This version of the page http://www.kievrealty.org/news/record151 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-07. The original page over time could change.
KievRealty - Союз специалистов по недвижимости г.Киев   Новости
Союз специалистов по недвижимости г. Киева
18.10.2007
Звернення до професійних ріелторських організацій України
ЗВЕРНЕННЯ
 
ДО ПРОФЕСІЙНИХ РІЕЛТОРСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ УКРАЇНИ
 

Для об’єднання зусиль щодо розвитку цивілізованого ринку нерухомості України, для створення єдиного підходу до процесу регулювання ріелторської діяльності на ринку нерухомості в цілому, для захисту інтересів учасників ринку та надання якісної ріелторської послуги споживачу, професійні громадські організації фахівців з нерухомості України ініціюють підписання Угоди про спільні цілі та напрямки діяльності, зокрема:

 

 1.       Правове регулювання ріелторської діяльності на принципах саморегулювання.

 2.      Затвердження єдиного Всеукраїнського Кодексу ріелтора та прийняття єдиних стандартів практики ріелторської діяльності. Неухильне дотримання положень цих документів всіма учасниками ринку нерухомості України та контроль над цим.

 3.      Розробка та впровадження єдиної програми сертифікації спеціалістів з нерухомості України.
 4.      Професійне навчання ріелторській діяльності на базі закладів, програми яких визнані Національними професійними організаціями.
 5.      Створення єдиних підходів до діяльності регіональних Арбітражних Комітетів.
 6.      Створення Всеукраїнської Ради громадських ріелторських організацій України з представників всіх професійних організацій фахівців з нерухомості для вдосконалення та реалізації існуючих програм, для розробки нових напрямків діяльності та консолідації діяльності всіх учасників даної Угоди.
 

Звертаємось до всіх громадських організацій, що об’єднують учасників ринку нерухомості України, взяти активну участь у розгляді питань Угоди про співпрацю та її підписання, адже тільки таким чином ми досягнемо необхідних змін, які активізують процес цивілізації ринку нерухомості України!

Всеукраїнський круглий стіл громадських ріелторських організацій з метою підписання Угоди про співпрацю відбудеться 23 жовтня 2007 року в м.Харків.

 За детальною інформацією прохання звертатись за телефоном:
8 (044) 272-26-93.
© «Спілка фахівців з нерухомого майна м. Києва»
Разработка сайта - WebHata