This version of the page http://www.k1.tv/faces/dmitro/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-07. The original page over time could change.
Обличчя К1 / Телеканал К1
Персональна сторінка
Дмитро Анопченко
Свою першу телевізійну програму провів у шість років. У двадцять дитяче захоплення стало фахом. Виріс в Одесі біля самого моря і завжди сумує за цим містом та родиною, яка залишилася там. У минулому – власний кореспондент «Нового каналу». Завдяки роботі об’їхав практично цілий світ. Був разом із нашими миротворцями на базі «Дельта» в іракській провінції Аль-Кут.

Біографія
Кілька днів прожив на заарештованому судні з українськими моряками, які понад сім років без світла, опалення, їжі та питної води провели під арештом в італійському Неаполі на борту теплохода «Одеса». Спілкувався з українськими заробітчанами, які нелегально перебиралися в Європу, та з Європейським комісаром, котрий тоді не вірив, що Україна здатна колись вступити до Європейського Союзу. Любить мандрувати. Найбільше Дмитра Анопченка вразила подорож Китаєм та великими містами Сполучених штатів Америки. Захоплюється плаванням та великим тенісом.

Преса
02 березня 2006
Половинки «Одного дня»




всі обличчя K1»


Версія для друку