У МИКОЛАЄВІ ПРОХОДИТЬ ІНІЦІЙОВАНИЙ УКРІНФОРМОМ "КРУГЛИЙ СТІЛ" НА ТЕМУ: "СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ВЛАДИ ТА БІЗНЕСУ"


на фото:Генеральний директор Укрінформу Віктор Чамара
 
 
МИКОЛАЇВ, 26 вересня. /Алла Мірошниченко - Укрінформ/. Миколаїв по праву може вважатися містом малого та середнього бізнесу. Це відзначив сьогодні Миколаївський міський голова Володимир Чайка під час "круглого столу" на тему: "Соціальна відповідальність влади та бізнесу", ініційованого Укрінформом.

За словами Володимира Чайки, частка малого та середнього бізнесу у бюджеті міста становить близько 35 відсотків. Якщо в 2000 році рівень безробіття в місті складав 20 відсотків, то нині, саме завдяки розвитку підприємництва, цей показник знизився до 1 відсотка, наголосив Миколаївський міський голова. На його думку, сьогодні вже можна говорити про те, що бізнес, набувши серйозного розмаху, починає брати на себе відповідальність стосовно фінансування соціальних проектів, які найбільш потрібні мешканцям Миколаєва. Серед найактивніших Володимир Чайка назвав такі підприємства як Миколаївський глиноземний завод, Миколаївське відділення компанії "Сан Інтербрю Україна", СП "Нібулон" та ін.

У засіданні "круглого столу" беруть також участь перший заступник міністра промислової політики Дмитро Колєсніков, генеральний директор Укрінформу Віктор Чамара, заступники голови облдержадміністрації Сергій Ісаков та Сергій Карцев, заступник голови обласної ради Олена Омельченко, керівники провідних підприємств та бізнес-структур Миколаївщини, представники структурних підрозділів облдержадміністрації та міськвиконкому, журналісти.

Генеральний директор Укрінформу Віктор Чамара у своєму виступі наголосив на важливості соціальної відповідальності влади та бізнесу. Він, зокрема, оприлюднив статистичні дані опитування стосовно того, чи можна розраховувати сьогодні на соціальну відповідальність бізнесу, яке провела серед українських підприємців ООН.

   


Публікації:
УКРІНФОРМ: новини 2006.09.26 13:08:00,
Вісті з регіонів 2006.09.26 13:08:00,
>>>Економіка 2006.09.26 13:08:00
© 2004 Ukrinform, Всі права застережені.
Використання матеріалів тільки з дозволу Укрінформу.
info@ukrinform.com