або запропонувати власний матеріал для розміщення на сайті.