This version of the page http://www.k1.tv/announce/2086/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2007-12-07. The original page over time could change.
Олена Яковлєва / Телеканал К1
Архiв передач
Олена Яковлєва
07 серпня 2007


Її хрещеним батьком у кіно став Петро Тодоровский. У його картинах вона вперше проявила свою майстерність. Завдяки таланту та імпровізації, навіть епізодичні ролі вона перетворювала на  незабутні. Щоразу різна, завжди яскрава актриса і телеведуча Олена Яковлєва в гостях у К1.


Програма
Своя роль
«Своя роль» — арт-проект, відверті інтерв`ю ведучої Ірини Гордійчук із зірковими акторами та режисерами. Багато з них створили знакові персонажі, у яких ціле покоління впізнає себе. Їхня творчість не забудеться з часом. Ведучу Ірину Гордейчук цікавлять лише ті особистості, яким доля і талант подарували можливість не просто зіграти свою роль, але стати уособленням культури своєї країни. Гра і життя — аналогії та протиріччя. Головна роль не тільки в творчості, а й і у власному житті, житті своїх прихильників. Обрані світу культури — Олег Янковський, Емір Кустуріца, Галина Волчек, Сергій Маковецький, Єжи Гофман, Станіслав Говорухін, Андрій та Єгор Кончаловські грають у цій програмі «свою роль».
обговорити у форумі
Авторські програми
Версія для друку