This version of the page http://www.klitschko.com/ua/rec.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-07. The original page over time could change.
Офiцiйний сайт Братiв Кличко

ПОШУК НА САЙТI

Карта сайту
Iсторiя боксу
Архiв преси
Пiдписатися на новини
Шпалери для робочого столу
Фотогалерея
Вiдеогалерея
Книга "НАШ ФIТНЕС"
Прогноз
Форум
Чат
Реклама на сайтi
Партнери
Контакти
У вибране
Запитання для Кличко
VII мiжнародний турнiр
на призи братiв Кличкiв






Огляд
Site URL
http://www.klitschko.com
Опис сайту Понад 1000 сторінок інформації і ресурсів для шанувальників братів Кличко, усіх шанувальників професійного боксу, найсвіжіші новини про поєдинки боксерів суперважкої категорії; не має аналогів, постійно поповнювана фотогалерея, присвячена боям і життю Володимира і Віталія, відеофрагменти боїв, нокдаунів та нокаутів. На сайті є гостьова книга, форум, архіви преси, готуються розділи електронної комерції.

Доступність:
Пропонуються банери покупцям щомісяця 100,000+

Цінова політика:
Ціна за 1000 показів$ 10 (перша сторінка)$5 (внутрішні сторінки - правий стовпець)$7 (внутрішні сторінки - лівий стовпець)$3 ("кнопка" внизу сторінки)
Розмір баннера468 x 60100 x 100100 x 10088 x 31

Виготовлення банера за окремою згодою

Реклама у фото- і відео- галереї здійснюється по окремому запиту й обмовляється в кожному окремому випадку (банери, консолі, тікери).

Крім того, пропонуються спонсорські пакети по комплексній рекламній кампанії спонсора на період чергового поєдинку Володимира чи Віталія Кличко (на період за 2 тижні до бою і 2 тижня після бою), а також пакети для спонсорів окремих розділів сайта.


Демографічна информація:
Цільовою аудиторією сьогодення сайта є активні люди від 19 до 39 років із середнім і вищим за середній рівнем доходів, які цікавляться боксом, спортом, українськими новинами.

Аналіз трафіку на сайті:

Статистика аналізатора логов сервера (Webalizer) хітов/місяць (по данним лютого 2005 року):
Вище 120 000


Рекламодателям:

Якщо Ви бажаєте придбати рекламні площі, провести рекламну компанію або замовити маркетингові дослідження на сайті, будь ласка звертайтесь за адресою: nesterenko@klitschko.com



© www.klitschko.com, 2003-2006